View Full Version : Какво мислите за сексът със непознат/непозната....
facetoface
12-11-2007, 11:05
Нямам предвид напълно непознати естествено, но давам пример:
Пишете си в някой форум като този например и ви става забавно....и изведнаж бам тя/той ти предлага да правите секс :?: :?: :?:
Не сте виждали нейна/негова снимка, нито тя/той ваша, но решава че е готов/а да го направи с вас на 1000% 8-[
dshiznit
12-11-2007, 12:18
Да бе и да искочи некой урунгел майна.
bulgarche
12-11-2007, 12:20
Не бих се съгласил.
n1ght_shadow
12-11-2007, 15:20
есте че не бих се сагласил лол ^^
sentient_
12-11-2007, 17:03
Допустимо е :)
CINDERELLA_story
01-12-2008, 18:03
Ami spored edna anketa tova e edna ot 10-te fantazii na jenite-seksa s nepoznat.Ima ne6to vazbujda6to v tova,no ne mislq 4e bih go napravila. :twisted:
ако си много загорял/а що да не го направиш :D но аз лично не бих :D
SilverAngel
01-12-2008, 18:09
Ужас.. Никога :D
Идеята не ми се нрави особено..
Оба4е вси4ки автомати4но решавате, 4е като ше е непознат, трябва да е грозен. Може да се падне някой готин пък.. де да знаеш.. :)
не никога :D а ти що питаш ? да не намекваш нещо :lol: 8-)
amatorium
01-12-2008, 18:26
Ooo, tova vdiga adrenalina ujasno. 8-) Nqma kak da e totalno nepoznata (osven ako ne e prostitutka :D ), no nqkoq s koqto ste se zapoznali i ste si poobshtuvali malko i dvamata se haresvate sexualno \:D/ Ostavat priatni spomeni. Ne moje chovek pone ot vreme na vreme da ne jivee za miga 8)
S 4ovek,s koito samo sum si pisala i ne sum vijdala,ili pak sum go vijdala samo na snimka-NE!No moje da mi se slu4i da otida nqkade,i...da poznavam 4oveka ot nqkolko 4asa primerno.No trqa da ima naistina silno fizi4esko privli4ane,za da se naviq.
P.S:Slu4valo mi se e :wink:
Ivs Jonas
01-12-2008, 21:06
mi ako se okaje ciganin ili ne6to takova..6ti e qko nali 8-)
Ami spored edna anketa tova e edna ot 10-te fantazii na jenite-seksa s nepoznat.Ima ne6to vazbujda6to v tova,no ne mislq 4e bih go napravila. :twisted:
да,да ше имаш да вземаш!!Секс с непознат да,ама НЕ... [-X
Спокойно непознатия може да си го начука ... ;-)
lithium4e
01-12-2008, 21:25
не бих :)
CINDERELLA_story
01-13-2008, 09:40
[quote=CINDERELLA_story]Ami spored edna anketa tova e edna ot 10-te fantazii na jenite-seksa s nepoznat.Ima ne6to vazbujda6to v tova,no ne mislq 4e bih go napravila. :twisted:
да,да ше имаш да вземаш!!Секс с непознат да,ама НЕ... [-X
Спокойно непознатия може да си го начука
Фантазиите на различните жени са различни. И все пак, ето някои от най-честите женски мокри мисли:
1. Секс с непознат / секс за една нощ – седиш си на бара край плажа, пиеш поредния Cosmopolitan и гледаш жадно към готиния пич на съседната маса. Не те интересува нито името му, нито откъде е. Искаш го само за няколко часа тук и сега.
DaniFilth
01-13-2008, 10:21
pff za men e mnogo typo tova :shock:
Никога не използвам интернет за уреждане на лобовни или сексуални действия , но иначе какво по-хубаво от това например в бар или дискотека само от погледа да разбереш че с отсрещното момиче ще има див секс цяла нощ :D
ami az li4no nebih go napravila edno e intsidentno s 4ovek koito vijda6 za pruv put i t.n dr e da se poznavate ot 4ata ili forum no puk lo6o nqma :)