View Full Version : Тя и приятелката й
real money
12-12-2007, 11:30
zdraveite iskam da vi pomolq za savet.zna4i hodq s edno momi4e ot 3 meseca vs e extra , no problema e tam 4e tq ima edna priqtelka (i moq de) i kogato izlizame s kompaniqta tq postoqno se zanimava s neq guskaq celuvaq vodiq nagore nadolu , a az iskam da q vidq a tq vse edno neiska ili ne6to ot sorta. molq pomognete!
т.7
krem4et0
Ми вместо да се оплакваш тука и кажи директно че искаш да сте повече време заедно!Айде успокой се и помисли как ще и кажеш за да се разсърди все пак е момиче!Успех
punkrock
12-12-2007, 11:41
Ама все пак тя и е приятелка много ясно, че ще стои с нея, а не с теб. Но щом това те притеснява, кажи и, че искаш да ти обръща повече внимание е човек :D
zdraveite iskam da vi pomolq za savet.zna4i hodq s edno momi4e ot 3 meseca vs e extra , no problema e tam 4e tq ima edna priqtelka (i moq de) i kogato izlizame s kompaniqta tq postoqno se zanimava s neq guskaq celuvaq vodiq nagore nadolu , a az iskam da q vidq a tq vse edno neiska ili ne6to ot sorta. molq pomognete!
абе ко т идреме? обръщайте си внимание, като сте само двамата.. ебаси.. кат искаш само на тебе да ти обръща внимание не излизайте с други хора а си стойте само двамата.....
MiMcHeToOo
12-12-2007, 13:32
Ми вместо да се оплакваш тука и кажи директно че искаш да сте повече време заедно!Айде успокой се и помисли как ще и кажеш за да се разсърди все пак е момиче!Успех
+1
Mi qvno ne i puka za tebe :( Pogovorete se pak i i kaji kakvo te trevoji :wink:
DJ_JeRrY
12-12-2007, 14:17
Успокой се все пак тя не може само с тебе да се вижда :) Не мисля че е повод за караница или притеснение това че излиза по често с приятелката си :) излизай и ти с тях двете какъв е проблема :)
bella-donna
12-12-2007, 14:31
Попитай я директно "Кой искаш да ти е гадже, аз или тя"
real money
12-14-2007, 13:35
govoril sam i s dvete no vsi4ko si e edno i sa6toto vse edno ne e stavalo ni6to na vapros :-x
Ми вместо да се оплакваш тука и кажи директно че искаш да сте повече време заедно!
Абсолютно.
ми що я зимате да ви свети...като искаш да ти обръща внимание само на теб излизайте само двамата! =D> =D>
Попитай я директно "Кой искаш да ти е гадже, аз или тя"
хахаха да бе и малко в тоя случей ще я изкара лесби :D Иначе не е лошо да я питаш или ако нямаш смелостта да я питаш просто и кажи ,че искаш да прекарвате повече време заедно само двамата :-|
Говори с твоята приятелка!Все пак ще се съобрази, ако държи на теб...
mickelangelo
12-14-2007, 19:09
Извикай само .. твоята приятелка (Гаджето ти ) някъде или просто учтиво обясни на нейната приятелка че искаш да си сам с приятелката ти ...
ПС: малко объркано стана с приятелки приятелки но ме разбра предполагам :D