View Full Version : фон дьо тен на avon
ползва ли ли сте фон дьо тен на avon от серията color trend.какви са ви мненията :)
na sa hubavi vaobshte ne mi haresvat pove4eto hgora ne sa dovolni ne si struva :D
аз лично не ползвам нищо на Аvon. Пълни боклуци,а и са вредни
По-добре не ползвай неща на Avon.
Аз пък ползвам точно на Ейвън ФДТ,който е за чувствителна кожа.Много лек изглежда и за кожата ми е перфектен.На мен ми допада.
LuCiFersAngeL
12-15-2007, 14:57
Продуктите на Avon са не само некачествени, но и опасни и вредни за кожата! Погледни ТУК (http://cosmeticsdatabase.com/browse.php?brand_id=987&category=foundation) за рисковете, които крият конкретно фон дьо тените на Avon, а ако те интересува поразгледай из сайта и за останалите продукти на тази и други марки козметични продукти.
Аз лично не купувам нищо на Avon.
Еми то изкараха и гел-душовете и доста козметика за канцерогенна тъй,че...
otka4ena
12-15-2007, 16:31
Имам точно един ФДТ на Avon от серията Color trend,поръчах си го преди време.Взех си тон подходящ за моето лице,поне според картинката.Като ми го донесоха беше червен :shock: нанася се ужасно трудно,лепне.Само дето мирише хубаво,това е единствения плюс!Не се излъгвай да си вземаш!
mili4ka naistina na avon fondiutenite sa ujasni... az pozvam na IMPALA i oshte dno koety e mn dobro i ne e vredno krem pudra se kazva i e s vitamini za licety ne e kato pudra kakto fon diuten e i mn pokriva.. no ako si reshila po dobre na IMPALA :) :wink:
summergir1
12-25-2007, 12:30
аз съм ползвала и на AVON и на Impala, обаче не съм доволна от нито едно от 2те
На мен лично не ми допадна точно този фон дьо тен, докато на моята приятелка и понася много добре и прави кожата и перфектна. Ако искаш вземи си такъв и опитай- вкусове и изисквания към продуктите всякакви, да не говорим, че на всяка кожа действието е различно :!:
Pove4eto ne6ta na Avon sa bokluci :roll:
Не знам аз не бих мазала лицето си с продукт на Ейвън =p
Sa6iTyYy
01-01-2008, 13:21
Имам точно един ФДТ на Avon от серията Color trend,поръчах си го преди време.Взех си тон подходящ за моето лице,поне според картинката.Като ми го донесоха беше червен :shock: нанася се ужасно трудно,лепне.Само дето мирише хубаво,това е единствения плюс!Не се излъгвай да си вземаш!
I az sam taka izbrah si nai svetliq a mi donesoha edin 4eren malee kato negarski ne go polzvam samo deto si go pora4ah ujass mn e gaden :-#