Влез

View Full Version : Какво сънувахте за последно?

sladur4e_yo
12-12-2007, 19:37
Какво беше последното нещо,което сънувахте.Аз сънувах,че искат да ме изнасилят вчера вечерта.

russianmafiaboss
12-12-2007, 19:45
.... аз бях .... извинявай...
просто неможах да се сдържа :)

Qnnnaaa
12-12-2007, 20:01
Сънувах че съм на морето :-# :smt089

mulgore
12-12-2007, 20:18
Аз пък сънувах,че всички Камачки(Каманяците) свирим песента ни Пънко Нема Умре в един гараж...И тъкмо привършвахме и щяхме да ходим да караме скейт,но...Се събудих...

hforce
12-12-2007, 20:38
nqmam spomen... mai be6e ne6to s gadjeto ama ne si spomnqm kvo be6e :( ina4e pomna 1 drug sun samo 4e be6e otdavna... bqhme s gadjeto nqkade... nqmam spomen kade... tq si porqza kruka i v sledva6tiq moment ve4e bqhme v mazeto na izostavena bolnica kato izvadena ot filmi na ujasite, tq leje6e na edin krevat, ranata se be6e vuspalila mnogo i polojenieto be6e mn tejko... a, zabravih da spomena i 4e edin pluh se razhojda6e po 1 truba to4no nad legloto i :D awe mn zabaven sun si be6e :D ama togava qko se bqh spekul i ne znaeh ko da prava... da ostana s neq ili da hoda za pomo6t... ama predi da izmisla ko da prava i da razbera kraq na sunq tupata alarma zvunna :(

ina4e redovno si sunuvam kak sme v nas ama teq suni6ta ne sa interesni...

setih se o6te 1 sun... bqhme v parka 1 kamara metali i se bqhme narqzali kato kopeleta i cqlata banda trugna da se iznasq na nqkade i az sled tqh ama vuob6te ne bqh zabelqzal 4e priqtelkata mi q nqma, no puk se setih 4e bqh zabravil ne6to i se vurnah da go zema tam kadeto bqhme i vidqh gadjeto mi i o6te nekav da se natiskat mn grubo na polqnata, toi kakto si be6e legnal po grub tq go be6e vuzsednala i se celuvaha dosta strasno... e, ne me vidqha i pi4a si izqde mn mo6ten 6ut s kubinkata v liceto i posle produljih da si go ritam ama pak me subudi alarmata i ne mojah da go naritam kato horata :(

DisciplineAndOrder
12-12-2007, 22:01
Аз пък сънувах,че всички Камачки(Каманяците) свирим песента ни Пънко Нема Умре в един гараж...И тъкмо привършвахме и щяхме да ходим да караме скейт,но...Се събудих...

Велик сън ще да е бил! :lol:

А аз сънувах няк'ви простоии-жаби ме отвлякоха и ме затвориха в едно мазе... :razz:

Blab
12-12-2007, 22:05
Сънувах "днес".
Да видим дали ще се сбъдне. :)

?love_haTe!
12-13-2007, 11:46
Сънувах,че режа един човек 8-)
Ровя се из вътрешностите му...
Беше прекрасно :)

sasha_90
12-13-2007, 13:36
Последното,което си спомням беше съня тази сутрин.Беше кратък защото заспах към 5 без нещо сутринта,а трябваше да ставам рано за училище.Сънувах,че е понеделник-17.12.2007 и имаме гости у нас(както и ще е),а после се събудих.

SuNsEt
12-13-2007, 14:39
4е госпожите по математика и история са ми лели и идват на гости у нас :shock:

Blab
12-13-2007, 20:42
Беше прекрасно. :grin:
Преееееекрасноооооооооооо ооооооо. =D>

JuS7^YourS
12-14-2007, 07:39
за тая нощ два пъти сънувах - първо един хубав и после един кошмар, не ги помня много в детайли, за единия беше че съм в някаква тропична страна с някакъв красив мъж, който е луд по мен, във втория бягах от някаква дето искаше да ме убие.

bloodfrozen
12-14-2007, 11:32
Последното нещо, което си спомням, щото със сигурност след тва съм сънувала още подобни историйки.. : Седя в коридора на етажа, тва в училище и гледам през прозореца. Усещам, че някой минава покрай мене обръщам се, няква фигура цялата в черно.. Почвам да викам по име, фигурата се обърна. Тва се оказа един приятел и аз му се хвърлих на врата.. Тоя сън не беше лош, като знам кви брутални простотии съм сънувала..

BioX
12-14-2007, 13:09
sno6ti sanyvah 4e na rojdenniq mi den(8-mi juni) ba6ta mi mi kypyva hamar h4. :D toi o6te nqma takav napraven no ni6to do togava ima o6te 7 meseca 6te go napravqt :)

Iria
12-14-2007, 13:28
че съм на плажа...

Icko_pld
12-14-2007, 13:52
Pedi nqkolko dni be6e posledniq mi san koito vsa6nots e nai neveroqtniq do sega :smt007 :smt007 :smt007
Sedqhme si s moqta priqtelka bqhme se pregarnali i si se cunkahme prosto nezabravim san :smt007 :smt007 :smt007 :)

macka_bez_zadrajki
12-14-2007, 19:05
:oops: и аз последно сънувах че се целувам с едно момче от класа :-) беше мн якоо :P

Djinkyto0o
12-14-2007, 19:39
Сънувах,че връхлетява цунами / незнам откъде се взе :razz: / и аз бягах,ама то въпреки всичко не ме заля просто стоеше зад мен и аз бягах :D :grin: :razz:

_SilveR_MooN_
12-15-2007, 16:22
Сънувах някъв сън без грам смисъл в него:
Клауд от Final Fantasy VІІ Advent Children се хвърля в някъв тунел и Тифа му вика да не се хвърля,щото тунела не е довършен.И той обаче не я чува и стига до края на тунела и казва:
-По дяволите!Имам само 1 брат!Ко ще прая ся?
И някво малко го измъква от тунела и го завежда при други малки и те почват да крещят:
-Дайсуке-хан!Дайсуке-хан!(вокала на Maximum the hormone)
и Клауд отваря death note bg fan forum-а и почва да им чете фен фикшъни... :lol: :lol:

DisciplineAndOrder
12-19-2007, 09:29
Последните 4-5 нощи спах 1 час максимум и не съм сънувала нищо :neutral:

MoHuTo
12-19-2007, 15:18
Сънувах, че съм ужасно възбудена и правя секс, но лицето на момчето не се виждаше :?

gabi_94
12-19-2007, 15:25
ми първо сънувах любимото ми момче, как го виждам, той минава покрай мен усмихва ми се и отминава. След малко се връща и казва че е влюбен в мен и ще направи всичко да бъдем заедно, целува ме и ме прегръща силно, с думите "ОБИЧАМ ТЕ, ЗАЙЧЕ" :-) :smt008 :smt007 , НЕВЕРОЯТНО БЕШЕ!!!
Втория ми сън беше че се бия с една от обижателките на това момче от първия сън! Скубахме се, хапехме се, крещяхме и накрая аз я набих така че тя избяга и идва той :smt007 , прегръща ме и пита какво ми е сторила че да ходи да я трепе! :grin: , направо жестоко, как мога да ги сънувам такива готини сънища! :D

Jus7m3
12-19-2007, 22:53
Баща ми ме наръга около 15 пъти с 1 пергел...

sexy&crazy
02-22-2008, 19:02
mi az sanuvah 4e edna fr hodi s brat mi tapi4ko :) :)

Pedigree
02-24-2008, 09:22
Хах,сега ще се изцепя яко и няма да ме разберете много,много,ама айде. 8-)
Та...има нощи,в които,просто сънувам песни.Спя и песента ми звучи в главата,а аз се виждам,че спя и продължавам да се наслаждавам на песента.Пф,малко е трудно за разбиране.Тази нощ сънувах,че слушам Children of bodom-Punch me I bleed. :-)

bloodfrozen
02-24-2008, 09:50
Не знам какво съм сънувала, ама майка ми разправя тая сутрин, че съм говорела насън..
"Земетресение, земетресение!" :-o
Добре, че е била будна, че не знам в каква паника е щяла да изпадне..

HePeAJIeH
02-24-2008, 10:13
Ickwldn /rltdjd i ufsjf ie id/,dn;e :) :-)

mhmhmhmhm
02-24-2008, 10:22
Само аз ли сънувам супер рядко...

babylove
02-24-2008, 17:06
az synuvah 4e s momi4eta i mom4eta i daskalite sme se organizirali i sme oti6li do moreto, oba4e te ne sa ni davali da se kypem, no v kraina smetka sa re6ili da ni dadyt, a az sam nqmala banski i edna moq fr mi dade banski 6toto ima6e 3, ama toz banski det mi go dade be6e mn qk i mn qko mi stoe6e prosto super (haha kyf typ syn, ama pone banskiq be6e mn qk) ... ama togava tela me sabudi-edna fr mi zvyna da hodim na ma4

GreenFairy
02-24-2008, 17:35
Сънувах че съм отишла в Стара Загора и там се видях с човека, който много искам да видя и после имаше някви сбивания, няква градинка, люлки и пиехме кафе и още някви други работи дето не ги помня добре...

BeBoNcHeTo
02-24-2008, 18:02
Te моите сънища неса мнго инетересни но сънувах че съм с гаджето си ии се целувахме но нищо по-инетересно аа в скоро време сънувам някакви кошмари

PepiDesigns
02-29-2008, 20:24
В интерес на истината , това което сънувам .. рядко го помня сутринта , но през деня , като се замечтая , и се сещам какво съм сънувал ..

Последния ми сън беше , как съм с Приятелката ми , ии тя консумира малко пакетче захар ... и аз я целувам .. сладка целувка ...

Нещо което се случи днес :oops:

Дано всички хубави сънища ми се сбъднат.

_SmiLe_FoR_yOu_
02-29-2008, 21:26
Хахаха ся ще ви разбия. Сънувах,че съм в нас и тайно наблюдавам класната как води един час на некфи лапета 4-5 клас,което е странно,като се има предвид,че сме в гимназия :-D Както и да е,по интересното беше,че наблюдавах тоя час от web camera-та вкъщи и показвах на наще как учим. :D Е тука идва ся най-странното :Чад Майкъл Мъри беше в моя клас и беше полу-гол и той насочваше камерката и си приказвахме и после изведнъж аз се озовах в часа и класната почна нещо да вика: Как аз учител по технологии,няма да забележа,че некфи хакери ме наблюдават докато преподавам и ние с Чад гледаме некфо виновно :D :D :shock: И после се оказа,че с него сме гаджета и тръгнахме да си ходим от последния час,обаче тъкмо излизаме от даскало и пускат алармата за пожар и сички вместо да хукнат да бягат си стоят спокойно и си говорят.И ние хукнахме да бягаме и се оказа,че гори супермаркета отсреща :lol: и ние после решихме да се върнем,обаче изкачвахме стълбите три часа,сякаш нещо ни спира и тъкмо стигнахме и аз чукам на вратата на класната стая и ми отваря г-жата по английски по нощница и ми казва, че спи и няма да учим :shock: :shock: :lol: :razz: :razz: И после се събудих.

Мн странен сън.. но съм имала и по-странни.

Btw последно време някои от нещата,които сънувам почнаха да се сбъдват.Сънувах,че ми купуват мини зайче,на сутринта ми купиха.Снощи сънувах пожара, стана пожар в оня влак.Хмм може да имам някакви ясновидски способности. :lol: :lol:

4eere6ka_kiss
02-29-2008, 21:46
Аз сънувам рядко , но едно момченце :D

mulgore
02-29-2008, 22:28
Как Весо дойде в Русе.. :lol:

gangstata
02-29-2008, 23:46
бягах от нещо...баналния кошмар,дето нз от кво се криеш :(

CaSsIe
03-01-2008, 05:50
спала съм 4 часа ама сънувах някакъв мн странен сън...Значи възлюбения от Стара Загора беше дошъл в София и ходихме на няква мн мизерна дискотека и там двама фр се сбиха и аз ги напсувах и после отидохме в Bony's с някви негови фр и тея се напиха много здраво и аз едвам го замъкнах до нас, като през цялото време той драйфаше мн и после го гледах как спи и като се събуди му казах:"абе мухльо т'ва ли ти е обичайното състояние" :lol: и след т'ва се сабудих 8-) баси странния сън :lol: хахах а веднъж сънувах как баща ми ме гони а аз не мога да тичам смисъл тичах сякаш на забавен кадър и той ме хвана и ме набута в няква печка и искаше да ме изпече :shock: :lol: :D

Slave4You
03-01-2008, 11:34
Офф вече сънувам простотии всяка нощ :? Тази нощ беше нещо с тая дето ми се води най-добра приятелка .. щото съм и ядосана.. Ама не помня подробности :D

tqnko1
03-01-2008, 13:30
male sno6ti si legnax v 6:20 i s1m zaspal kam 6:30 sanuvax 4e pravq seks i postoqno s razli4ni xora razli4ni sani6ta i naistina neznam kak no se sabudix po moq volq gledam 4asovnika 6:45 male... ne spax prosto TOLKOVA MNOGO JENI NEISKAM DA MINAVAM :x :x :x :x

dan4ety
03-01-2008, 17:15
Ами онази нощ сънувах кошмар, който беше ужасен :cry:

Това сънувах снощи: Бяхме в класната ми стая в училище няколко от класа. Една моя съученичка (дето не ми е особено приятна) говореше нещо. Аз по едно време й казах: "Айде млъкни и не се прави на голямата работа" и се обърнах и тръгнах към другия край на стаята. Тя оная идваше към мене и почна нещо да се прави, че ме удря (да се прави, защото не ме болеше :D ). Аз се обърнах и така яко я фраснах, че след това окото й беше цялото оцветено в притен синьо-лилав цвят :D Леле щях да си умра от смях като се събудих. Ама как искам наистина така яко да я фрасна, че да й остане синина на окото завинаги :D

XceSS
03-01-2008, 17:23
Че бившата ми се натиска :D
П.С. Няма да казвам как свърши съня ми :D

Alira
03-01-2008, 18:00
последно сънувах , че правя див секс с гаджето си :oops: :oops: :oops: , ама беше страхотен сън, не съм предполагала , че имам толкова въображение :oops:

nicolepcd
03-01-2008, 20:51
Ми беше супер тъпо... :lol: Първо беше кошмар... та чак се събудих през нощта (няма да разказвам) и след това като заспах сънувах, че бяхме в клас нали... и 2 от приятелките ми ги няма... имахме английски при класната... и след 10 минути те двете идват, и тя им казва да седнат... Писа им закъснения... и аз викам на тая мойта приятелка (едната, дето седи до мен) :Ама женаааа... къде се затри??? :shock: И тя вика: Ми никъде... И аз: Ама и с **** ли беше??? :shock: И тя: Е, да... И аз: Кво правихте, и тя вика: пушихме... Аз се шокирах... :shock: И викам: И **** ли пуши??? :shock: И тя вика: Да, и тя... И после не помня :lol:

s3nSe-me
03-02-2008, 11:05
male sno6ti si legnax v 6:20 i s1m zaspal kam 6:30 sanuvax 4e pravq seks i postoqno s razli4ni xora razli4ni sani6ta i naistina neznam kak no se sabudix po moq volq gledam 4asovnika 6:45 male... ne spax prosto TOLKOVA MNOGO JENI NEISKAM DA MINAVAM :x :x :x :x

Леле ти си се разбил направо :razz:
Аз сънувах че бях в даскало и се бяхме натряскали с един френд и вървяхме по коридорите някви невменяеми.. #-o ;-) :razz:

anity92
03-02-2008, 11:31
Аз сънувах че някой ми е обесил котката :-D

sweet_baby_cool
03-02-2008, 13:06
Az sanuvam rqdko. Tva koeto me pritesnqva e 4e ako sanuvam nqkoi san pove4e pati t.e. 2-3-4-5-6-7-8-9-10 i t.n. se sbadva ima6e 3 razli4nisanq v koito nqkoi umira i kogato gi sanuvah pove4e pati 3ma 4oveka ot blizkite mi po4inaha. :cry: :cry: :cry: Ima mnogo sani6ta koito sanuvam i posle se sbadvat . Zatva ne obi4am ko6marite. 8) 8) 8)

Liar
03-02-2008, 13:51
Нали гледахте по новините за ония дилъри,на които са им отрязали ушите и пръстите?Снощи сънувах че искам да си режа ушите... :-o

luckygirl92
03-02-2008, 14:45
"lubimata" mi u4itelka po matematika :lol: Subydih se oblqna v pot :D:D:D:D

Rza
03-02-2008, 15:24
Сънувах как една приятелка ме ядосва много и аз я облизах :P цялата :grin:

summergir1
03-02-2008, 16:38
сънувах, че един от моя клас ми е гадже и бяхме у тях :twisted:

dreamerka
03-02-2008, 18:31
за тая нощ два пъти сънувах - първо един хубав и после един кошмар, не ги помня много в детайли, за единия беше че съм в някаква тропична страна с някакъв красив мъж, който е луд по мен, във втория бягах от някаква дето искаше да ме убие.
ахахах то може 2-рия сън да е в следствие от 1-вия :smt066

а аз последно сънувах,че живея с гаджето ми ахахахах и сънувах,че майка му ми предлага да се омъжа за него(гаджето ми) :lol: :lol:

GreenFairy
03-02-2008, 18:35
Сънувах едни познати и една приятелка... не помня много добре... Единият беше дошъл да ме види в София, а другият се караше на приятелката ми... След това се сдобриха и отидоха на някъде, а аз и другият останахме... нататък не ми се разказва :oops: :-D

shivacheva
03-03-2008, 09:39
ЪъЪ...сънувах някви големи глупости...Разхождах си се от Черно до Мраморно море няколко пъти...и една вечер закъснях с прибирането вкъщи и понеже майка ми знаеше къде "ходя",когато стигнах на Мраморно беше там и ме чакаше...?! :lol: И я питах защо вони така ужасно и тя вика,че тва си било от водата и ми каза да внимавам къде ходя,тръгнахме да се прибираме и после не помня...
Беше някво много странно... :shock: 8-)

Jery
03-03-2008, 09:56
Аз пък санувах че карах ТИР :D :razz: :razz: :razz: :-D :-D :-D голем майтап беше :grin:

gorska
03-03-2008, 12:25
Сънувах, че съм в Сидни.
А това е най-голямата ми мечта - да ида в Австралия.
Мамка му, защо се събудих..?! :-#

Pedigree
03-03-2008, 12:34
Сънувах,че един змей ме хвърля през терасата,а отдолу един розов заек ме чакаше,а аз паднах върху него и не го смачках. :D След това го яхнах,а той ме разходи из града...

:smt081

VerryBerry
03-03-2008, 13:40
аз сънувах,че се карам с най-добрата си приятелка и се разделяме накрая..мн ми беше гадно като се събудих..някво странно..ама немога да се наканя да видя какво значи тоя сън в съновника..

Teenajer_993
12-07-2008, 11:36
Последниа сън който сънувах не бе добър.Сънувах как с един приятел ни пребиват от бой някакви здравеняци.После там някакъв дядка ни откри да лежим целите окървавени и извика линейка.След което ни закахара в болницата и това беше общо взето нищо интересно.

ANTIHUMAN
12-07-2008, 13:29
Какво сънувах ли? Первезии само! Сънувах, че целувам и опипвам по-гърба, корема и т.н. най-добрия ми приятел! Ох само да го хвана този сладур! :oops: 8) Колко сънища съм имал с него и това не е нищо! :-D
Жалко, че е само сън! :(

П.П. Бисексуален съм! :)

taNcheto93
12-07-2008, 14:12
Първо сънувах една луда, която се държеше като куче, аз я галех докато не дойде полицията и я прибра, имаше още но не си спомням всичко. След това сънувах две момчета и едно момиче, срещнахме се на една детска площадка и след това отидохме в някаква къща, едно от момчетата ме гушна и се оглеждаше за гаджето 8-)

carinaNebula
12-07-2008, 14:15
баба ми ме учеше как да си мия зъбите.
хич не е смешно!

lori
12-07-2008, 17:35
Последно сънувах един много странен сън:
Значи разхождам се аз по един път (все едно че съм насред улицата, обаче беше извън града). Изведнъж се озовавам до някакъв тунел и дискутирам със един фр дали да вляза или не. Накрая той изчезна, а аз влязох. Там имаше нещо като подземно виенско колело. Смисъл качваш се се едно на върха му и се въртиш и излизаш на другия край. Въртя се аз, оббиколих 4-5 пъти, ама така и не излизам на другия край. В крайна сметка най- сетне излязох. Вървя си пак и изведнъж попадам на една градина и се вижда няква тераса, дето е супер ниско. Покатервам се на нея. Влизам в самата постройка и кфо да видя- даскалото. Задава се от някъде Ашли Тисдейл и ме подгонва. Бягам аз и вече отивам в тоалетните. Тя ме настигна и ми вика Що са крийш вааа? (точно по такъв начин). И аз вече некфа уплашена седя и съм й се опулила. После се събудих и цял ден ми се привиждаха ХСМ.

ThePowerOfLove
12-07-2008, 19:27
Сънувах че пътувам с влак...тряяше на 2-3 пъти да сменям влаковете и все изтървах правилния :-o Мн тъп сън :D

jeni92_abc
12-08-2008, 06:52
че правя с****и на гаджето ми :shock: :D

zWezdichkaaa
12-08-2008, 09:10
беше мн странен сън.. сънувах че има определено време в което всичко живо ш почне да умира и изчезва :shock: и този момент идва и аз чакам да умра и някви такива.. после ми беше мн кофти настроението :?

нес.
12-10-2008, 13:40
Как видях в един магазин супер хубава шапка,която струваше 6.50 :D ..и тъкмо като щях да си я купя ме събудиха.

BioX
12-11-2008, 15:13
говорещи котки сънувах за последно 8-)

teenems
12-11-2008, 15:48
че една фр ми се кара :lol:

trivium
12-11-2008, 16:39
Преди 2 нощи сънувах че си купуам супер скъпа китара.И 1 мечка ме напада след като излиам от магазина и ми изяде китарата...После пък ме нападнаха "ято" гарвани и ми взеха тел-а.След тва ме арестуваха от "Агенция за защита на животните" за неправилно хранене не животните. :?

ThePowerOfLove
12-11-2008, 18:04
сънувах,че скачам от някакъв мост и като падам не умирам, а откривам че има някакъв подводен живот...някъв град нещо такова :D И останах там и тва беше :neutral:

MoHuTo
12-11-2008, 18:40
Бившия си приятел.. :cry:

ANTIHUMAN
12-11-2008, 18:53
Бях в някакво даскало! Един приятел ме пита: ,,Ти сериозно ли си убил човек?!'' аз: ,,Да. Що?''
В същото време идва едно момче и вика ,,Убий ме!'' Вадя един голям нож и го забивам в челото му и почва да тече кръв и разрязвам надолу.
После пък сънувах как правя секс със братчед си :lol: !

П.П. Днеска видях братчед ми в нашата лафка и ми стана смешно като се сетих за втория сън, ама не му го казах! :lol:

Jumbie483
12-11-2008, 20:20
сънувах как правя секс с един от класа, който ме харесва :shock:

Blab
12-11-2008, 21:16
Как видях в един магазин супер хубава шапка,която струваше 6.50 :D ..и тъкмо като щях да си я купя ме събудиха.
това си е цял кошмар!

Сънувах Ани, която беше изгубила любимия ми шал на някакво си село? Лейм, но явно много си обичам шала:Д

ПП:Искам я тая шапка, бе!

Byyyy
12-12-2008, 08:57
Ми, че бия едно момче и всички ме зяпаха, след тва почнах да крещя :D

breathless
12-12-2008, 13:29
Ми сънувах че с приятелките ми отиваме на даскало, а то цялото е в ремонт.. вери интърстинг ..

lovesick_i
12-12-2008, 17:12
miiii az sunyvah 4e mom4eto koeto haresvam ne6to mnogo qkata me drazni i :shock: :lol: :-x i tolkova silno skrucnah sus zubi 4e 4ak se subydih :D :D :D i nali sum sus breketi i 2 ot tqh zaminaha :lol: :razz: ama pone zubite sa si o6te na mqstoto :-x :D :D :D

sweet_nothings
12-12-2008, 18:11
Сънувах, че съм на море и имаше вятър :D