View Full Version : Способен , но без гадже!?
Здравейте , искам мнението ви за това защо хората около мен имат закачки с други момичета , някой вече са с пратниори , аз си останах само със секса с курортистките от лятото :-| В смисъл в клас с 20 момичета съм , постоянно контактувам с момичета , но почти не стигам до нищо повече от разговор и се чудех дали може да ми помогнете или да ми дадете съвети как да стигам до нещо повече от разговор :wink:
Благодаря на помогналите предварително :)
Ами като си харесаш определено момиче, контактувай с нея по-усилено, отколкото с другите, опознайте се и така. :)
AngelGirl
12-13-2007, 06:20
Съгласна съм с всичко казано до тук. Освен по-усиленото контактуване и покажи, че я харесваш. Направи го по начин, по който на нея ще и хареса. Накарай я да се чувства красива и желана.Успех! ;-)
В момента харесал ли си някое момиче?Ако не - не може да няма една, която ти е симпатична...Пробвай с нея, дори и тя да те има само за приятел, може да си промени отношението.
JuS7^YourS
12-13-2007, 07:27
Като за начало спри да мислиш с долната глава!
\:D/
Опитвам се :-|
ani4ka_bani4ka
12-13-2007, 08:39
еми то тва да флиртуваш си е цяло изкуство не може просто ей така да ти кажат кво да правиш, трабва да го усетиш сам. пробвай различни подходи, примерно прави някакви намеци за секс /гледай да могат да минат за шега, за да не се получи конфузна ситуация/, ако щеш даже пробвай леко да барнеш някоя от приятелките ти за гъза или нещо от тоя сорт, поне да видиш каква им е реакцията, ако го приемат и поне малко като сексуален намек, а не само като закачка, значи все още имаш шансове с момичетата, ако ли - не... :cry:
Seducti0n
12-13-2007, 09:13
Здравей.Няма, защо да се притисняваш.Смисъл такъв,че може би за момента твой преоритет са свалките,мимолетните неангажиращи контакти,въобще разнообразието във всяка една негова форма. :wink:
С времето,когато срещнеш подходящото момиче,неминуемо ще се измениш откъм принципи,мироглед и т.н.
За сега те съветвам да не насилваш нещата,всичко ще дойде от само себе си,когато най-малко очакваш. :wink:
sasha_90
12-13-2007, 09:28
Поне не си като мен в клас с 22 момчета :) .
Ако някое момиче ти хареса-започни да й правиш комплименти,кани я да излизате...и така нещата ще стигнат до повече от разговор(разбира се ако има взаимни симпатии).
slun4ice_90
12-13-2007, 09:30
Здравейте , искам мнението ви за това защо хората около мен имат закачки с други момичета , някой вече са с пратниори , аз си останах само със секса с курортистките от лятото :-| В смисъл в клас с 20 момичета съм , постоянно контактувам с момичета , но почти не стигам до нищо повече от разговор и се чудех дали може да ми помогнете или да ми дадете съвети как да стигам до нещо повече от разговор :wink:
Благодаря на помогналите предварително :)Защото ти сам си го каза оставаш си със ''секса'' само,защото така си искал ти,помисли малко ако си искал нещо сериозно е нямало да си останеш само със ''секса'',но не си искал нищо друго :? :evil:
Поне не си като мен в клас с 22 момчета :) .
Ако някое момиче ти хареса-започни да й правиш комплименти,кани я да излизате...и така нещата ще стигнат до повече от разговор(разбира се ако има взаимни симпатии).
Аз съм с 20 момичета от клас 22 души общо :P
еми то тва да флиртуваш си е цяло изкуство не може просто ей така да ти кажат кво да правиш, трабва да го усетиш сам. пробвай различни подходи, примерно прави някакви намеци за секс /гледай да могат да минат за шега, за да не се получи конфузна ситуация/, ако щеш даже пробвай леко да барнеш някоя от приятелките ти за гъза или нещо от тоя сорт, поне да видиш каква им е реакцията, ако го приемат и поне малко като сексуален намек, а не само като закачка, значи все още имаш шансове с момичетата, ако ли - не... :cry:
Оу това го правихме в 5-6 клас 8-) Ще си припомня някой неща значи , а по принцип не спираме да си говоррим мръсотийки с едно момиче което е прекалено загорало , лигаво и все още "запечатено" O:)
Относно това за "само за секса" искам да кажя че родният ми град е малък и повечето хора на една възраст се познават и е малко по-трудно с свалките , защото рядко ходя по клубовете (щото пускат само поп-фолк , а аз не харесвам тази музика и рядко се провеждат партита , които аз гаресвам ;-) ) а и ако ида познавам или съм чувал за 60% от хората там , в голям град като София примерно има десетки клубове за електронна музика с капацитет близо 1000 души и знам че ще познавам най-много 10-20 души и там ми е по-лесно :wink:
sweet_sorcerer
12-13-2007, 21:16
Опитвам се :-| опитавй по-услилено :D :D :D
Явно не достатъчно ... или крайно недостатъчно, щом от 20 не можеш да вържеш поне една, хяхя..
Явно не достатъчно ... или крайно недостатъчно, щом от 20 не можеш да вържеш поне една, хяхя..
Според тебе от 20 дали ще има повече от 2 свястни , при положение че съм профил математика? По принцип тези профили са пълни с 80% момчета :neutral:
И аз предпочитам да не навлизам в повече от приятелски взаимоотношения със съкласничките :)
`Death`Whore``
12-14-2007, 03:40
Я кажи...какви са ти способностите? Да чукаш курортистки?
Абе, момче...по клубовете ли искаш да забиваш гаджета? Ако отиваш с такава цел, няма да хванеш нищо повече от портативна вагина/анус/уста :D
ако верно си свестен няма си без гадже 8)
MajeStic
12-14-2007, 08:43
Да вземи помисли не как да ги вкараш в леглото, а как да ги опознаеш :)
Досега се смятах са свестен но явно съм олигофрен :-|
Ти за кой път пускаш тема, защото ми се струва много познато ](*,)
Ти за кой път пускаш тема, защото ми се струва много познато ](*,)
1-ви :P
ivakavlad
12-14-2007, 14:44
ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P
а сега сериозно значи ето един съвет опознаи добре някое момиче какво обича да прави,каква и е любимата храна каквото можеш да разбереш и исползвай това като свой кос
Мисли с оная си работа !
съвет 2, не слушай съветите на момичетата, просто няма смисъл ...
Icko_pld
12-14-2007, 16:26
Lubovta idva vnezapno i si tragva stranno , se 6te ti doide nqkoga vremeto spoko :wink:
ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P
хахаха и в това има капка истина :-D
ivakavlad
12-14-2007, 16:41
естествено :D всичко което казвам го знам от наблюдения над хората :D това ми е като хоби :P
естествено :D всичко което казвам го знам от наблюдения над хората :D това ми е като хоби :P
ехее айде да ми направиш тогава един психо тест наблюдение и да кажеш заключението после 8-)
ivakavlad
12-14-2007, 16:45
за да стане това трябва човека да е пред мен за да мога да виждам жестовете който прави, начинът по които говори, също така и неговото излъчване, начин на поведение и още много неща иначе с удоволствие :)
Хехе радвам се че чрез моята тема си ореждате срещи но има и още нещо което забравих да спомена и мисля че е важно :-o
Когато бях по-малък някъде в 6-ти клас се влюбих за първи път :-D Сега ми се струва смешно но тогава беше плачевно. Нещата стояха така че тичах все след грешните момичета и нищо не се получаваше и така след няколко неуспеши опита един ден си казах спирам да се занимавам с момичета и от тогава до сега 16-годишен не съм изпитвал никакви чувства към момиче :? Реших да поработа малко над себе си , даже и сега се страхувам пак да не стане някой подобен случай , но мисля че ми е време да спра да бъда безотговорен и да се захвана с нещо сериозно и смислено , като това да се отдам само и единствено на един човек :)
ivakavlad
12-14-2007, 17:37
Хехе радвам се че чрез моята тема си ореждате срещи но има и още нещо което забравих да спомена и мисля че е важно :-o
Когато бях по-малък някъде в 6-ти клас се влюбих за първи път :-D Сега ми се струва смешно но тогава беше плачевно. Нещата стояха така че тичах все след грешните момичета и нищо не се получаваше и така след няколко неуспеши опита един ден си казах спирам да се занимавам с момичета и от тогава до сега 16-годишен не съм изпитвал никакви чувства към момиче :? Реших да поработа малко над себе си , даже и сега се страхувам пак да не стане някой подобен случай , но мисля че ми е време да спра да бъда безотговорен и да се захвана с нещо сериозно и смислено , като това да се отдам само и единствено на един човек :)
това е добре че си се решил да имаш сериозна връска но очаквай още неуспешни опити и също опити да ти се погаждат къ*венски номера
Друг някой няма ли да даде съвет :oops: