PDA

View Full Version : Анален секс

n0r4eto
12-13-2007, 19:40
Харесвате или не чукането в дупето? Пускам тая тема, защото искам да чуя малко повечко мнения за тая работа. С моя приятел ходим от 3 години и аз съм се опитвала не малко пъти да му пусна отзад, обаче мене зверски много ме боли. Ако се получи може и да ми хареса, но дотогава мисля че на тази дупка отзад не и е предназначението да я еб*т. :oops:

`Death`Whore``
12-13-2007, 19:43
Съвет - пийни си преди това. И още няколко съвета: трябва да си много възбудена и той да дава внимателно, бавно и постепенно. И да не се опитва да го вкарва целия. Даже като за първия път и малко е добре.

sunkiss09
12-13-2007, 19:49
според мен няма нищо по прекрасно от аналния секс, затова мисля че би могла да изтърпиш тази болка...тя е само в самото начало после си става адски кеф. но както всяко нещо и при това трябва да се внимава и да се действа по- внимателно. и не забравяй, за да практикуваш анален секс трябва да имаш изрядна хигиена на посещаваното място, в противен случай биха се заформили кофти ситуацийки... успех :---)

n0r4eto
12-13-2007, 19:49
Ама той е адски внимателен, а в повечето случаи съм пила много преди да му дам. При тебе става ли с пиенето ???

`Death`Whore``
12-13-2007, 20:09
Учудващо става и когато съм го правила подпийнала, е било като вагинален секс...а иначе много рядко има удоволствие...

samonervi
12-13-2007, 21:17
Ама той е адски внимателен, а в повечето случаи съм пила много преди да му дам. При тебе става ли с пиенето ???
Ех ама колко сте ми умни :-x Те това се вика простотия.Пияни да правят секс.От това идват всички проблеми на днешното поколение :-x

Schneeflocke
12-13-2007, 21:22
Ех ама колко сте ми умни :-x Те това се вика простотия.Пияни да правят секс.От това идват всички проблеми на днешното поколение :-x
Между "пийнал" и "натаралянкал се като свиня" има известна разлика. Факт е, че алкохолът притъпява усещанията, и следователно ще я боли по-малко. Така че в това няма нищо лошо. Е, не говоря за това да се отрежеш и да пуснеш на всички на купона....

samonervi
12-13-2007, 21:32
е тя пише ,че по принцип когато му дава е пийнала МНОГО. мен това ме дразни

Schneeflocke
12-13-2007, 21:38
Много е относително понятие. Познавам едно момиче, което се напива от две глътки уиски така, че не може да ходи по права линия. Аз съм стигала до половин бутилка водка (само веднъж) и единственото, което ми се случи беше, че се омърлуших в един ъгъл. Така че... Оф, тъпо ми е и само се чудя къде и за какво да се изкажа....

`Death`Whore``
12-14-2007, 03:34
Нали е анален секс - няма да забременее. Какво толкова!

DarkAngelOfHope
12-14-2007, 05:21
ами незнам ... лубрикант ползвате ли ?
ако не ... пробвайте с лубрикант, само да не вземете от тия на Durex зелеия или червения (синия мисля че е обикновен, незнам) че те не стават за тая работа :)

n0r4eto
12-14-2007, 07:53
еми синия използвахме ама нещо не стана.... :neutral:

n0r4eto
12-14-2007, 07:55

За мен 1 малка водка ми е достатъчна да ми притъпи сетивността, но и достатъчно малко за да осъзнавам какво върша... Тва много или малко си е до човек. :-o

krem4et0
12-14-2007, 10:34
Как правите секс като сте пили? на 8-ми декември пих 1 чаша вино и 2 чаши водка за цялата вечер и се подкрепих с обилно количество храна.........после решихме с мъжа да правим секс и ми беше много по-трудно да се възбудя и да свърша от обикновено, при все че сушата преди тва си беше над седмица...........

ra4ence
12-14-2007, 11:19
Пробвайте с лубрикант, помага :) И мноооого възбуда :) И мен ме боли ..хмммм..доста,но понякога искам да си го глезя,както и ти твоя. Така че с лубрикант наистина е доста по-добре ;-)

eraser_9
12-14-2007, 12:21
Харесвате или не чукането в дупето? Пускам тая тема, защото искам да чуя малко повечко мнения за тая работа. С моя приятел ходим от 3 години и аз съм се опитвала не малко пъти да му пусна отзад, обаче мене зверски много ме боли. Ако се получи може и да ми хареса, но дотогава мисля че на тази дупка отзад не и е предназначението да я еб*т. :oops:

sqka dupka e za da q ebat :grin: (bez mu6kata) ta probvai s nekfy ovlajnitel4e predpolagam 4e 6te svur6i rabota ;) :-P

sisqo_kn
12-15-2007, 06:43
iskam samo da pitam nqkoi s priqtelkata mi probvahme analen sex i iskame pak da probvame ama mnogo q boli.nqkakav savet??????????????????????????????//

hahavteen
12-15-2007, 07:21
Ami na men mi haresva.Vajno e da si adski vuzbydena i sama da poiska6 da go napravi6.Naistina alkohola moje da pomogne no samo ako e v ymereno koli4estvo.Nai-dobre kato trugnete da go pravite da ste v misionerskata ili ezda4kata za da moje6 da kontrolira6 polojenieto.Kaji my da ne murda izob6to i si go vkarvai sama. \:D/

anal_logi4en
12-15-2007, 09:12
1)изсери се

2)напраи си клизма

3)пиийте по 2 мастики вместо вiaгра

4)пусни му отпред,

5)пий 1 ракия за отскок

6)намажи го с маргарин за по добро всепление или използвай друг лубрикант -свинска мас или грес

8)дръж се за палците на краката

Успехх!!!

vaniLL
12-21-2007, 13:06
i nie probvahme s povechko lubrikant i banichko i pak bolq , am toi beshe dostatychno vnimatelen i vypreki bolkatat mi haresa 8)
takak che pak shte pravim :twisted: :twisted: :twisted:
ama nasiitina tr da sym mn vyzbudena i da go iskam :smt008