View Full Version : Разочарование от голямата любов
neusan88
12-14-2007, 15:21
здравейте на всички!
исках да ви разкажа за една доста Тъпа и повтаряща се история за отдавна приключена връзка:)))
така...
с гаджето ми започнахме връзката си преди близо 3год.всичко беше ок до около преди 6 месеца/година.той непрекъснато ме обиждаше че съм му изневерявала, че съм к... и т.н..винаги му прощавах!в името на любовта ни просто преглъщах всички обиди, лошо държане и такива неща!оказа се дори че ми изневерява той!че си урежда срещи с други момичета и уж просто ей така защото са приятелки на някои си или нещо от сорта!днес пиша темата защото за пореден път се убеждавам колко греша като прощавам!изключен му е тела а уж само ще си плаща сметките!веднъж купих една бутилка с вино,исках да му покажа че го обичам и да си изкараме добре заедно а той като се прибра ме пита ква е тая бутилка и кви са тиа глупости!подарявах му малки подаръчета просто ей така а после бяха забутани в някой ъгъл!
да наистина се държи добре от няколко дни насам защото вижда че идва края на всичко!да бях готова отново да простя но ми омръзна да съм глупачката!
знам и аз не съм безгрешна,мн пъти сме се карали заради други момичета но със сигурност е имало защо! и аз съм ревнива, но поне не съм сгрешила толкова че да търпа човек който още незнае какво иска от живота!
та исках да ви питам какво мислите за тази история и дали си заслужава да съм с него?!
ivakavlad
12-14-2007, 15:36
незнам но нещо ми напомня на друга подобна тема.
А сега на въпроса според мен трябва да му теглиш една дълга и повече да не се занимаваш с него
Seducti0n
12-14-2007, 15:40
Здравей, миличка.Знам, колко трудно е да преглъщаш собственото си достойнство за да опрощаваш грешките , които приятелят ти съзнателно допуска.Знам,че няма нищо по-жестоко от това да си затваряш очите,да правиш недопустими компромиси с едничката цел,да съхраниш нещо,което отдавна си е отишло....
Понякога,обаче не си струват всичките саможертви,нервите и вниманието,което му отделяш.Щом не цени това,което правиш за него,щом има такова отношение,към малките ти подаръчета,явно не цени и самата тема.Приел те е за даденост и това е... :? Ти не правиш нищо за да не те има за такава-съгласяваш се с него,пренебрегваш себе си в повечето ситуации,тормозиш се,само и само всичко да бъде наред.Тоест стремиш се към това да изградиш едно илюзорно щастие,което ти коства толкова много.Замисли се има ли нужда от всичко това,дали той наистина те обича.Защо е започнал да се вижда с други момичета,какво липсва във връзката ви,въобще потърси отговорите на много въпроси.Само така,ще можеш да разбереш дали имате общо бъдеще заедно,като двойка или всеки,ще трябва да поеме по своя собствен път.
Знам,че го обичаш много,щом търпиш подобно отношение,но пак ти казвам,ако приятелят ти обичаше поне наполовина,никога нямаше да те обижда да те кара да страдаш да накърнява достойнството ти. :wink:
П.С-Каквото и решение да вземеш ти пожелвам успех.Поне един път, направи опит да помислиш първо за себе си. :wink:
Mi mojebi ve4e mu e pisnalo ot teb i iska da e sam,mojebi neosuznava6 svoite gre6ki,a su6to mojebi ste tvurde razli4ni po harakter,su6to taka mojebi nemu dava6 6ans da ti se dokaje,a nai-veroqtno iska seriozna vruzka ne detcki istorii za (weekend-a) Тhink about that #-o
Връзката ви явно е в застой ,ако мога да се изкажа така...и според мен този е кретен и не те заслужава! :x :o
mickelangelo
12-14-2007, 19:25
1 съвет .. просто запалете колата ( ако нямате близкото парк-че ще ви свърши работа ) отидете някъде надалече и поговорете
neusan88
12-15-2007, 07:50
неискам да обвинявам за всичко само него - и аз имам вина - непрекъснато се карахме за момичетата с които си пишел в чатове и скайп, исках да идва навреме при мен(като е казал след 30мин да идва след толкова) а не да го чакам с часове!случвало се е дори да ме зарязва просто защото не му се слушат приказките ми.знам, дори съм му посягала защото ми беше писнало да търпа смси и обаждания от други момичета и това той да хаби всичките си пари от тела в разговори с други!знам че тези неща са си м/у нас и не е хубаво да ги пиша тук но и немога да ги тая в себе си!дори и днес разбрах че си пише с някакви момичета в аха.бг и им пише че имат готини цици и такива неща....е да,само едни думи са но все пак той сам ми каза че аз не съм можела да му дам сериозна връзка - била съм при родителите си а той в Плд!хубаво но бяхме с него заедно и както казах той просто предпочиташе да си играе на Плейстейшъна или да иде до някои негов приятел, а аз...незнам!може и аз да греша но през мойте очите нещата са такива!
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-15-2007, 09:17
1 съвет .. просто запалете колата ( ако нямате близкото парк-че ще ви свърши работа ) отидете някъде надалече и поговорете
Според мен ако са наистина на толкова надалече, после, ако последва раздяла, единият остава зае*ан (с извинение за думата), а другият си отпрашва и много бързо и лесно се прибира с колата... По мое мнение трябва да са наблизо, но на неутрална територия, например в някой парк, но по-усамотено - все пак, ако се стигне до скандал, хората не трябва да гледат сеир. Ето затова и кафенето не е добра идея, дори и да е неутрално... Когато ми се наложи да говоря с приятеля си и не знаех как ще свършат нещата, колкото и да беше хладно, го изкарах навън в парка вечерта да говорим и сме стоели почти 2 часа, докато се изясним.
neusan88
12-15-2007, 09:31
всичко което ви казвам той го знае:(говорили сме милиони пъти!
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-15-2007, 09:36
всичко което ви казвам той го знае:(говорили сме милиони пъти!
Тогава, щом всичко го знае и в същото време не прави нищо, за да те накара да се чувстваш добре, късаш... Ако бях на твое място, нямаше да прощавам толкова, дори да го обичам от дъното на душата си. Но като се замисля всъщност, аз и половин година не бих издържала с такъв бурсук, не те знам ти как си се справяла 3 години...
neusan88
12-15-2007, 09:40
абе и моя е вината!трябваше просто да го оставя да си живее своя живот и аз просто да съм част от него!а и мисля 4е той ме обича но може би незнае как да подходи кам мен!
neusan88
12-15-2007, 09:43
ем...това че казвам грешките му незначи че само ме е наранявал!
значи за РД ми подари огромна Плюшена играчка,на ИД-то ми ми подари първата роза:) подари ми телефон.непрекъснато ми повтаря че ме обича, че неможе без мен и т.н... дори ми плака за да ми се извини за една своя глупост!
Любовта е сляпа :-o :-o :-o
Толкова отадвана сте заедно и ти още не си разбрала, че на света има и нормални момчета? Остави го да си играе на Плейстейшъна и да си пише с момичетата във форумите. Ще го видим къде ще намери такава предана и любяща приятелка като тебе. Така като слушам, определено сте в застой... вие за три години още сте на фаза "аз и той/тя"... няма го онова "ние", което е така ЖИЗНЕНО необходимо за всяка връзка. Мисля, че е време да продължиш живота си, той ти е откраднал достатъчно време... :? :? :?
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-15-2007, 10:01
значи за РД ми подари огромна Плюшена играчка,на ИД-то ми ми подари първата роза:) подари ми телефон.непрекъснато ми повтаря че ме обича, че неможе без мен и т.н... дори ми плака за да ми се извини за една своя глупост!
Ами щом ти е толкова хубаво с него, стой си с него, акакво занимаваш хората? Само мога да ти кажа, че любовта не се купува, от моя приятел например не съм получавала толкова материални подаръци, но повярвай, обичам го повече, отколкото бих обичала всеки друг, независимо дали е червив от пари... Да не говорим, че какъвто коравосърдечен го изкара, сълзите от него сигурно са били, когато наистина е сгазил лука... Ама ти си знаеш, щом ти е кеф да го търпиш, той да те пренебрегва всячески, освен ако няма специален повод да не го прави, дръж си го...
Ами щом ти е толкова хубаво с него, стой си с него, акакво занимаваш хората? Само мога да ти кажа, че любовта не се купува, от моя приятел например не съм получавала толкова материални подаръци, но повярвай, обичам го повече, отколкото бих обичала всеки друг, независимо дали е червив от пари... Да не говорим, че какъвто коравосърдечен го изкара, сълзите от него сигурно са били, когато наистина е сгазил лука... Ама ти си знаеш, щом ти е кеф да го търпиш, той да те пренебрегва всячески, освен ако няма специален повод да не го прави, дръж си го...
\:D/ Супер го каза... Абсолютно съм съгласна ;-)
neusan88
12-15-2007, 10:20
да прави сте!абе вече и аз съм доста объркана!
виждам грешките му!виждам всичко, но още имам надежда че може би той ме е обичал и че все пак има нужда от мен!
neusan88
12-15-2007, 10:22
Mi mojebi ve4e mu e pisnalo ot teb i iska da e sam,mojebi neosuznava6 svoite gre6ki,a su6to mojebi ste tvurde razli4ni po harakter,su6to taka mojebi nemu dava6 6ans da ti se dokaje,a nai-veroqtno iska seriozna vruzka ne detcki istorii za (weekend-a) Тhink about that #-o
може би вече сме били заедно и не съм можла да издържа безразличието му!а и мисля че мн добре съм осъзнала свойте грешки но за него незнам...
Razbiram te prekrasno bih ti akzala 4e absolutno vsi4ko si ima mqrka tak 4e po dobre sloji krai 6tom ti go 4uvstwa6 taka .Majete sa bez4uvstweni sa6testwa samo im dai ne6to a kato go zagubqt 4ak togawa se se6tat 4e ne mogat bez nego i po4vat da se molqt da se varnem no nie si imame mqrka i granici da dopostimoto :):):):p
Razbiram te prekrasno bih ti akzala 4e absolutno vsi4ko si ima mqrka tak 4e po dobre sloji krai 6tom ti go 4uvstwa6 taka .Majete sa bez4uvstweni sa6testwa samo im dai ne6to a kato go zagubqt 4ak togawa se se6tat 4e ne mogat bez nego i po4vat da se molqt da se varnem no nie si imame mqrka i granici da dopostimoto :):):):p
Е хайде да не слагаме всички мъже под общ знаменател...
slun4ice_90
12-15-2007, 13:39
Колкото и гадно да ти прозвучи,той не те е обичал според мен.Защото така да се държиш с човек,който обичаш е нелогично.Остави го, казваш,че от няколко дни се държи мило,ми да може да осъзнава,че те губи но май е малко късно...незнам ти си реши,дали си заслужава да си с човек,който не те уважава и както казваш 'незнае к'во иска от живота' :wink:
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-15-2007, 16:18
Е хайде да не слагаме всички мъже под общ знаменател...
Подкрепям напълно... А тези, които твърдят, че АБСОЛЮТНО всички мъже са мухльовци, значи имат още мнооого хляб да ядат, докато започнат да мислят по-зряло...
neusan88
12-17-2007, 14:54
мхмм...не всички мъже са еднакви - или са женкари и лъжци,или просто незнаят кво искат!
neusan88
12-23-2007, 08:12
така да ви кажа какво стана... значи ...
горкото същество решил да ми докаже че може да се държи добре с момиче като си намери друга =D>
и така...наи добре сама и всъщност той дори незаслужава да пиша за него!нещастник!
дори нямаше смелостта да си признае че ме е лъгал :grin:
ti sama si kaza "...не всички мъже са еднакви - или са женкари и лъжци,или просто незнаят кво искат"da taka e no kakv po dqvolite e problema ti q se osaznai i samo sedni s sebesi provedi razgovora koe e nai dodre za teb i za nego i sledkato se darjite kata edin s drug se razdelete
neusan88
12-23-2007, 09:04
вече се разделихме:)
`Death`Whore``
12-23-2007, 09:10
Такааа...
1. Голямата любов не ти казва "курва" при положение, че не е вярно.
2. Излизането с момичета не е изневяра.
3. Просто си му омръзнала, приеми го. Явно не е изпитвал толкова големи чувства към теб.
4. Ще преживееш раздялата...и ти пожелавам да намериш някого, който ще се държи с теб по-уважително. И ще те обича.