View Full Version : Нежелана...
RunawayLove
12-14-2007, 16:40
Zdraveite...malko sum razo4arovana no neznam koi e vinoven :( . Stava vupros za tova 4e si mislq 4e maika mi i ba6ta mi ve4e neiskat da jiveq s tqh a sum samo na 16 godini :cry: ...... Ba6ta mi samo puska nqkakvi nameci ot sorta "ti nqma6 pravo na mnenie v tazi ku6ta, koga 6te hodi6 nqkude ..." i ten podobni a puk dnes maika mi izcepi ne6to koeto super mnogo me zabolq :cry: :cry: az predopredih i mama i tati 4e 6te otida na gosti pri baba mi za edin sledobqd te znaeha ....no eto 4e kato stana po tumni4ko maika mi se obadi i mi se navika.... kak sum mogla da se izhitrqm taka i samo da hodq nasam natam ( a az ne izlizam mnogo, samo sled daskalo za 4as, dva nqkude s priqtelki) i to4no na kraq na razgovora ni kaza " 6tom si takava moje da se mahne6 ot moeto semeistvo" :shock: :shock: :cry: umrqh ot rev i baba mi edvam me uspokoi ................. Prosto neznam kakvo da si mislq, 4uvstvam se mnogo nejelana :cry: :cry: neznam ne sum lo6a, za da mi go kazvat...nito pu6a, ne piq, slu6am si gi abe mislq 4e ima dosta po lo6i ot men 4e da go zaslujavam tova :cry: ...prosto neznam
Neznam dali sa prekaleno iznerveni i nemislqt mnogo kakvo govorqt i vsi4ko kazano e po enerciq ili naistina go mislqt :cry: neznam no super mnogo me naranqvat taka.
Edva li vi se e slu4valo takova ne6to :neutral: ... oh neznam prosto iskah nqkude da si izleq mukata, za nqkoi tova moje da ne e ni6to osobnno ama e*asi roditelite da mi namekvat 4e trqbva da se iznasqm ve4e...za men tva si e super gadno :cry:
Редактирано от-ЦвЕтИт0
:arrow: Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица. :wink:
:arrow: Не прекалявай с емотчовците. :wink:
kakaomen
12-14-2007, 16:54
Ами изнеси се. Мойте всеки път като имам ниска оценка или направя някаква глупост ми казват, че на 16 се изнасям и почвам сам да печеля пари и мен лично това много ме радва, че ще се махна от тях, защото ми е писнало само да ме критикуват и да ми крещят...
trg_ahmed
12-14-2007, 17:09
Бля бля бля...Не говорете че искате да са изнасяте,щото не знаете какво е изкараш прехраната сам.Свикнали сте с паричките на мама и тати (които по цял ден са потят в работа с шефове които им гонят норма без да ги жалят) цял ден по кафенца с приятелки,нови дрешки ...
А замисляте ли са колко се трудят за да ви е угодено на вас?
Да са върним на проблема на момичето ...
Пффф не знам нямам думи дори по инерция да е няма такова нещо,и на мен са ми го казвали ама "като станеш на 18 са изнасяй като не на понасяш" в този вариянт
за твойто нямам думи #-o
techCandy
12-14-2007, 17:41
Ами изнеси се. Мойте всеки път като имам ниска оценка или направя някаква глупост ми казват, че на 16 се изнасям и почвам сам да печеля пари и мен лично това много ме радва, че ще се махна от тях, защото ми е писнало само да ме критикуват и да ми крещят...
А може би има причини, за да те критикуват?....
Ами защо не поговориш с тях и не им кажеш това, което написа тук? Може напрежението да им идва в повече, пък ако наистина го мислят....знам ли...Някак си не ми се вярва да те изхвърлят просто така, като мръсна котка....може пък да си има някакво обяснение всичко, попитай ги, пък и нали си имаш баба, можеш да идеш да живееш при нея...
RunawayLove
12-14-2007, 17:48
:cry: ami neznam poprincip sme si normalno semeistvo ama teq izcepki dosta me pritesnqvat...... ba6ta mi dosta mi gi kazva a mama samo mu kazva nedei taka i govori.... a puk i tq se izkaza... :neutral: abe neznam kakvo tolkova lo6o pravq 4e te ne me iskat (mojebi) :-s
samonervi
12-14-2007, 17:54
Една моя приятелка има същия случай.Постоянно й казват да се маха от тях,че с нищо не е допринесла за дома им,че не са я искали,"просто се било случило така и разбрати късно",някакви е такива глупости.Съчувствам ти.Лошо ,че така се получава,но не е само при теб.След няколко години ще се махнеш от вас и все някак си ще се оправиш.Никой не си избира родителите.И мойте ми говореха много глупости,ама като бях на 15 една нощ си събрах най - необходимите дрехи и отидох при една приятелка.Те даже не ме търсиха.2 дни стоях при мойта приятелка,но никой не се обади да пита дали случайно не съм там.И затова се преместих при баба ми.Те пак ми дават пари,но мисля,че главно не са ме искали вкъщи,ама какво да се прави случва се
RunawayLove
12-14-2007, 18:02
2 дни стоях при мойта приятелка,но никой не се обади да пита дали случайно не съм там.И затова се преместих при баба ми. :shock: kak taka ne sa te potursili :shock: #-o kak takaa az ako sum mnogo 6te se pritesnqvam za deteto si :shock:
и мене не са ме търсили като съм бягал но моите дори и брат ми и майка ми и ба6та ми не ми 4еститяват дори рождения ден дори и едно 4естит рожден ден не казват пък камо ли за подарък :cry: