Влез

View Full Version : Малко ми е притеснено

I love Naley
12-15-2007, 06:34
Здравейте на всички аз имам едно проблемце то не е толкова важно но за мен е цяло бедствие.Знаци родителите ми от 7 години живеят и работят в Германия обаче о другата година към Февуари ще се местят в САЩ и проблема е че ще и аз ще ходя с тях демек заминаваме да живеем там обаче аз не искам да заминавам просто тук са приятелите ми близките а там да ще има по добър живот след време ще свикна ще намеря приятели но в момента ми е толкова гадно.Много ценя приятелите си и просто незнам какво ще правя без тях.Наште са купили една страхотна двуетажна къща просто е невероятно като по филмите веидях снимки вътре е просто лукс и удобство.Има си басейн просто всички екстри.Но въпреки всичко дедазнам тук ми е по добре не че неискам да живеем там заедно но просто ми трябва време.Самолетните билети и всички документи са оправени полвината ми багаж е събран и официално е на 6 заминаваме.Просто незнам трудно ми е понякога плача защото в началото там ще бъда сама смисъл без приятели знам ще се оправи но ми е супер.Кофти понякога дори плача .Искам да замина но тук са хората които най-много обичам.Толкова съм свикнала да живея тук че се страхувам от промяната.Това е неикам съвети а просто някой да ме изслуша понеже в момента ми е супер кофти.

Venus_Doom
12-15-2007, 06:44
има кой да те изслуша :) разбирам те и влизам в положението ти до колкото мога и това наистина е много гадно.ама все пак ще имаш някаква връзка по интернет с приятелите си от БГ

XXX_f
12-15-2007, 06:56
Познавам едно момиче което замина за Испания. Беше в подобно положение като теб. Тя в началото намери утеха в напиването (до колкото знам). После се пооправи и й е много хубаво там. Сега се връша от време на време, но не и е мн хубаво тук. Може да си лафиш с приятелите по Skype в мирката и т.н. Така по - лесно ще понеесш раздялата с близките. Но ти обещавам там живота ти ще стане прекрасен.Няма да те е страх да пресечеш улицата за да не те прегази някой. Няма да те е страх да си оставиш багажа някъде да не ти го гепи някой мангал и прочие. Успех

mickelangelo
12-15-2007, 07:56
Нашите ще заминават април ... спечелиха зелена карта .. аз ще отида за да ми заверят картата точно за 1 седмица след това се връщам ... искам си в България .. колкото и да е гадно и мизерно .. при всеки е така както си го направи .. .

ПС: аз съм сигурен че ак0 си помислиш и ... говориш вашите те ще те разберат ... ако искаш да останеш тук

I love Naley
12-15-2007, 08:56
Благодаря на всички за милите думи.Дедазнам може би е за добро.Да XXX_f да живота е много по хубав и аз много искам да замина но при мен пролема е че се страхувам от промяната от това че ще оставя хората който обичам.Затова аз искам да замина пък и тук няма при кой да се дя.Благодаря на всички които ми влязоха в положение

voodoodoll1
12-21-2007, 17:59
Ми преди една година и братовчедка ми заминаха в Америка.Значи аз първо исках и аз да имам същата съдба,тоест да заминем с нешите,ама в последсвие разбрах,че тук ми е много по-добре.На братовчедадка ми и харесва там,но аз виждам,че живота и е различен,всмисъл няма приятели,събота и неделя си стои у дома,не излиза през деня с приятели,абе супер агадно ще ми е на мен ако съм на найното място.Ако бях на твое място щях да съм мн раздвоена-от една страна там ще съм с родителите си,а те са моето семейство,освен тва там нали казват,'е е по-хубаво,че стандарта на живот е по-голям.Но от др страна тук в Бг са всичките ми роднини,приятели.Аз бих искала да остана в Бг,защото колкото и гадно да е тук,тук са вс ми приятели,но ако тфа ми се случи на мен,ще замина,просто защото трябва да съм с родителите си.Наистина си в мн гадно положение-но ти трябва да прецениш и да избереш какво да правиш.

bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:24
Ти сама каза "след време ще свикна" какво родителите 7г буквално според мен са си скъсали задника от ба4кане за да вземат такава къща и такъв лукс! и да се остановите в Сащ,трябва да си щастлива и благодарна! да тъжно е за приятелите ти....раздялата ще е ужасна...но нали и там ще намериш нови? така само ще имаш ое пове4е приятели и познати! сега искаш не искаш заминавате...! не може баща ти майкати отиват ти оставаш тук? 4аткаш. Премирение скъпа.

bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:27
Познавам едно момиче което замина за Испания. Беше в подобно положение като теб. Тя в началото намери утеха в напиването (до колкото знам). После се пооправи и й е много хубаво там. Сега се връша от време на време, но не и е мн хубаво тук. Може да си лафиш с приятелите по Skype в мирката и т.н. Така по - лесно ще понеесш раздялата с близките. Но ти обещавам там живота ти ще стане прекрасен.Няма да те е страх да пресечеш улицата за да не те прегази някой. Няма да те е страх да си оставиш багажа някъде да не ти го гепи някой мангал и прочие. Успех
Е затова...сгреши! в Сащ мой 4овек вървиш по третоара идва някой и на посред бял ден те гърми! така 4е там престъпноста хи4 не е на по ниско ниво за жалост :D

danny_blond
12-23-2007, 14:30
i az mnogo pati sam iskala da imam takava sadba,kogato bqh po-malka.sega obache osaznavam che ne sa tolkova rozovi neshtata...az te savetvam da mislish pozitivno-pomisli si che i tam shte namerish priqtni hora-badi po-obshtitelna,tova e tainata...ne badi zatvorena s sebe si zaashtoto samo shte se samo sajalqvash.opitai se da gledash i nai-malkiq detail koito te kefi :) za men tova e tainata-ako si otvorena kam horata i jivota barzo shte se adaptirash aide uspeh :smt003

twix_91
12-23-2007, 15:11
Не се измъчвай.Няма да спреш да искаш да останеш в Б-я.Нормално е, тук си израснала,имаш приятели,роднини(който не винаги харесваме,но нали са ни роднини и по някакъв свой начин си ги обичаме),спомени и много други неща. Макар да не най-хубавата страна тя си е твоята родина. Никога няма да я прежалиш и все ще я има тъгата по нея. Но пък да останеш тук и да си далеч от родителите си е много по-лошо според мен. Там няма да останеш сама ще си намериш приятели спокойно, и по интернет ще се чуваш с приятелите си(те няма да те забравят) Ще трябва време докато свикнеш, но няма как. Успех на новото място \:D/

bebsy70_f
12-26-2007, 00:06
razbiram te za6toto i az zaminavam na 26 april da jiveq v garciq i na men mi e gadno no nqma kak tyka nqma pri kogo da ostana

ice_f90
12-26-2007, 08:11
има кой да те изслуша :) разбирам те и влизам в положението ти до колкото мога и това наистина е много гадно.ама все пак ще имаш някаква връзка по интернет с приятелите си от БГ
+1 ami spoko 6te si idva6 i v bg nee kraq na sveta az li4no mn taja i mislq ne prekasnoto az priqteli koito sa v Amerika, Belgiq i Angliq

koman
12-26-2007, 09:55
тц тц на рожденния ми ден :-o кофти наистина и наистина те разбирам сменил съм 3 града за по малко от 5 години :-k винаги ми е било супер кофти и трудно да се разделя с приятели и близки които съм намирал... Спокойно бъди каквато си и със сигурност ще си намериш нови приятели там =;