View Full Version : Офф, писна ми от нея вече...
ot 1 do 7 klas s edno momi4e bqhme v edin klas sled tova ni prieha v razli4ni u4ili6ta,no s neq pak si ostanahme dobri fr.vsi4ko be6e perfektno dokato tq ne si nameri gadje.ot togava tq mu obr16ta vnimani samo na nego moje da se kaje 4e men ve4e me zarqza i postoqnno mi se s1rdi bez pri4ina nz za kvo prai taka mai se prai na interesna se k1t i pi6a hi i tq mi vika 4AO.ei tqi bez pri4ina se s1rdi i posle se prai 4e ni6to ne e stanalo.e pisna mi ve4e da se prai na interesna i da mi se s1rdi kogati i skimne i posle pomo6t pogai mi...pffffffff ](*,) sno6ti 6tqh da q kanq na rojdeniq mi den po skype i dokato napi6a hi tq ve4e kaza 4AO.e nqq da pokanq mamka mu.pls daite nqk1v s1vet ko da q praq da q zaebavam li ili nz ve4e....
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Zarejiq mnogo qsno ne vijda6 i 4e ne e i puka za tebe 6tom vinagi ti pi6e 4AO... :shock:
Нормално е, ако това й е първото гадже, сега е завладяна изцяло от него, защото това е ново чувство за нея.Спокойно, когато свикне или когато скъсат, отново ще се обърне към теб за помощ и ще иска приятелството ти :wink:
Хах. И аз имам една такава приятелка. Обаче не ми пишеше "чао" всеки път като и пишех "hi". И не ми се сърдеше без причина. Сега си заряза приятелките. Е, баш да ни зареже, не беше така ... И при това направи много гадно на едно момиче. Тръгна с този, който другото момиче харесваше. :D Е, за да почне да ми обръща внимание, аз спрях да й обръщам на нея :-D Спри да й обръщаш внимание и тя ще разбере, че ти е гадно. Айде успех и дано да се усети :)
sexi_kukli4ka
12-15-2007, 19:23
и аз имах същия случай.Даже бях неразделна с нея , непрекъснато излизхме заедно и трагна с едно момче.лека по лека спряхме да се виждаме изобщо и да исках да излезнеме все не можеше щот трябваше да се види с него,даже един път тъмън излезнахме и той й звънна че е сваршил по-рано и тя ми каза трябва да ида при него и си трагна.Прибрах се 10 мин след като бях излязла и се чувствах мн зле,и сега пак сме си приятелки щот забравих с времето,,,,вече не е така ама ...разбрах ква приятелка ми е.Спри да и обръшташ внимание и изобщо не й пишо и ще видиш че кат има нужда от тебе сама ще те потърси..............
Deni4kaa
12-15-2007, 19:54
ми намери си и ти гадже и няма да ти пука
ThunderGoddess
12-15-2007, 19:59
Заеби я ;)
ми намери си и ти гадже и няма да ти пука
Права си ;)
Made_of_Pain
12-15-2007, 20:41
ot 1 do 7 klas s edno momi4e bqhme v edin klas sled tova ni prieha v razli4ni u4ili6ta,no s neq pak si ostanahme dobri fr.vsi4ko be6e perfektno dokato tq ne si nameri gadje.ot togava tq mu obr16ta vnimani samo na nego moje da se kaje 4e men ve4e me zarqza i postoqnno mi se s1rdi bez pri4ina nz za kvo prai taka mai se prai na interesna se k1t i pi6a hi i tq mi vika 4AO.ei tqi bez pri4ina se s1rdi i posle se prai 4e ni6to ne e stanalo.e pisna mi ve4e da se prai na interesna i da mi se s1rdi kogati i skimne i posle pomo6t pogai mi...pffffffff ](*,) sno6ti 6tqh da q kanq na rojdeniq mi den po skype i dokato napi6a hi tq ve4e kaza 4AO.e nqq da pokanq mamka mu.pls daite nqk1v s1vet ko da q praq da q zaebavam li ili nz ve4e....
Научи се да пишеш по- бързо ' hi' просто... Две букви са в крайна сметка =)
На мен ми се е случвало 2 пъти, след време загубвяш доверие в хората. :(
Като се е хванала с него мисли, че е велика и че ти вече не си важна, ще видиш обаче ако се разделят, как ше те търси и ако не си си взела поука ще се радваш, че си си върнала приятелката и после ще се разочароваш пак пак докато не ти писне. Попаднала си в гадна ситуация. Пожелавам ти просто за в бъдеще да си намираш по-верни приятелки.
Не и се впрягай, просто разбери, ако примерно има 1 свободен час, няма да го прекара с теб като преди, а ще търси него и така ще е с всичко.