View Full Version : Help дайте съвет
chipi_kaoo
12-15-2007, 16:38
Значи, искам да Ви питам Вие на мое място какво бихте направили? Още преди да се родя, майка ми се е скарала с нейната майка. Не знам за какво е , но още не си говорят. Та до преди около 5 години, живеехме къща до къща с баба, но тя не е проявила интерес да оправи отношенията си с нас. Отначало и и леля не е говорила на майка, но с нея си оправихме отношенията. Искам да кажа, че баба ми не е проявявала никъкав интерес, да ме заговори или поне да ме пита как съм, все пак съм и внук. Преди около 5 години (може и малко повече) се преместихме да живеем в друго жилище, и така до сега. В момента имам голямото желание, да я срещна, да си поприказваме, да поддържаме връзка, но уви не правим това. Преди около година и половина и писах едно писмо, но тя не ми отговори, след това и писах още едно, като и обясних какво мисля, чувствам, и че не искам да сме в конфликт, но тя пак не ми отговори. В момента живеч на другя край на България (ироня на съдбата) но като си хода пак в стария град (по Коледа) и ще се разходя по старите улици, ще пообиколя квартала, с надежда да я срещна и да я заговоря. Преди около месец писах на имаш поща, те ми се обадиха, че съм избран, но аз не посмях да се съглася, защото незнам каква ще и бъде реакцията. Може само да се изложа пред всички които ме познават. Искам да Ви питам Вие на мое място какво бихте направили. Благодаря на всички.
dshiznit
12-15-2007, 16:49
Отиваш при бабати и я питаш къв е проблема. Ти каква вина имаш в цялата бъркотия. Може да поговориш и с леля си да питаш те как са се оправили.
Абе бабати да не е супер богата и да искаш голямо наследство.
chipi_kaoo
12-15-2007, 17:30
Отиваш при бабати и я питаш къв е проблема. Ти каква вина имаш в цялата бъркотия. Може да поговориш и с леля си да питаш те как са се оправили.
Абе бабати да не е супер богата и да искаш голямо наследство.
Не . Аз не искам наследството, а искам да си поговорим, защото ми е много любопитно, тя какво мисли. Тя както и аз не разполагаме с много пари. А майка ми се е скарала с баба, защото баба не е искала да гледа майка си и баща си ( мой прабаба и прадядо, които много си обичах бог да ги прости), и баба и е казала, или тях, или нея, и майка ми е отишла при баб си и дядо си. След тва баба ми е водила некви дела срещу майка и татако, но ги е загубила, тъй като това за което ги е съдила е било измислица и не е имало доказателства. За това не мога да и позваня на вратата и да и кажа "здр баба... ми кво си праиш", изобщо не я знам с какъв характер е, а леля ми ми е казвала, че е с много особен характер, за това и не посмях да се ява в ефир, и да се срещнем. Е надявам се някога де се свъеже с мен, или като се видим поне като я заговоря, да не ме отмине :-k
Tova s ima6 po6ta e bilo dobro re6enie na problema za6toto malko ili mnogo 6te6e da zaradva6 baba ti i da razbere6 za6to ne ti govori...drugiq variant e da q izdebne6 nqkoi pat i da pogovorite...aide Uspeh :wink:
chipi_kaoo
12-16-2007, 10:01
Tova s ima6 po6ta e bilo dobro re6enie na problema za6toto malko ili mnogo 6te6e da zaradva6 baba ti i da razbere6 za6to ne ti govori...drugiq variant e da q izdebne6 nqkoi pat i da pogovorite...aide Uspeh :wink:
Мерси много. По скоро ще я изненадам някой път, и ще поговорим. Тя ако си има жеание да се видим, няма да има нужда от имаш поща, пък и аз съм много притеснителен... и не смея да се ява в ефир