View Full Version : Изнасилвали ли сте момиче ?
BaTe_Martoo
12-15-2007, 20:34
Е кажете по темата
Sunrisee
12-15-2007, 20:40
Dobre li si?Mislish si che da iznasilvash e neshto syvsem obichaino i beznakazano?Mislish go za geroistvo!?!?!?Ti opredeleno ne si dobre!Hvyrli se ot nqkyde,za da ne doida az da te butna 8-)
ся шъ са обада ф полицията и който си признае...щрак O:) :D :D :D 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Е кажете по темата
Не, аз си падам по животни ... Що за тема :x
noni_bonboni14
12-15-2007, 20:49
ooo wow strahotna tema naproo :? iznasilvaneto da ne e hodene do nekoi mall ebati :x
Made_of_Pain
12-15-2007, 20:54
Ти си е б а ти тъпака....
partychild
12-15-2007, 20:59
:lol: Тфа ми е хобито на менеее.. ходя си по пътя и кат си харесам някой младеж и айдее.. :lol: :lol: :lol: Мислиш ли че някой би си признал пък и не вярвам да има такива във форума :D
BaTe_Martoo
12-15-2007, 21:01
Abe ima sqkfi otka4alki az prosto pitam a vs mi se nahvurlqt :? Ne sum izvur6il prestuplenie
Made_of_Pain
12-15-2007, 21:02
Abe ima sqkfi otka4alki az prosto pitam a vs mi se nahvurlqt :? Ne sum izvur6il prestuplenie
Страх те е да не те изнасили някой от форума?
BaTe_Martoo
12-15-2007, 21:04
Страх те е да не те изнасили някой от форума?
:D :D :D Mn si zabavna
Made_of_Pain
12-15-2007, 21:05
Аз се чудех, какво ни различава =)
partychild
12-15-2007, 21:07
Страх те е да не те изнасили някой от форума? :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: наистина си мноу забавна 8-)
SexYLipS
12-15-2007, 21:13
:lol: Тфа ми е хобито на менеее.. ходя си по пътя и кат си харесам някой младеж и айдее.. :lol: :lol: :lol: Мислиш ли че някой би си признал пък и не вярвам да има такива във форума :D
+1 :lol: :lol: :lol:
Хах да си луд да си признаеш.... :shock: :D :D :-D :-D
samonervi
12-16-2007, 00:13
Имам приятел,който заедно с 3-ма негови приятели бяха изнасили едно момиче.В резултат момичето се самоуби.А приятелите ми не смеят да докоснат момиче,вече не са добре психически
dano te sre6tna po pytq :P :P :P
minava6t 4i4ko :)
12-16-2007, 07:47
AZ
PRIZNAWAM SI
PREDAITE ME NA ORGANITE NA REDA
IZNASILIL SYM STOTICI HILQDI DEWOIKI :)
sled upotreba na solidno koli4estvo Jim Beam a? ne se broi ...grafata e virtualni siki6 izpylneniq...aide begai kogato stanat milion togava se obadi.
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bebe_zaiche
12-16-2007, 15:17
Е кажете по темата
Цвик :D
По темата: Мисля, че той го каза по-образно.. В смисъл ролева игра. Единия приема ролята на жертвата, която ще бъде ”изнасилена”, другия е ”изнасилвача”. Аз лично обожавам тази игра! :>
Имам приятел,който заедно с 3-ма негови приятели бяха изнасили едно момиче.В резултат момичето се самоуби.А приятелите ми не смеят да докоснат момиче,вече не са добре психически Ухааа...имаш супер приятели,няма що :shock: ...Аз на тея мом4ета бих им казала просто познати(най-малко) 8-)
Glezanka
12-16-2007, 20:20
Да де ... ама не момиче,а момче съм изнасилвала :D 8-[
Няма смисал да изнасилвам някое момиче.Ако тя неиска и на мен няма да ми е приятно , самия акт ...
По-добре и двамата да го искаме , поне ако правим нещо да е като хората :)
wasntme_
12-16-2007, 21:33
Хах да си луд да си признаеш.... :shock: :D :D :-D :-D
am i az tei mislq - za tva si mal4a, ne priznaaaaam ::: 8-) :smt001
iznasilvam sum :) samo edna oba4e... no puk q iznasilvah nqkolko puti... dokato ne ni pisna toq scenarii... posle minahme na drug... tq mene me sublaznqva6e v 1 "bar" (plota na kuhnqta be6e bara, spalnqta be6e neiniq apartament :D)
ta kakto i da e... s biv6ata mi si razigravahme redovno nqkvi sex postanovki kato se reduvahme koi 6te izmislq i az izmislih tva s iznasilvaneto oba4e i na 2mata mn ni dopadna :) qko smeh be6e togava :D
iznasilvam sum :) samo edna oba4e... no puk q iznasilvah nqkolko puti... dokato ne ni pisna toq scenarii... posle minahme na drug... tq mene me sublaznqva6e v 1 "bar" (plota na kuhnqta be6e bara, spalnqta be6e neiniq apartament :D)
ta kakto i da e... s biv6ata mi si razigravahme redovno nqkvi sex postanovki kato se reduvahme koi 6te izmislq i az izmislih tva s iznasilvaneto oba4e i na 2mata mn ni dopadna :) qko smeh be6e togava :D
Mnoo dObRo bRaOs
Inache az redovno vsqka macka koqt sre6tna q zatikvam na nqkade i davai sex do sutrinta posle ne moe hodi ama opraqt sa :D
eraser_9
12-18-2007, 12:43
:shock: :shock: da az sum iznasilval sum kuklata vuv xola mnogy be6e qko :oops: :grin: :grin: :grin: :grin:
acidbomb
12-26-2007, 23:29
Е па аз всеки ден си изнасилвам по 1 разхождам се в Южния Парк и като се смрачи причаквам някоя в храстите и с кучето я опражяме
:razz: :razz: :razz: :razz:
SandForGaara
12-26-2007, 23:36
Имам приятел,който заедно с 3-ма негови приятели бяха изнасили едно момиче.В резултат момичето се самоуби.А приятелите ми не смеят да докоснат момиче,вече не са добре психически
Разбирасе.
Е кажете по темата
Цвик :D
По темата: Мисля, че той го каза по-образно.. В смисъл ролева игра. Единия приема ролята на жертвата, която ще бъде ”изнасилена”, другия е ”изнасилвача”. Аз лично обожавам тази игра! :>
аммм, айди да си поиграем... :oops:
svetlin92
12-27-2007, 08:15
А в моя град почти сички са геове и ме страх да не ме изнасилат че за тей гъс пол няма :) 8-[
aniezina
12-27-2007, 08:19
Да бе, тук ас иима гилдия на изнасилвачите, некрофилите, серийни убийци, педофили-сичко бе сичко! :smt001
BaTe_Martoo
12-27-2007, 20:01
А в моя град почти сички са геове и ме страх да не ме изнасилат че за тей гъс пол няма :) 8-[
:razz: :razz:
Abe 6to mi naspamihte temata , az bqh seriozen :D
h0t_bAbE
12-27-2007, 20:28
tc tc tc... :? moe li takiva pedofili,izvratenqci i otka4alki da ima na toq svqt...tc tc tc...pi4...zlato... zn li kfo e dumi4kata "iznasilvam" we sladur :? pitai mama ili nadziratela ti da ti obqsnqt ...tfa e mn tapo...naposledak vs izpolzvat taq dumi4ka mn 4esty a pak rqdko se slu4va nqkoi koito osaznava kfo gyfori #-o no aky si goforil za lubofna igra ... :oops: mn i se kefq ... :oops:
sweet_lady:]
12-27-2007, 21:53
neznam koj e pisal temata ne me interesuva no imam vapros misli6 li 4e temata ti iziskva komentar?az ne bix kazala! :x 6to za 4ovek bi napisal takava tema :o
ти добре ли си как да изнасиля момиче ОМГ
очакван отговор:
"е, верно, че беше пияна, плачеше и се молеше да спра, но това не се брои за изнасилване, нали?"
8)
jozefina_93
12-28-2007, 21:08
Незнам кой балам ше си признае дори и да е!...Помисли :D
хахаха то ако някой си признае лошо, нали знаеш че е наказуемо, особено ако си над 16, за 18 направо у панделата 8-)