PDA

View Full Version : Баща ми ме пренебрегва :(

nel4eto__
12-15-2007, 23:16
Здр на вс имам проблем с баща ми.Той се държи с мен като че съм просто някоя срещната която му проваля живота.Обижда ме заплашва ме че ще ме одари и онзи ден ми зашлеви шамар защото не си бях научила урока по химия :cry: искара ме че за нищо не ставам и че от мене нищо няма да излезе помогнете ми!!Вчера когато реших да не се примирявам и му обясних как стоят нещата тои ми взе телефона за събота и неделя,забрани ми компютъра (сега пиша защото той спи :D ) Когато откажа да се примиря с решенията му той просто ми забранява всичко.Веднъж до толкова беше откачил (пак заради ненаучен урок) че ми забрани всичко включително и да гледам телевизия или да слушам радио #-o !!!!Казвам ви той #-o е трагедия....БЕТСТВИЕ #-o ...с което немога да справя 8-[ 8-[ 8-[ За ТОВА ВИЕ СТЕ ЕДИНСТВАНАТА МИ НАДЕЖДА!!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ ТОЙ НЕ Е БАЩА А ЧУДОВИЩЕ!! :cry: :cry: 8-[ #-o

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! :-D

trg_ahmed
12-15-2007, 23:18
КАК ИЗОБЩО ИЗДЪРЖАШ А?
НА МЕН ТАКЪВ ТОРМОЗ ДА МИ ПРИЛАГАТ ДИРЕКТНО ТЕГЛЯ МУ БОЯ И ЧЕЗВАМ ОТ НАС СИ :-x

Mortificatiоn777
12-15-2007, 23:42
КАК ИЗОБЩО ИЗДЪРЖАШ А?
НА МЕН ТАКЪВ ТОРМОЗ ДА МИ ПРИЛАГАТ ДИРЕКТНО ТЕГЛЯ МУ БОЯ И ЧЕЗВАМ ОТ НАС СИ :-x И къде ще идеш, бе, келеме?

samonervi
12-16-2007, 00:03
Добре дошла в моя клуб.Баща ми от много време се отнася с мен така.Студентка съм и се видяхме с него преди 15 дена.Каза ми че е решил да ме отведе на пазар купи ми ботуши и ми плати сметката при зъболекарката.Обеща и пари да ми прати.Но какво се получава обаждам му се оня ден и той ми казва ,че няма пари за мен ,че има други хора които да издържа и че не иска да го тормозя повече.Бил ми дал предостатъчно тоя месец.Ама не го интересува ,че аз няма какво да ям и че вчера съм яла сух хляб.От малка на всяко контролно до оценката ми пишеше ,че съм тъпа и че трябва да мога повече(ако имах по - малко от 6)Примири се.Моя 19 години не се оправи.Все си е същия

Ou7taControL
12-16-2007, 06:07
ole gorkata, i az sam tei samo 4e s maika mi, s neq se karame postoqnno, mnogo se karame i 4esto me udrq ama az ne smeq da q udarq, vse pak mi e maika... ama skoro se slu4i da se skarame pak seriozno i te kaza 4e kakvoto mi kazva mi vliza prez ednoto uho i izliza prez drugoto ama be6e mnogo qdosana, i az kazah 4e daje i prez ednoto ne vliza, i tq se iznervi o6te pove4e i me udari :( ama ve4e po4ti sviknah da se karame s neq postoqnno... gadno e...

Burzumul
12-16-2007, 06:18
Родителите на 90 процента от тийновете съкс. При мене само баща ми е пич, майка ми когато поиска...

MixXx
12-16-2007, 06:58
моя пък...брат ми се прибира от Варна(той е студент) и баща ми като почне,утре в 9 закуска,така ще е в тази казарма...направи това,дай ми онова...например,стоя си аз в мойта стая,която е на 2-рия етаж,тои ми звъни по телефона да сляза,слизам аз,отивам до неговата стая,а той ми казва да му донеса нещо от кухнята,която му е съседна стая...снощи приказват кво ще правим днес,и аз слушам,и изведнъж майка ми и баща ми ми се разкрещяха,защо съм се инател,кво изведнъж ми станало...така всеки път като почна да ги слушам
е добре нормално поведение ли е това :?:

nel4eto__
12-16-2007, 15:29
ми нз...ама аз мисля че родителете в днешно време са АПСОЛЮТНИ комплексати!!!Каре ти се каре ти се и после се чуди защо нямаш самочувствие!!!!ОТКАЧАЛКИ КАКВО ДА ВИ КАЖА ДРУГО САМО ЗА ТОВА СЕ СЕЩАМ!!!! :neutral: Нямат ли достатъчно умствен багаж да се сетят че и ние сме хора и да ни оставят на мира САМО ЗА СЕКУНДА!?!?!?!?!?! Снощи гледам си аз във мойта стая едно филмче,брат ми излезна...и изведнъж телефона ми звъни..мама "Ела в другата стая при нас да сме ЗАЕДНО" Ок,отидох.И мона не мина малко от филма и баща ми почна "Ти лигло малка няма ли да почнеш да си учиш уроците редовно (а аз ги уча да се намери един урок в месеца който да на съм научила) А???Няма ли да ги учиш? :-o ?Кажи ми какво да правя с тебе...за нищо не ставаш аз тука тебе да не те гледам само за украса и да ми ядеш яденето??"При което аз се свих в ъгъла..щото ако реша да стана ще стане още по-голям проблем...И като почна я се виж каква си дебела! (тва ми го казва БАЩА МИ който трябва да ме "обича и защитава" :x :-x :evil: и да кажем че съм дабела ок тогава по-може ама аз НЕ СЪМ със съвсем нормално тяло съм..не е като на топ модел ама не е и като на сумист..)"Преди една седмица ми ЗАБРАНИ да се занимавам с момчета моля ти се...А да кажем че имам гадже или само излизам :-o НЕ почти не излизам от нас.....АПСОЛюТНА ОТКАчАЛКА #-o КАЗВАМ ВИ..ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ Е ДА СЕ ПРИМИРЯ И ДА ГО ТЪРПЯ ОщЕ МАЛКО ДАКАТО НЕ СТАНА НА КЪМ 18 ИЛИ 19 (въпреки че брат ми е първи кърсе СТУДЕНТ и пак му забранява неща кара :-o :roll: му се държи му сметка каде ходи и тнт) Ако някой има някакви съвети които да ми помогнат..ще ги изчета :) :neutral:

SuNsEt
12-16-2007, 17:15
Въх...само да те питам преди вси4ко...Ти някога 4увала ли си за пунктоация?!?!?!?!?!? :-x
Та...другото е....А къде е ролята на майка ти в тази ситуация????Нима не си споделяла с нея,4е не ти е приятно държанието на баща ти? ](*,)

sladku_bebzi
12-16-2007, 17:58
Въх...само да те питам преди вси4ко...Ти някога 4увала ли си за пунктоация?!?!?!?!?!? :-x
Та...другото е....А къде е ролята на майка ти в тази ситуация????Нима не си споделяла с нея,4е не ти е приятно държанието на баща ти? ](*,)

И аз тва за майката щях да спомена.Тя не вижда ли кво става?Или я е страх от собствения й мъж?Ако случайно не е забелязала, кажи й.Помоли я да поговори с баща ти и дано поне нея да я чуе.Успех :)

Presley
12-16-2007, 18:02
От това,което си напсила,просто оставам с впечетлението ,че баща ти е эайнтересован от теб и обучението ти.Това не трябва да те драэни,а да те раэдва.Какво предпочиташ-родител,който е эагрижен дали учиш и как се раэвиваш и който мисли эа бъдещето ти или такъв,който не проявява никакъв интерес към теэи неща?Според мен първият вариант е доста по-добър.
Това ,че ти е ударил шамар наистина енеприятно,но не е нищо толкова фрапиращо.Явно е доста вманиачен на тема учене-доста родители са така.Сигурно си е иэпуснал нервите,това може да се случи на всеки.Не се шашкай толкова от един шамар..
А това,че ти налага накаэания и эабрани,също е нормално.Явно смята,че това е начин да те оэъпти и да има контрол над теб.не энам до колко е така,эащото попринцип съм против подобни методи,но той си энае най-добре.Все пак не съм родител,нямам опит.
Наистина,не се обременявай с такива мисли и не наричай баща си `бедствие` и `чудовище`.Това е човекът,който те храни.Беэ него эа къде си ?Не те поэнавам,но съм сигурна,че эа никъде...
Просто искаш свободия.Това е.Искаш да си правиш каквото си искаш,да не учиш и да си се кефиш.Ама не става.?овекът просто е эагрижен и иска най-доброто эа теб.Ако не се интересуваше от теб и наистина беше `чудовище`,нямаше да се интересува от теб,навиците и обучението ти.
Та така.помисли малко ,преди да говориш глупости.
И няма да е эле да се научиш да пишеш.

nel4eto__
12-16-2007, 20:28
пффф едва ли е толкова загрижен за мене и егати начина да ме окопити,честно!!И честно казано предпочитам този,дето нехае за това как се спрявям в училище...и този,който приема по-слабите ми уценки с не чак такова избухване!!!А що се отнася до майка ми...тя също ме напада,заедно с баща ми!!Даже не си прави труда да ме разбере.Направо ме напада докато той ми се кара,при,което той още повече се вбесява и ми се разкрещява още повече! :neutral: Не смее да му каже "Остави я, [-X ще се стегне и сама без да я обиждаш..."И...уроците си ги пиша съвсем ребовно,както вече казах,да има един урок в месеца,който да не съм си научила...И въпреки това той се хваща за него,а ако си намеря извинение за урока,се захваща за нещо друго да се заяде!!! :cry: #-o
И ХОРА ПИША ТУКА ЗА ПРОБЛЕМА СИ НЕ ЗАДА МЕ НАПАДАТЕ И ВИЕ,А ЗАДА МИ ПОМОГНЕТЕ МАЛКО ИЛИ МНОГО!!! :-# :-k :roll: :-o

theEXPLOITED
12-17-2007, 06:18
Добре дошла в моя клуб.Баща ми от много време се отнася с мен така.Студентка съм и се видяхме с него преди 15 дена.Каза ми че е решил да ме отведе на пазар купи ми ботуши и ми плати сметката при зъболекарката.Обеща и пари да ми прати.Но какво се получава обаждам му се оня ден и той ми казва ,че няма пари за мен ,че има други хора които да издържа и че не иска да го тормозя повече.Бил ми дал предостатъчно тоя месец.Ама не го интересува ,че аз няма какво да ям и че вчера съм яла сух хляб.От малка на всяко контролно до оценката ми пишеше ,че съм тъпа и че трябва да мога повече(ако имах по - малко от 6)Примири се.Моя 19 години не се оправи.Все си е същия
Ами вземи си намери работа вече,не мислишли че ти е време или тате просто е длъжен да те издържа,защото аз мисля че не е!Като не ти стигат парите които ти дава изкарай си още да видиш лесно ли е.

kakaomen
12-17-2007, 10:17
Изчакай да навършиш 18 и бягай в Нова Зеландия. (Това е най-далечното място за което се сещам. ) Не давай телефона номера на телефона ти или емайл-а на баща си. Те никога няма да те намерят. Ти ще забравиш за тях и ще си заживееш живота. :)

nel4eto__
12-17-2007, 12:26
да бе добре...ако на т'ва му казваш решение на проблема.....Т'ва е просто временно решение,защото неможеш да ги забравиш напълно.. ТЕ СА ТИ РОДИТЕЛИ....И ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ТИ ПОТРЯБВАТ...просто ще се пробвам да съм поне маааалко перфектна (колкото и тъпо и високомерно да звучи) мерси все пак :) :wink: 8)

gostut
12-18-2007, 12:55
ми нз...ама аз мисля че родителете в днешно време са АПСОЛЮТНИ комплексати!!!Каре ти се каре ти се и после се чуди защо нямаш самочувствие!!!!ОТКАЧАЛКИ КАКВО ДА ВИ КАЖА ДРУГО САМО ЗА ТОВА СЕ СЕЩАМ!!!! :neutral: Нямат ли достатъчно умствен багаж да се сетят че и ние сме хора и да ни оставят на мира САМО ЗА СЕКУНДА!?!?!?!?!?! Снощи гледам си аз във мойта стая едно филмче,брат ми излезна...и изведнъж телефона ми звъни..мама "Ела в другата стая при нас да сме ЗАЕДНО" Ок,отидох.И мона не мина малко от филма и баща ми почна "Ти лигло малка няма ли да почнеш да си учиш уроците редовно (а аз ги уча да се намери един урок в месеца който да на съм научила) А???Няма ли да ги учиш? :-o ?Кажи ми какво да правя с тебе...за нищо не ставаш аз тука тебе да не те гледам само за украса и да ми ядеш яденето??"При което аз се свих в ъгъла..щото ако реша да стана ще стане още по-голям проблем...И като почна я се виж каква си дебела! (тва ми го казва БАЩА МИ който трябва да ме "обича и защитава" :x :-x :evil: и да кажем че съм дабела ок тогава по-може ама аз НЕ СЪМ със съвсем нормално тяло съм..не е като на топ модел ама не е и като на сумист..)"Преди една седмица ми ЗАБРАНИ да се занимавам с момчета моля ти се...А да кажем че имам гадже или само излизам :-o НЕ почти не излизам от нас.....АПСОЛюТНА ОТКАчАЛКА #-o КАЗВАМ ВИ..ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ Е ДА СЕ ПРИМИРЯ И ДА ГО ТЪРПЯ ОщЕ МАЛКО ДАКАТО НЕ СТАНА НА КЪМ 18 ИЛИ 19 (въпреки че брат ми е първи кърсе СТУДЕНТ и пак му забранява неща кара :-o :roll: му се държи му сметка каде ходи и тнт) Ако някой има някакви съвети които да ми помогнат..ще ги изчета :) :neutral:

абе вие сте ебати неблагодарното племе. човекът иска да стане нещо от теб, да имаш бъдеще, да можеш да учиш в хубав университет, да си намериш хубава работа после и т.н. ... о боже, взел ти телефона за съботе и неделя... ужас.. а ти тоя телефон от кой го имаш? да не е паднал от небето? ти ли изкарваш пари за сметките? не? ти ли изкарваш пари за семейството си? а на колко си години? имаш ли представа, че в другите държави това нещо го няма. там щом станеш на 16 и сам се оправяш. нито ти дават джобни, нито ти плащат телефона, нито ти дават пари за бензин, да не говорим, че като завършиш гимназия е абсурд да останеш при ваще, независимо дали колежа е на 20 метра от вас. и не ги интересува дали можеш да се оправяш сам - да можеш. Баща ти сега се държи така с тебе, може на теб да не ти харесва, да си мислиш, че го мразиш, обаче 1 ден ще усазнаеш, че той го е правил за теб, а не защото ей така е искал да си хаби нервите, и също така ще осъзнаеш, че е имало смисъл, и че това му държание учи на отговорност!

nel4eto__
12-19-2007, 17:21
Глей ся тва е твоето виждане на нещата...ама аз мога да ти кажа,че в другите държави на 15 или 16 ти дават детските на тебе а те ХИЧ не са малко пари повярвай ми имам позната която сяга е на 17 и живее и учи там...За тва с телефона може и да си прав/а ама...както и ти много добре знаеш в сегашно време тва да те накажат или да ти вземат телефона...не е МАЛКО..... ама както и да е...

izrud
12-20-2007, 12:07
Завърши си средното и отиди в някой друг град да учиш....

gostut
12-20-2007, 16:51
Глей ся тва е твоето виждане на нещата...ама аз мога да ти кажа,че в другите държави на 15 или 16 ти дават детските на тебе а те ХИЧ не са малко пари повярвай ми имам позната която сяга е на 17 и живее и учи там...За тва с телефона може и да си прав/а ама...както и ти много добре знаеш в сегашно време тва да те накажат или да ти вземат телефона...не е МАЛКО..... ама както и да е...

абе.. не е такава трагедия да ти земат телефона.... аз като бях айде не на твойта възраст, а да кажем малко по-малък никой нямаше GSM, тъй че тва не ми се вижда голяма загуба... а за наказанията... ми да си кажа честно не са ме наказвали много, даже си бях доста free, но не мога да кажа, че това ми е повлиало мн добре... верно наживял съм се, напил съм се, накупонясвал съм си (не че са не пия и не ходя по купони и дискотеки де), обаче пък имам един приятел, на който майка му е същия модел като баща ти и баща му я подкрепя напълно. Мога да ти кажа, че сега тоя човек влезе от първо класиране във ВИАЗ (а там не се влиза лесно, даже си е много голям успех да влезеш там особено неговата специалност) и то учи точно това което искаше. Имаше варианти и в Германия да учи и т.н. ... и да ти кажа, сега въобще не съжалява, че му се е събирал 1 месец на година в който не е излизал заради наказания

а що се отнася до другите държави... може да са мн пари дето ти дават, ама знаеш ли какви са разходите там? примерно дето тука сички се викат за НБУ че е 1000 лева е страшно много на семестър... е там във всички университети/колежи е толко и повече, ама в евро/лири/долари... да не говорим, че квартирата дето тука ти е 300 лв на месец там ти е 1000 от тяхната си валута... тъй че тия детски не знам за кво ще ти стигат като трябва да ставаш самостоятелен на 16-18 години

XceSS
12-20-2007, 17:58
Ами да това си е шибаната истина тоя комунизъм така е промил мозъците на това поколение че няма и на къде повече.Баща ми е същия (е не точно същия ама почти).Според мен най-добре е да седнеш да говориш с него незнам на колко години си че така да се държи с теб,но ако си по голяма (16+) му обясни как се чувстваш,че вече си голяма,на нито 1 твоя приятелка техните не се държат така и т.н. Айде успех :)

Guest554
12-21-2007, 14:26
Баща ми ме пренебрегва :( :?
po dobre 4e ne te 4uka 8-)

nel4eto__
01-01-2008, 02:25
looll44 to i tva ostava6e......pff :D

Mimo92
01-01-2008, 03:16
Мен баща ми ме забраи.. изместих се в друг град с маика си да живея.. тои нито ми дига телефона нито нищо ..ся ще го видим издражка дал ще дава.. аз му пращах смс за рд тои не ми дига телефона нз какво да си мисля вече
но пак за сметка на това маика ми е много готина.. супер човек е :grin:
п.п явно бог 1 дава.. друго зема :( :cry:

asi_basi
01-01-2008, 15:35

Ama ei piklo s piklo takava, kvo reve6 4e sa ti vzeli tel-a za EDIN weekend a ? Ti znae6 li 4e horata predi 10godini ne sa imali gsm na tvoqta vazrast i znae6 li kvo ??? NE SA UMRELI OT LIPSATA NA GMS!!! pak i toq tel go pla6ta koi? BA6TA TIIII !!! i toi moje da prai s toq tel kvot si poiska ! moje i v kenefa da go hvarli ako 6te, toi pla6ta za nego! i q ne mi govori za drugite darjavi, za6toto az ot malka jiveq v 4ujbina. nz na koi gi davat tiq pari4ki, ama nqma zna4enie za6toto kakto kaza za6toto az sam stdentka tuk i mn dobre kolko kinti davam za 1 semestar samo, da ne govorq kolko otivat za u4ebnicite, a kvartirata... s golqi si gas nqa moje6 i 1 u4ebnik samo da kupi6. Q vzemi si nameri 1 rabota, po4ni da izkarva6 pari i da vidq dali 6te6e da ti e priqtno nqkoi da ti har4i parite koito s trud si izkarvala...

EJI4eTy
01-01-2008, 16:06
ае asi_basi прояви малко разбиране :-x това че преди 10 години хората са нямали гсм-и не важи и за сега :-x в кой век живееш! ами баща и е все пак , ест че той ще изкарва парите и ще се грижи за нея - тва е негово задължение ... :neutral: а относно това че така я малтретира - това според мен направо си е домашно насилие :evil:

asi_basi
01-01-2008, 16:19
ае asi_basi прояви малко разбиране :-x това че преди 10 години хората са нямали гсм-и не важи и за сега :-x в кой век живееш! ами баща и е все пак , ест че той ще изкарва парите и ще се грижи за нея - тва е негово задължение ... :neutral: а относно това че така я малтретира - това според мен направо си е домашно насилие :evil:

Bij az ne sam kazala 4e 6tom toi pla6ta smetkite - dai da q prebiva ejednevno!!! Samo komentirah varhu tova s gsm-a, ok ? da jivee v drugo vreme, nne predi 10 god, no iskah da kaja 4e nqma da umre bez gsm-a za 2 dni,nali? kvo gadjeto 6te i pi6e kolko q obi4a?
ina4e q razbiram i i sa4uvstvam za tova 4e ba6ta i e tkav izrod, koito tolkova mnogo iska da6terq mu da e otli4ni4ka, 4e ne osaznava 4e merkite koito vzima kogato ne e nau4ila nqkoi si urok ne sa pravilni !
Spored men da pogovori s nego, da mu kaje 4e osaznava 4e toi prosto iska tq da ima dobro obrazovanie no na4ina po koio toi se darji s neq ne e pravlen

h0t_bAbE
01-02-2008, 10:44
Ами да това си е шибаната истина тоя комунизъм така е промил мозъците на това поколение че няма и на къде повече.Баща ми е същия (е не точно същия ама почти).Според мен най-добре е да седнеш да говориш с него незнам на колко години си че така да се държи с теб,но ако си по голяма (16+) му обясни как се чувстваш,че вече си голяма,на нито 1 твоя приятелка техните не се държат така и т.н. Айде успех :)
+1 \:D/ =D> =D> =D> =D> =D> kak 6e te obijda we da go e** v nekrologa da go e** :-x zastava6 reve6 kato ti se karat izkarva6 dobri ocenki za okolo mesec (ne izliza6,ne govori6 po tel-a pred tqh,u4i6 do 2 prez no6tta,ili pone dokato ne zaspqt i si sqda6 na kompa togava ili kato gi nqma) OBA4EE si trae6 ,govori6 s tqh v kraen slu4Aai (vsmisal samo kogato se nalaga ) ne spodelq6 s tqh prai6 se na tiho,naraneno mymi4ence,tajno obarkano i mn0y naraneno ot strogite si roditeli - nali zN -"preklonen me4 glava ne q se4e" (ili ne6ty podobno :D :-| )trae6 si ,NE se otqjda6 a izpalnqva6 i mn mn ne pokazva6 4e u4i6 mnoy ,AMA ne krie6,ne izlizai pove4e ot 1 pat na sedmica (samo za toq mesec de) traikai si we.da vidi6 4e 6e se raztrevojat (ne zabraai da reve6 kato ti se karat da Ъцаш qky 8-) ne se za6titavai mnoy,kazvai samo dobre,4uh,razbrah,no ne prekalqvai da ne si pomislqt 4e niska6 da gi slu6a6) ta sled toq mesec drami va6te 6e otka4at ot pritesnenie (zabraih da kaja da ne propuska6 da se izvinqva6 za vs det si napraila) i 6e iskat da "sedneme da si pogovorime malko,spokoino,nema da ti se karame,samo da si pogovorime kak si :--(-) " 8-) nZ dali 6e izdarji6 cel mesec,no prosty tfa spored men e na4ina (1 ot tqh no toq ako si dobra aktrisa 6e proraboti) a pak sled teatara razigran toq mesec,stani po-laskatelna i dobri4ka kam "tati" ,neka razbere 4e si malkoty momi4ence na tati,4e si gy bi4ka6,4e ne misli6 za gadjeta,a iska6 da si krai tati :-) :D :D :D 6e proraboti ,stiga i predi tfa da si bila pone malko takava,ina4e ne go opitvai,6oty nema da proraboti ... glavna cel : DA STANAT GUZNI 8-) ae uspeh4eta ,sas cerberite ,vi0nata MOJE da bade spe4elena - teen-4eta sre6ty nekrolozi " \:D/ s tebe sme :smt006

TheNewReligion
01-02-2008, 23:13
vie se blagodarete 4e ba6tite vi sa jivi uvajavaite gi vupreki vsi4ko te sa vi rioditeli

h0t_bAbE
01-03-2008, 07:59
vie se blagodarete 4e ba6tite vi sa jivi uvajavaite gi vupreki vsi4ko te sa vi rioditeli
xax - a pa te 6to ne q uvajavat we :-x aaamaahaaa :evil:

anonimna^ood
01-03-2008, 08:25
Егати зверището. :shock: Разбирам за това да ти натяква да си учиш уроците, ама да ти крещи и да си измисля разни работи (за гаджетата и излизането) и да ти каже, че си ДЕБЕЛА, при положение, че не си... Баща ти е за психиатър. :o Аз те съветвам да го избягваш и да не му противоречиш, все пак ти каза, че си опитала да говориш с него. Щом като не става, значи не става. :? Вместо да се мъчиш и да изкараш още шамари гледай да правиш каквото ти казва. Пък после като станеш по-голяма бягай в някой друг град или друга държава. Баща ти някога казвал ли ти е, че те обича?

KiSs_mY_LiPs
01-03-2008, 08:40
Спокойно мила.. Моя баща е същия.. ужас беше за една 2 по английски :-x :evil: Естествено бях наказана. Трябваше да донеса три 6 .. - география, химия и история.. и освен това бях без компютър.. докато не получа тези уценки .. :-x ](*,) а по английски трябваше още следващия ден да оправя оценката.. / как подояволите се изкарват 6 за толкова кратко време по толкова ужасни предмети ](*,) ](*,) Онази вечер започна да ме напада.. че не сам учила че от мен ще стане само една чистачка.. и тем подобни.. Аз не сам слаба очиничка.. Повечето ми оценки са 6-5-4 .. Добре че е майка.. :grin: :smt001 Ако не беше тя.. дося да бях забила при дядо ми и баба ми.. \:D/ Такаче спокойно.. не си сама.. :!: \:D/ Надявам се с времето сичко да се управи.. :)

kakaomen
01-03-2008, 09:48
Спокойно мила.. Моя баща е същия.. ужас беше за една 2 по английски :-x :evil: Естествено бях наказана. Трябваше да донеса три 6 .. - география, химия и история.. и освен това бях без компютър.. докато не получа тези уценки .. :-x ](*,) а по английски трябваше още следващия ден да оправя оценката.. / как подояволите се изкарват 6 за толкова кратко време по толкова ужасни предмети ](*,) ](*,) Онази вечер започна да ме напада.. че не сам учила че от мен ще стане само една чистачка.. и тем подобни.. Аз не сам слаба очиничка.. Повечето ми оценки са 6-5-4 .. Добре че е майка.. :grin: :smt001 Ако не беше тя.. дося да бях забила при дядо ми и баба ми.. \:D/ Такаче спокойно.. не си сама.. :!: \:D/ Надявам се с времето сичко да се управи.. :)Като ти гледам правописа, не си и много добра ученичка...

KiSs_mY_LiPs
01-04-2008, 15:57
Хаха.. незначи че като пиша тук с грешки. .. пиша тъка и ф тетрадките ми за училище :D :D