View Full Version : Къде?
gavro64eto
12-16-2007, 07:32
V tova vreme prez zimata kade pravite sex?Pitam,za6toto nie s moq priqtel iskame da pravim sex,a nqma kade vinagi tehnite sa u tqh i mote roditeli sa6to postoqnno sa v nas,v kolata mu e studeno i ne stava,a mn ni se iska.po-opitnite da dadat predlojeniq.
BeautifulWorld
12-16-2007, 07:40
Нашите ходят на работа, така че можем да издебнем следобяд, докато ги няма. Освен това сме правили секс и у братовчед му. Или пък у дома на тавана - доста е студено, но с по-дебело одеало, пък после и без това се стопляме :P
`Death`Whore``
12-16-2007, 07:44
Ами, ако сте достатъчно големи, за да правите секс, значи трябва да сте достатъчно големи, за да можете да спите при гаджетата си. :wink:
...или поне да са наясно хората в къщата, че щом сте там, не трябва да ви прекъсват.
ami i pri nas tova e dosta golqm problem..pravili sme go dosta pati vav vhoda na bloka mu:) ina4e izdebvame dali u nas ili u tqh e svobodno :( dosta kofti
извинявай ма приятеля ти каква кола кара за парно не сте ли чували?а и + тфа ако имате желанието няма начин да неможете дяа го направите . . . .
spored men shtom imate jelanie shte namerite nachin .pyk i ne moje roditelite i na dvamata da sa po 24 chasa vkyshti ... zemete si kvartira togava , ima i pochasovo
samonervi
12-16-2007, 16:07
Ами какво като тяхните са у тях?Ние като правим секс заключване вратата и не ни пречи ,че техните си гледат филм или че ни чуват.Нищо няма да ви кажат,ще ви разберът хората.А в кола зимата няма смисъл.Прекалено студено е
Sasha2k8
12-16-2007, 16:22
Ми ние най-често у тях... Пък ако са си вкъщи майка муу и баща му, се стараем да сме малко по-тихи иии така
lyloster
12-16-2007, 16:24
ох и на нас вчера ни се случи тоя шит -.-
някво мноо кофти стана, щото и ние нямаше къде да отидем...
но иначе най - често у тях го правим х)
SilverAngel
12-16-2007, 16:29
ами ние заради този проблем прекъснахме сексуалния си живот! 4 месеца сме заедно и от повече от 1 ме сме правили! ама пък той си е в града само събота и неделя.... е кво да правиш... някои сме обречени :cry:
bebe_zaiche
12-16-2007, 17:01
Отидете на хижа или платени нощувки, евентуално по-евтин хотел. Или обиколете кенефите на заведенията. Това ми хрумна само :)
П.П. На Макдоналдс тоалетната е доста топличка :D