PDA

View Full Version : Закъснява ми

indecent
12-16-2007, 15:52
ами проблема е такъв че ми закъснява с 7 дни ! бях леко болна и по принцип като съм била болна ми закъснява ама сега нз много се притеснявам да не съм бременна!приятелят ми не е свършвал в мен ама се притеснявам ! някой може ли да ми каже признаците да ранната бременност :-#

Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка

sherry
12-16-2007, 16:58
Хей, не се стряскай!
Не е хубаво, че разчитате само на неговата бързина, за да се предпазите от бременност, използвайте презервативи, че да ви е мирна главата.
Но както и да е...вероятно не си бременна, а времето и евентуално нервите си оказват влияние и затова ти закъснява. Мен пък този месец ми дойде 10 дни по-рано, а по принцип цикълът ми е адски редовен и си идва винаги навреме. Случват се такива неща!
По-добре не губи време в догадки, а си купи тест за бременност, за да видиш има ли за какво да се притесняваш. Ако толкова те е срам, накарай приятеля си да ти купи. Евтини са тестовете, а и може да се правят след 7мия ден от половия акт. Хайде успех, внимавай друг път, пазете се! Дано нямаш повод за притеснение.

ra4ence
12-16-2007, 17:07
Направи си тест,за всеки случай :)

pitan4icata
12-16-2007, 20:17
Направи си тест,за всеки случай :)
i az ti prepora4vam test za li4no uspokoenie ;) Shurecheka e mejdu 2-3lv
spoks ne se strqskai i na men se slu4valo( sas 6 dena) no si napraih test i se uspokoihme i sled 2-3 dena mi doide

Made_of_Pain
12-16-2007, 20:19
Шут в главта.... Толко сте кухи =/

samonervi
12-16-2007, 23:53
Ами вместо да се чудиш,дай 3 лв за тест да ти е спокойно,Много тъпо си постъпила.Кой чака цели 7 дни да му закъснее и да не си направи тест? :?

SilverAngel
12-17-2007, 06:53
закъснява ти защото се притесняваш или защото си бременна... който и вариант да е, успокои се, при единия ще се успокоиш като ти дойде.... а при другия ще ти се мре...

KimBerLy1912
12-17-2007, 06:57
Шут в главта.... Толко сте кухи =/
Баш =D>

SilverAngel
12-17-2007, 07:04
И аз като съм болна ми идва чаааак като се оправя, спокойна бъди...

samonervi
12-17-2007, 09:02
Ама още ли не си купила тест?Айде направи един и кажи какво е положението да не те мислим повече :)

slun4ice_90
12-17-2007, 15:02
ами проблема е такъв че ми закъснява с 7 дни ! бях леко болна и по принцип като съм била болна ми закъснява ама сега нз много се притеснявам да не съм бременна!приятелят ми не е свършвал в мен ама се притеснявам ! някой може ли да ми каже признаците да ранната бременност :-#

коалкаНапълно възможно да ти закъснява,защото си била болна и си пила хапчета и така се нарушава и цикъла.И на мен ми се случвало,надявам се да е само това... :wink: :P :?

slun4ice_90
12-17-2007, 15:03

коалкаНапълно възможно да ти закъснява,защото си била болна и си пила хапчета и така се нарушава и цикъла.И на мен ми се случвало,надявам се, да е само това... :wink: :P :? :!: :---)

merilin1
12-17-2007, 15:20
ох спокойно с годините се убедих, че тоз цикъл угодия няма. Смяна на сезон, лекарства, климат, притеснение, дори храната се отразяват. Аз в момента постя и ми закъсня със 6 дена, а принципно е като часовник. Нормално е според мен, но въпреки, че знам, че няма нищо си правя тест. Препоръчвам ти и ти да си направиш...за успокоение

Radeto_
12-17-2007, 15:47
Кое нормално момиче пита някви непознати бременно ли е вместо да си направи тест за лично успокоение?

indecent
12-17-2007, 15:59
ami napravih si test i e otricatelen 8) ne sym bremenna :smt003 :---)