Влез

View Full Version : Подарък!!!!

sweetteddy
12-16-2007, 16:11
koleda nablijava...i ne znam ko da podarq na priqelq mi...molq pomognete mi s nqkoq ideq...toi e sporten tip...molq vi pomognete!!!...4akam va6ite idei 8-[

apologize
12-16-2007, 16:17
до колко пари?

sweetteddy
12-16-2007, 16:28
em se pak hodim ot skoro i ne iskam da se obrusvam mn mn

Buhtaaa
12-16-2007, 16:50
ами вземи му някаква тоалетна вода ... не са много скъпи ... на адидас примерно ... макс до 10 лева съм виждала

apologize
12-16-2007, 16:52
zna4iii .. mislex da ti predloja 6tom e sporten tip .. teniska na adidas ... noo 6tom ne iska6 da se rusi6 mnogoo ..
vzemi mu nqkoq dr teniska .. (mom4etata se kefat na takia gluposti) ili poru4ai .. sus specialna 6tampa izmislena ot tebe! ...
ako neee ... nqkoi parfum .. da kajem na STR8 ..
mmm ... :neutral: moje .. ne6o na lubimata mu grupa ili izpulnitel ... ako e ne6to po-metul .. moje6 da ide6 v Na Tumno! ima jestoki ne6ta ..
aaa .. dr ideii .. zemi mu prusten be :d ili lanec :D:D ...
i 1 gramota .. Nai-Sexy Gaje :D:D
moje6 da mu zeme6 i ne6to na ebafka ..
primerno .. :d rozovi pra6ki :D:D s pojelanie da gi nosi vinagi kogato e s teb :P [-o<
mmm .. :shock: zavisi kuv sport xaresva nai-mn ... ako e futbol .. teniska na lubimiq futbolist .. akoo voleibol .. ili basketbol .. moe6 da zeme6 ne6to s takava topka primerno ..
ako e tenis .. nekva raketa .. ili originalno top4e ..
vij .. ima milion idei ... kak da ti kaja kakvo kato ne go poznavam .. :P ti si znae6 ;) kakuv e

rali4ka91
12-17-2007, 07:08
Mиналата година му подарих пуловер и парфюм След като не искаш да се изръсваш много може или парфюмче, тоалетна вода(Стрейт не са лоши). Можеш да я комбинираш да речем с ония плочки с послания. Може колан и портфейл на Арт 93. Но това май не е много подходящо след като казваш че е спортен тип.Може някакъв суичър, блузон...Разходи се из магазините и все нещо ще харесаш :))

blaaaa
12-17-2007, 12:18
Щом не ти се дават много пари може да му вземеш някакъв комплект с парфюм,дезодорант и т.т...Имаше едни на STR8(дезодорант + афтършейв) към 12лв. бяха.На Нивея също има много хубави комплекти.А може и някоя по-дебела блузка за през зимата да му вземеш \:D/