View Full Version : Гаджета и родители
JuS7^YourS
12-16-2007, 17:37
Имате ли проблеми с родителите си по повод на вашите приятели/приятелки, упрекват ли ви, че те не са за вас, че не са например способни колкото вас, че заслужавате нещо повече, или ги приемат безрезервно и се радват за вас?
Insatiable
12-16-2007, 17:56
В началото мрънкаха ... сега вече няма никакви проблеми, не ме закачат за него, той си идва у нас когато иска и така... :grin:
russianmafiaboss
12-16-2007, 18:38
В началото мрънкаха ... сега вече няма никакви проблеми, не ме закачат за него, той си идва у нас когато иска и така... :grin:
направо ти завиждам - аз със със своето момиченце от 10 месеца
и все още нейния баща мрънка , и то как.. :cry:
Ами да , имала съм подобни проблеми.
Проблемът е че никога не съм се вслушвала в съветите на майка ми и сега се оказва че тя е била напълно права!
Аз са мисля да празнувам Нова Година с моя приятел..ии майка ми иска да се запознае с него,иначе няма да ме пусне :neutral:
mickelangelo
12-16-2007, 19:26
ами .. каквото правя с приятелката ми си е моя работа .. ако ще да е .. кривокрака едноръка девойка ... нашите нямат думата .. и те го знаят .. и затова .. винаги получавам удобрение ..
theEXPLOITED
12-17-2007, 11:30
За сега съм нямала кой знае какви проблеми с родителите ми,е не всичко е било розово,ама поне те бързо свикват или се примиряват с моите решения......Ама да си призная до сега винаги са били прави в преценката си......
Wrathchild
12-17-2007, 19:36
Бившите ми не бяха много харесвани от нашите... и в последствие ми ставаше и ясно защо...
Сегашният ми го харесват, и то доста.
DisciplineAndOrder
12-17-2007, 22:12
Нямам гадже. :-P Предишните ми не съм запознавала с родителите си,бъдещите-ще видим...
nem ne me oprekvat za priqtelite mi.a i vse pak az si znam s koi mi e nai dobre i se dvija s nego.a za gadjeto mi vijdali sa go no ne znaqt 4e mi e gadje. :)
Saymon90
12-18-2007, 05:59
Не съм имал проблеми с тях никога... може би защото не познават нито едно мое гадже. Ще ги зпаозная, когато стане време за брак. Но да водя всеки свой неуспешен опит и после да им обяснявам как и защо сме скъсали... не. :)
PaChanGa_GiRl
12-18-2007, 10:28
Ох... до сега не съм имала проблеми, но сега съм си харесала едно момченце, което те не одобряват, или по-точно майка ми де, 'щот на баща ми не съм казала... бил от не знам си кво си училище и не бил за мене..('щот е тъп, ама не ми го казаха в прав текст). Много е кофти сега , даже не знам как да го обесня т'ва на момчето, щот той много ме харесва, а аз... може и да го преживея.. Ноо нямам намерението да се крия от тях, щот т'ва е много тъпо, а и ще ми е гузно.
Все пак уважавам мнението на майка ми, защото тя винаги е излизала права до сега. :) Абе.. кофто работа е т'ва родители-гаджета. :(
Не съм имала проблеми понеже от сравнително малка ме оставиха сама да взимам решения за тази част от живота ми. Разбира се винаги съм искала мнение и съвет от баща ми, но не мога да кажа, че е играл особено голяма роля в това. Със сегашния ми приятел се разбират доста добре. Не го харесваше, но последно време забелязвам напредък и дори се заражда приятелство между тях.
А що се отнася до майка ми... тя харесваше и още харесва само бившия ми Иво (и сегашен на сестра ми). Като се разделихме ми каза `Еми, Жасмина, така е и тоя си замина... Ама нищо той така и така не беше за теб. Виж със сестра ти как се надушиха. Ама то хубавото от далече се вижда.` Сегашния го харесваше докато не й каза, че няма да се меси в отношенията ми с нея. Вече се превърна в неудачник, който просто иска `техните` (по-скоро татковите) пари :D
Общо взето си имам два лагера в семейството. Татко е от мажоретките, а майка от противниковия отбор :)
Аз съм момче такаче наште не се интересуват,а и съм и казал че това тях не ги интересува.От време на време питат имаш ли гадже,няма ли да ни запознаеш и др ама не им се връзвам.
оо мойта е приятелка с майка ми и като ядосам едната ходи при другата и си оплакват . . . . което дразни яко . . . ноо иначе се разбира с нащя а поради оручината че баща ми е в Испания . . . ма в добри отн са определено 8)
HePeAJIeH
12-20-2007, 14:25
Не не казвам изобщо на нашите за гаджетата ми! Не им влиза в работата! Те попринцип постоянно ме питат "Има ли гаджета ала-бала" но аз винаги се измъквам някак си и не им казвам.Просто ако им кажа за някое момиче и после скъсам с нея става много конфузно да им давам отчет защо сме прекратили връзката си и пр. Лек ден! :wink:
Escarina
12-22-2007, 14:10
Нямам проблеми с тях относно приятелите гаджетата ми. Е за гаджетата поне с мама :D . И майка ми и баща ми са доста толерантни към мен и доста често преглъщат малко големи залъци в името на щастието ми, за което съм им безкрайо благодарна:)
miloto_girl_4e
12-22-2007, 20:49
Наще може да са всякакви, но на тази тема са много разбрани хора :!: Нямала съм никога проблеми относно гаджетата ми.. не ги коментират, но никога не са ги упреквали.. или са съгласни с избора ми, или просто решават, че няма нужда да си разваляме взаимоотношенията, за нещо, което не се знае колко ще просъществува...със сегашното ми гадже сме заедно от година и 3 месеца, но е имало два периода, когато се бяхме разделили, те го познават достатъчно и на море съм била с него и сега сигурно ще съм на селото му по празниците, такаче щом ме пускат така насам-натам, значи нямат против него :-) :)
ThePainIsReaL
12-22-2007, 20:52
Бих казала, че майка не е правила никога проблеми а бащата никога не е знаел :D
sunshine0107
12-22-2007, 22:52
еми определено харесват приятеля ми и се радват че съм с него. имат му доверие и знаят че когато съм с него съм в сигурни ръце! :twisted:
ne sum imala problemi puk i maika mi e mn pi4aga i za si4ko me razbira qko si drankame s neq na takiva temi taka 4e vsi4ko si e tok :smt001
MartyParty
12-25-2007, 19:02
Е че не е за мен чак не са ми казвали...малко мърморят и то не е точно мърморене,ами някакви намеци и ироний,но предполагам че с времето ще свикнат
JuS7^YourS
12-25-2007, 19:26
при мен - майка ми казва, че не бил за мен, щото бил еди какъе си, но това е само в определени моменти, когато света й е крив (тоест не мн рядко), а баща ми няма нищо против.
Sasha2k8
12-25-2007, 23:20
Никога не са ми правили проблеми за приятеля ми, даже напротив-много го харесват и много ни се радват... И поне са спокойни като знаят, че съм с него :razz:
bebsy70_f
12-25-2007, 23:54
az ve4e moite ne gi zapoznaam s na6te 6ot nikoga ne gi odobrqvat
Little_Raspberry
12-26-2007, 19:39
Не съм имала особени проблеми с родителите ми за момчетата, с които излизам. Вероятно само сегашния татко в началото не го харесваше, понеже беше бившия приятел на сестра ми, но с времето го прие. Майка до сега е харесвала всичките и особено последния й е любимец (както и на мен) :D
Ами с майка не съм имала никакви проблеми,но баща ми преди все ми повтаряше,че съм малка за гаджета.Иначе сега всичко си е добре и нямам никакви проблеми. :)
pepelq6kaaa
12-28-2007, 16:53
da tva e nai golemi qproblem samo vikat za tva za 4ast ot tqh de
AnIcHkAtA
12-30-2007, 19:21
Майка ми го харесва доста 8) баща ми обаче определено много ревнува :D
xaxa a puk az poneje pyrviq mi aver beshe v klasa mi i maika mi go znaeshe koi i mnogo go xaresvashe u sega kato razbere che hodq s nqkoe momche me kara da i go pokazvam i zapochva vednaga da go sravnqva s pyrviq :D..roditeli :D :)
h0t_bAbE
12-31-2007, 16:20
ами .. каквото правя с приятелката ми си е моя работа .. ако ще да е .. кривокрака едноръка девойка ... нашите нямат думата .. и те го знаят .. и затова .. винаги получавам удобрение ..
edno sa mom4etata,savsem dr. sa momi4etata ,kato bqh malka na6te vidqha prezervativ na brat mi (na nas ni e golqma razlikata v godinite) te si zatraqha,mai daje se zaradvaha :D na men ba6ta mi mi e kazal "gadjeta kato stane6 studentka" :razz: :razz: :razz: ne 4e nqkoi go slu6a de :D :grin: ...maika mi podpidva no az q otbivam...imala sam nqkolko skonfuzni slu4ai,ama se izmakvam dosta stranno...mnoY e int kogaty zabelejat 4e "tova do v4era ne be6e tyka" :D edin pat se slu4i taka 4e samo za6toto maika mi 4iste6e s prahosmuka4kata se otarvah ot neizbejniq otgovor koito trqa6e da dam na ba6ta mi ....cirk kfo da vi kaa :D
SlAdKoTo`KoTe
12-31-2007, 23:37
Майка ми го харесва доста 8) баща ми обаче определено много ревнува :D
И тате така :D Като почне с тва"Малкото ми момиче е малко за гаджета "Или пък все вика "Трябва ти по-хубав" :lol:
При мен е ужас баща ми много ме ревнува а се познава с приятеля ми и така и не мога да се оправя с тъпата му ревност :cry: :cry: :cry:
Ами сегашния ми приятел го харесват, за бившите - хмм.. не съм ги запознавала с родителите - не сметнах, че са добри за да ги запознавам с нашите :)
sexy&crazy
02-22-2008, 17:03
Аз съм момче такаче наште не се интересуват,а и съм и казал че това тях не ги интересува.От време на време питат имаш ли гадже,няма ли да ни запознаеш и др ама не им се връзвам.
o 4ove4e zavijdam ti :) :)
Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и.... :D
Нямам проблеми гаджето си идва когато си поиска и даже по компа си го имам на снимки и на телефона те виждат ама зняат че ако кажат нещо ще ги затапя и.... :D
Ами и двамата (майка и татко) много харесват сегашния ми приятел. Дори имам чувството, че съвсем са откачили - когато се сдърпаме или сме в спор за нещо, почти винаги са на негова страна и го оправдават http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a010.gif По дяволите, аз съм тяхното дете http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a114.gif Но всъщност това им отношение към него ме устройва, защото единствено казаното по-горе се явява "проблем" по линията "гадже-родители" http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a030.gif
mrankoniiii
11-15-2011, 17:45
Атака и аз не им казвам обикновенно защото не са повече от 4 5 седмици докато ми мине тръпката , а кото скъсаме и това трябва да обеснявам :D :D :D :grin: Но ако им кажа почват да ме распитват какво правим дали се целуваме дали се прегръщаме и некви такива :D и много се дразня :grin: :grin: 8)
sToyAncHo
11-16-2011, 19:59
При мен няма никакви проблеми, даже нещата стават по-добре и отношения и всичко.. може би 'щото съм момче ли..