Влез

View Full Version : Въпросче за оралната

mimsa_lapetyy
12-16-2007, 18:38
Има една техника, в допълнение на предната, която може да се използва за да предизвикате по-силен оргазъм. Ако сложите палеца си в соновата на пениса за да блокирате канала по който се движи спермата то тя няма да може да излезе дори той да получи спазмите характерни за рефлекса на еякулацията.

Ако в същото време енергично смучете главата на пениса му вие можете да забавите оргазма му с известно време. Когато накрая разрешите на спермата да излезе то оргазма му ще трае по-дълго като време и ще бъде по-интензивен. Невероятно е как такива прости техники увеличават многократно удоволствието на мъжа.

ок де ... ама къде е тоя канал :shock: :-o :-s #-o

bulgarche
12-16-2007, 19:28
Семепровод...? Биология 8-ми клас?

sad_forever
12-16-2007, 19:46
ей пич ти май си проспал най интересното в 8 клас по биология да не кажа в цялата биология :razz: вземи отвори един учебник ;)

DeXtRoFeR
12-16-2007, 19:59
ей пич ти май си проспал най интересното в 8 клас по биология да не кажа в цялата биология :razz: вземи отвори един учебник ;)

Еее..ти пък се оля ве мен :razz: то оставаше да е момче и да не знае :Х И като е е момиче не се знае дали все още е станала 8 клас :Д
Относно темата...значи това е добре,че си започнала да се самоубочаваш,обаче само с текстове няма да стане,щом не си виждала такава ,,чудесия'' :D

Boss
12-16-2007, 21:31
Начи канала го търси точно под ташките :D Там има една дупка мн малка между 16 и 27 косъм дето,когато му е надървен и се разширява и се празни от там.Вече знаеш как е :smt117

wasntme_
12-16-2007, 22:32

Еее..ти пък се оля ве мен :razz: то оставаше да е момче и да не знае :Х И като е е момиче не се знае дали все още е станала 8 клас :Д
Относно темата...значи това е добре,че си започнала да се самоубочаваш,обаче само с текстове няма да стане,щом не си виждала такава ,,чудесия'' :D

um.. ko ste sa fanali za toz 8mi klas.... az sam 8 klas i biologiq ne y4a... momi4eto sa6to poje da e bilo/e tei.. kav e problema kato znaete prosto da i kajete?

samonervi
12-16-2007, 23:38
има една точка точно между тестисите и ануса.Ама мисля,че няма нужда да го правиш точно това.Достатъчно ще му е всичко до тук

mimsa_lapetyy
12-20-2007, 15:04
parvo, samonervi mn mersi za otgovora ... vtoro na vs dr deto sa me napadnali .... samo za infoto ...10 klas sm ... v 8mi klas biologiq ne u4eh ..a min godina samo do tfa mi beshe ! asega iskam vs na priqtelq mi na max i za tfa si pitam ....... ako nqmate kfo dr da praite ne se draznete po forumite a izlezete malko navan se razhodete toky vij se poyspokoite
za mene temata e prikliu4ena! :wink:

MaXy_GiRL
12-20-2007, 16:10

um.. ko ste sa fanali za toz 8mi klas.... az sam 8 klas i biologiq ne y4a... momi4eto sa6to poje da e bilo/e tei.. kav e problema kato znaete prosto da i kajete?

Ами ако си подготвителен,разбира се,че няма да учиш!Като станеш 9-ти като мен тогава ще изучаваш Биологията за 8 клас...а по темата не съм компетентна...само читател

amatorium
12-20-2007, 22:48
Tova za pritiskaneto na semeotvoda e trudna rabota i taka nai-mnogo da mu se razvali orgazma. Probvaite s cock-ring ili mu stegni cqlata osnova na chlena.

Tochkata mejdu anusa i topkite se naricha perineum i pritiskaneto i nqma da dade rezultati. Prosto tam se namira i PC muskula, koitro kontroliira peninsa. Ottam idvat i sluhovete che vsichki ezdachi sa golemi ebachi :lol:

LOSERS
12-21-2007, 09:56
Ела да я потърсиш :D