Влез

View Full Version : проект-"Свят и личност"

kahn
12-17-2007, 19:31
Хора,относно тези проекти ,може ли някой да нахвърли някоя друга тема,че нашият учител по "Свят и личност" каза:"Измислете нещо!" Това бяха точните му думи,ако е възможно някой да помогне плс

w0sh
12-17-2007, 19:56
Аз съм 12 клас таз година и с другарчетата ми правим филм за Скинхеадс.

Става яко има големи мелета.

rubi
12-18-2007, 21:16
ъъъъ....само ние ли отваряхме салони и пребоядисвахме стаи..тая нашата се опита да ни накара да направим проект..."който би бил...достоен за субсидии от евпопейските фондове" дрън дрън.... ](*,) ](*,) ](*,)

vodolei4e_m
12-19-2007, 08:55
ъъъъ....само ние ли отваряхме салони и пребоядисвахме стаи..тая нашата се опита да ни накара да направим проект..."който би бил...достоен за субсидии от евпопейските фондове" дрън дрън.... ](*,) ](*,) ](*,)
ne samo tvoqta...
ami nie mislehme da praim raz6irenie na u4eni4eskata biblioteka ili da praim kino v koeto da se puskat predimno starobylgarski filmi i takiva(6toto daskala e lud fen na tema Bylgariq i rodno)

Blab
12-19-2007, 09:35
starobylgarski filmi

:D ама усмихваш деня ми.
Моите проекти не ги одобриха, тъй че другите да се занимават, аз ще се впиша по-натам.Сега ни занимават с "Проблемът "малцинство"." :?

ra4ence
12-19-2007, 10:54
Нашата тема беше за откриване и разработване на онлайн магазин за детски стоки

Ние бяхме в групи от по 3 човека. Тъй като аз го направих цялото мисля,че още го пазя в компа,ще проверя,ако ти трябва нещо като...модел ;)

ProstoAz
12-19-2007, 13:02
В моето училище имаше два много хубави проекта...
Първият беше един благотворителен турнир по футбол (събираха се пари от учениците и след това се дариха на дом за сираци). А вторият не знам точно какво представляваше, но бяха завели пак деца от дом за сираци на кино (до колкото разбрах).