View Full Version : Червена коса
noirintense
12-18-2007, 14:35
Уууу, такам. От мноооооооооооого време искам червена коса, обаче имам лекото затруднение да преценя дали ще ми отива :D и какъв нюанс по-точно. Ако може да помогнете малко, ще съм ви изключително благодарна, а фризьорът ми не ще да ми каже, щото е тъпа :-x :D и ми е сестра. Та на въпроса, аз съм с по-тъмен тен, матово, не съм неква черна :D и със зелени очички :) . Смисъл, ако някоя от вас се боядисва в червено и има тая характеристика по-тъмен тен да сподели в кой нюанс се маца. Мерси за вниманието :)
За какво искаш да се мацаш в червено е...Недей-кофти е и е к*рвенско.Ти ся с к'ва коса си?
я някой да си изрази мнението за много бяла кожа с лунички и много тъмно кафеви очи и нюанс на червеното :D
~CaLiCo~ *PepS* :P
12-18-2007, 18:16
Az sam s swetla koja..no o4ite mi sa tymno zeleni...boqdisah se 4erwena (ina4e sam rusa) s Fara 666 i mi stoi mnogo dobre... izob6to samo ne si zimai nqkfo ubito gadno grozno 4erweno...wzemi nqkoe po zabelqzwa6to se ;) (e ne ba6 kato swetofar de)
No_Limit
12-19-2007, 06:58
За какво искаш да се мацаш в червено е...Недей-кофти е и е к*рвенско.Ти ся с к'ва коса си?
Това пък от къде го роди ОГРОМНИЯ ти мозък ? Аз бях с червена коса и не мисля че изглежда к*рвенско .
Относно цвета мисля че ярко червеното ще ти ходи
ДОсега бях с червена коса.
Препоръчвам ти да започнеш от по-тъмен нюанс и ако не ти хареса да преминеш към нещо "по-крещящо",защото обратния процес е по-труден,повярвай :)
И да ти кажа,че червеното е най-трудния цвят за премахване. Сега минавам към лешник и ще ми трябват минимум 3 месеца. Хем съм била винаги с тъмно-червени.
Успех :)
noirintense
12-19-2007, 11:43
Да бе верно, как можа да кажеш, че е курвенско :shock: :D според мен е мн сладко :), и мисля, че перхидролките изглеждат по-курвенски, смисъл нищо лично към русите коси, на някои мн им отиват :) та за червеното, и аз мислех нещо по-медно :) Гадното е, че верно не се маха лесно, ама здраве да е :D А черното не е ли по-лошо? Мерси на 'сички все пак хихи :) О, кой беше питал за бледа кожа с лунички, според мен тва е идеално за червена коса, шото нали естествените червенокоси хора са точно с такава кожа :)
voodoodoll1
12-19-2007, 14:26
Курвенско :D :D .Аз съм с червена коса и въобще не изглеждам курвенско
Ами като сестра ти не иска да ти каже отиди при друга фризьорка!
А за да разбереш дали ще ти отива червено можеш да отидеш в някой магазин за перуки.Там срещу определена сума(не е скъпо към 3лв е май)ще можеш да изпробваш няколко и да разбереш как ще ти стои даден цвят.
Обаче имай предвид че червеното много изсушава косата.
И все пак ако се решиш отиди при фризьор да те боядиса тъкмо да може и да ти разясни и как да си поддържаш цвета и как да поддържаш косата си.
sladku_bebzi
12-22-2007, 09:22
И кво баба ми е курва, така ли?Мерси, че ми каза :-x :-x :-x
Има разни шампоани, които ти оцветяват косата за около седмица.Можеш да си вземеш в различни нюанси на червеното от тях и да прецениш сама, кой ти седи най-добре :)
Подкрепям Whisskas ,че меден нюанс е най-добрия вариант. :-) .А как изобщо някой успя да изръси глупостта,че червената коса е к**венска :grin: :grin: :grin: .
От описанието ти мисля че ще ти отива...винаги ми е харесвала комбинацията зелени очи + червена коса
а относно нюанса, можеш да почнеш с нещо по-светло, защото ако не ти хареса по-лесно ще потъмниш цвета, но обратното е трудна работа... а сестра ти (нали е фризъорка) щом не иска да ти каже за цвета иди при друг фризъор и питай, 'па ти пак ще се боядисаш при сестра си ;) (да ти излезе на кирия :D )
Уууу, такам. От мноооооооооооого време искам червена коса, обаче имам лекото затруднение да преценя дали ще ми отива :D и какъв нюанс по-точно. Ако може да помогнете малко, ще съм ви изключително благодарна, а фризьорът ми не ще да ми каже, щото е тъпа :-x :D и ми е сестра. Та на въпроса, аз съм с по-тъмен тен, матово, не съм неква черна :D и със зелени очички :) . Смисъл, ако някоя от вас се боядисва в червено и има тая характеристика по-тъмен тен да сподели в кой нюанс се маца. Мерси за вниманието :)
Ако искаш прати ми някоя твоя снимка мога с една програмка да ти направя червена коса и сама да прецениш дали ти отива :)
Sweet__Dream
12-22-2007, 13:06
Mnogo haresvam 4ervena kosa. :) Za da ne puskam nova tema 6te popitam tuk.Predvaritelno blagodarq za otgovorite.Edna priqtelka se pravi 4ervena,no s kuna.Problemut oba4e e,4e 4ervenoto i stava s oranjev otenuk.Bihte li preporu4ali nqkakva marka kuna ot koqto kosata i da ne stava taka? :)
DisciplineAndOrder
12-22-2007, 14:30
Аз мисля,че много ще ти отива,като съдя по описанието,което си дала. :wink:
А с какъв нюанс мислиш да се боядисаш?
YourFavoriteMistake
01-20-2008, 13:55
Ако си твърдо решена да се направиш червена се направи, обаче имай предвид че червеното супер трудно се маха. Аз миналата година се бях правила червена с една къна- стана някво рижо, то ми ходеше де( аз по принцип съм нали тъмно руса, със зелени очи и светла кожа) обаче ми омръзна и реших, че искам или русо или моя си цвят, обаче върху къна не хващаше и се направих черна- то изсветля и стана кат моя цвят, обаче с медни кичури, абе голяма разправия беше. И за да се махне тва медно аз си взех матиращ шампоан, той го разкара и сега съм си с моя цвят слава богу. Обаче как си малтретирах косата...не ми се примпомня простооо...затва те съветвам, ако не си напълно обедена, че искаш да си червена, не се боядисвай, защото просто си е голяма мъка след тва #-o
аз също съм намислила да си правя червена коса :smt003 най готиното е че мама ми дава ... решила съм къса коса [до раменете някъде даже и по къса] ии някфо светло червено , не оранжево , и отгоре с руси кичури :---) поиграх си с фотошопа и се харесвам :oops: гадното е че ще е чак пролетта :cry:
Lo_Lo_LOvE_me
01-23-2008, 00:23
ei hora daite link za foto6op iskam i az ;( :cry: :---)
mhmhmhmhm
01-23-2008, 10:38
Зелени очи и червена коса...
яко :)
Червена коса е мнооооооого готино.Аз се правя "патладжан",което е по-скоро лилаво,не червено. :grin:
Naughty_
02-09-2008, 09:05
освен червена коса и зелени очи е мн хубаво и червена коса и сини очи 8)
а тва че било курвенско.... Много си повърхностна щом определяш хората по цвета на косата :o :-o :?
:D :D :D Аз съм червенокоса па не съм курва и според мен червеният цвят си е хубав :)
varnen4e
02-09-2008, 12:01
Аз не харесвам изобщо червени коси и не намирам нищо хубаво в това да се боядисвате като туркини!
so_far_away
02-09-2008, 14:24
На някой има отива на други не зависи ти си решаваш
psychopath
02-09-2008, 17:25
"курвенско" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
авторке ,след като не те знаем как изглеждаш от къде мамка му да знаем дали ше ти отива
are u rly so stupid?
princesa_viki
02-10-2008, 11:53
Направо не знам как можа да кажеш,че е курвенско... Баси, зле сте...
---
По темата, щом кожата ти не е няква много светла по меден нюанс мисля че ще изглежда по-добре...
Или просто по-тъмен.
Ако не е някъв много ярък нюанс ще е добре със сигурност.
Напълно съм съгласна.Мога даже да те упътя ,само че за къна "Бургунди" е тъмно червено и 100% ще ти отива :)
slun4ice_90
02-11-2008, 07:43
Аз съм се каносвала беше нещо патладжаново май,много си се харесвах беше тъмно червено,пък и защото съм мургава мислех,че няма да ми отива,но после като видях резултата беше супер. :grin: :-P Успех.Сега съм с черна коса и така много си се харесвам. :)
ами да кажем например ако си със синьозелени очи и не много светла и не много тъмна коса какъв червен нюанс би могъл да бъде най-подходящ ?
Светла кожа = светло червено / медено / рижаво
Тъмна кожа = тъмно червено / патладжан
Loshotia
06-04-2009, 05:41
Много се радвам, че изкопахте тея тема от някъде! От няколко години само в червено се боядисвам и си мисля, че по- тъмните нюанси ми седят по- естествено :?
А какво мислите за комбинацията по- тъмно червено и долните кичури(зад ушите) в по- светло?
DivoTo_KoTe
06-04-2009, 11:16
Апф въобще не е курвенско.
Аз съм същата като теб,леко мургавичка със зелени очи и от бая отдавна искам да се боядисам червена,ама все не ми стиска.Не знам защо,може би защото ме наплашиха,че червеното трудно се маха.
Поствам снимка на един червен нюанс,който според мен е най-добър
http://prikachi.com/files/886646V.jpg
:-) :-)
Много се радвам, че изкопахте тея тема от някъде! От няколко години само в червено се боядисвам и си мисля, че по- тъмните нюанси ми седят по- естествено :?
А какво мислите за комбинацията по- тъмно червено и долните кичури(зад ушите) в по- светло?
защо не ,даже ще е и интередно стига да е напарвено както трябва :)
Според мен червеното е сууупер готино за коса,тъмно червеното обаче :)
пробвай някоя перука в някой магазин за да прецениш дали ще ти стои добре
UnaBletoLoVeU
06-05-2009, 12:18
Направих си косата червенааа 8-) Няма общо с темата (много), ама съм щастлива и се хваля (sun) Стана малко като на кичури по-тъмно и по-светло, защото сама го правих и явно не съм го доправила, обаче пак е адски яко. :grin:
SoFarSoG00d
06-05-2009, 12:18
Червеното е кофти цвят,плюс това не ходи на всеки тип.
А смятам,че е малко демоде и в момента не е модерно.
А представи си какви цветове дрехи трябва да подбираш за да си паснат с косата и до каква цигания може да се докараш.
Разбирам лек нюанс ,ама баш червена.....