Влез

View Full Version : знаете ли защо е така и как да се промени ?:(

t0rn_apart
12-18-2007, 17:10
Hey, zdraveite.. imam ne6to kato problem4e, otnasq se za tqloto mi .. az sum slabi4ka poprincip, i to dosta, oba4e "palaskite" mi ili taka nare4enite liubovni drujki sa dosta golemi .. moje bi e ot geni i prosto mi e takava formata na tqloto, ili puk moje da ima na4in da se namalqt.. nikak ne mi haresva kak sedi osobeno kogato sum s dunki s niska taliq ili puk na plaj.. prosto nqkak ne se vpisva da si slabi4uk kato cqlo i izvednuj nqkfi golemi palaski ;] protivno e .. ta vuprosut mi e znaete li kak mogat da se namalqt, nqkfi dietki i tn ? i imam o6te 1 vupros.. poprincip mi se e obrazuvalo ne6to kato celulit samo po dupeto ..super stranno e kato imame predvid, 4e sum 46kg -167cm .. . nikak ne se vruzva ;] v smisul ne mi e ravni4ko i gladko dupeto, ami e sqka6 s celulit.. tova 6te e sledva6tiqt mi vupros.. kakvo moje da se napravi 4e da se izbegne tova ?? :(

Liar
12-19-2007, 14:49
Ами целулита и наднорменото тегло не са пряко свързани.Дори и да си слаб не си застрахован.Това зависи с какво се храниш.
Начини за премахване...Ами с антицелулитни масажи които се правят в козметичните салони но те са доста скъпи-200 лв.Друго-някакъв лосион специално за този проблем...Питай в някой козмет.магазин или аптека какво могат да ти предложат с/у целулит :)

spooky24071986
12-19-2007, 14:57
ami otnosno palaskite : pii pove4e te4nosti i pravi nqkakvi oprajneniq ot sorta na raztqganiq na strani i se navejdai napred i posle nazad.Pri men ima6e efekt. Uspeh :wink:

dan4ety
12-19-2007, 15:08
Еми за целулита и аз имам :( Е, вече стана почти незабележим (не, че много се виждаш ме дразнеше. ) и почнах с грапавата част на гъбата да се търкам и така намаля :) Има си и кремове анти-целулитни :) А за другото не мога да ти кажа, защото нямам идея.