PDA

View Full Version : главичката миии.... проблем !

Marto_92
12-19-2007, 11:48
Добър ви ден :) значи имам проблем ... главичката ми на пениса неможе да ми се оголи до края :? от доста време насам :-| значи... оголва ми се до средата .... като натисна надолу и почва да ме боли яко :-# (това е само когато ми е надървена,иначе когато не ми е мога да си я оголвам) !!! ...та това проблем ли е??? ... и може ли да се оправи при секс ??? 8-[ :evil: плс помогнете !!!
Благодаря предварително!!!

ubuntu
12-19-2007, 11:55
Щом боли значи явно е някъф проблем но в никакъф случай не мисля че е нещо сериозно :) Иди на лекар ... не се срамувай от мед сестрите в кабинета които ти гледат пишката .....

iv4oiv
12-19-2007, 11:55
Има цяла тема по въпроса. Погледни малко по нагоре. Фимоза се нарича проблема ти.

Ifan4o
12-19-2007, 14:35
Има цяла тема по въпроса. Погледни малко по нагоре. Фимоза се нарича проблема ти.
;-)

IvoRace
12-19-2007, 15:00
... не се срамувай от мед сестрите в кабинета които ти гледат пишката .....

като му го фане,да не земе да го дигне :lol: :grin:

hacshepsut
12-19-2007, 23:27
Nяма страшно,всеедно си на военна комисия! \:D/

Marto_92
12-20-2007, 17:52
Nяма страшно,всеедно си на военна комисия! \:D/

не те разбрах :-o

hottie
12-20-2007, 18:41
Ami .. iuzdichkata iavno ti e prekaleno kusa.Hubavo e da otidesh na lekar,zashtoto pri polov akt tia moje da se skusa i da te zabolai da kurvish.No tova ne e strashno.Niakakva vreda ne moje da ti prichini osven bolka.
Otidi na urolog,i toi shte ti predloji da ia premahne chrez edna leka malka operacia koiato stava za 0 vreme i ne e mnogo skupa !No te suvetvam da otidesh! Uspeh ! :)

Magician
12-20-2007, 19:16
Добър ви ден :) значи имам проблем ... главичката ми на пениса неможе да ми се оголи до края :? от доста време насам :-| значи... оголва ми се до средата .... като натисна надолу и почва да ме боли яко :-# (това е само когато ми е надървена,иначе когато не ми е мога да си я оголвам) !!! ...та това проблем ли е??? ... и може ли да се оправи при секс ??? 8-[ :evil: плс помогнете !!!

Мдаа... аз го получих това, след като без да искам си разкъсах въпросната юздичка.

Отиваш на уролог, запазва ти час за операция - операцията е кратка и в първите 2 часа след това доста боли, но после няма проблеми. По-добре не отлагай, рано или късно трябва да го направиш.

batkodoki
12-20-2007, 22:36

чети тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598 има и картинки