View Full Version : главичката миии.... проблем !
Marto_92
12-19-2007, 11:48
Добър ви ден :) значи имам проблем ... главичката ми на пениса неможе да ми се оголи до края :? от доста време насам :-| значи... оголва ми се до средата .... като натисна надолу и почва да ме боли яко :-# (това е само когато ми е надървена,иначе когато не ми е мога да си я оголвам) !!! ...та това проблем ли е??? ... и може ли да се оправи при секс ??? 8-[ :evil: плс помогнете !!!
Благодаря предварително!!!
Щом боли значи явно е някъф проблем но в никакъф случай не мисля че е нещо сериозно :) Иди на лекар ... не се срамувай от мед сестрите в кабинета които ти гледат пишката .....
Има цяла тема по въпроса. Погледни малко по нагоре. Фимоза се нарича проблема ти.
Има цяла тема по въпроса. Погледни малко по нагоре. Фимоза се нарича проблема ти.
;-)
... не се срамувай от мед сестрите в кабинета които ти гледат пишката .....
като му го фане,да не земе да го дигне :lol: :grin:
hacshepsut
12-19-2007, 23:27
Nяма страшно,всеедно си на военна комисия! \:D/
Marto_92
12-20-2007, 17:52
Nяма страшно,всеедно си на военна комисия! \:D/
не те разбрах :-o
Ami .. iuzdichkata iavno ti e prekaleno kusa.Hubavo e da otidesh na lekar,zashtoto pri polov akt tia moje da se skusa i da te zabolai da kurvish.No tova ne e strashno.Niakakva vreda ne moje da ti prichini osven bolka.
Otidi na urolog,i toi shte ti predloji da ia premahne chrez edna leka malka operacia koiato stava za 0 vreme i ne e mnogo skupa !No te suvetvam da otidesh! Uspeh ! :)
Magician
12-20-2007, 19:16
Добър ви ден :) значи имам проблем ... главичката ми на пениса неможе да ми се оголи до края :? от доста време насам :-| значи... оголва ми се до средата .... като натисна надолу и почва да ме боли яко :-# (това е само когато ми е надървена,иначе когато не ми е мога да си я оголвам) !!! ...та това проблем ли е??? ... и може ли да се оправи при секс ??? 8-[ :evil: плс помогнете !!!
Мдаа... аз го получих това, след като без да искам си разкъсах въпросната юздичка.
Отиваш на уролог, запазва ти час за операция - операцията е кратка и в първите 2 часа след това доста боли, но после няма проблеми. По-добре не отлагай, рано или късно трябва да го направиш.
batkodoki
12-20-2007, 22:36
чети тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598 има и картинки