PDA

View Full Version : Вече ще дам накъсо покрай Коледа

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-19-2007, 13:04
Знам, че има много теми, изчетох каквото открих... Искам да съм оригинална в подаръка си към приятеля ми, искам да му хареса и да не се залъгвам с това, че би му харесало всичко, което му подаря. Първоначалната идея беше да му взема анорак с група, която харесва, и като открих единствения подходящ, се оказа, че няма номера :( Другата ми идея беше да му взема някоя много хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, защото обича - така да се сеща за мен, когато не можем да сме заедно през студените дни. Какво ще кажете за това? И ако не ви харесва идеята, какво би било по-хубаво и оригинално?
Благодаря предварително на всички :mrgreen:

_VIP_
12-19-2007, 13:15
хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, : ili po dobre neshto za iadene

kael
12-19-2007, 13:16
ще кажа че целия раздел е флоод-нат с такива теми.....

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-19-2007, 13:19
ще кажа че целия раздел е флоод-нат с такива теми.....
Знам... и за жалост и аз ставам една от стадото, ама сега обиколих половин град и ще откача от умора и стрес...

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-19-2007, 13:20
хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, : ili po dobre neshto za iadene
Е, мислела съм например за бонбони Линд или Мерси... Ама не мга винаги да му подарявам шоколад, а и св. Валентин и 6-те ни месеца наближават, страх ме е за тогава да остана безидейна... Затова питам за тази...

_BoSSy_
12-19-2007, 13:43
Аз на моя мисля да му взема черна блуза на Адидас или Найк,ама оригинални..събрала съм пари,дано само да попадна на нещо хубаво.
Нз от каде ми доиде тая хахава идея..ама.. :neutral:
Абе каквото и да му порадиш,ако е от сърце другото не е важно :):)

mon4eto
12-19-2007, 14:30
Za6to trq da mu podarqva6 ne6to za piene...6tom misli6 4e 6te mu haresa hubavo no az bih ti predlojila nqkakvo biju na koeto pi6e tvoite ime primerno :wink:

_VIP_
12-19-2007, 14:51
e izberi mu neshto ot tuka :D http://paradise-bg.com/shop.php?menu_id=1

BeautifulWorld
12-19-2007, 15:55
Леле, наистина е голям ужас покрай Коледа с тези подаръци. Това, което си измислила не е лощо като идея - може дори да поръъчаш в някое фото студио чаша с ваша сниимка - виждала съм на доста места да правят такива :)

JoeBanana
12-19-2007, 16:43
не му подарявай нищо http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
със сигурност ще бъде изненадан

kael
12-19-2007, 17:46
със сигурност ще бъде изненадан аватара е жесток спуках си гъза от смях като го видях

babity
12-19-2007, 17:49

не бъди убеден! моя нищо няма да получи, ама няма да е изненадан! ако искаш и бас може да хванем! 8-) 8-)

BeautifulWorld
12-19-2007, 18:05
Коледа........Подаръци.......Стр сиране......Любов........
Немога да ви разбера,що за хора сте и никога не бих ви разбрал!
Знаете ли,че за изключително много хора,няма коледа?Знаете ли,че за някои няма дори подаръци?Изобщо замисляли ли сте се за това,което става около вас?Знаете ли,че за повечето хора няма любов?Знаете ли,че някои хора не копуват подаръци,по една единствена причина-НЯМА НА КОЙ ДА ГИ ПОДАРЯТ!Нима за вас е важен един празник?Ден като всички останали...Ден,който идва и си отива!Изобщо наясно ли сте какво представлява шибаната любов?Малко помощ от моя страна...Любовта НЕ е материална!!!Копувате подарък,подарявате го........и с каква цел?Той/Тя да ви обикне повече?Спазвате традицията около коледа?Единственото,което е достатъчно за вас и вашите гаджета е,че се обичате и,че сте заедно!Някой хора и това си нямат!
Да питаш за подарък във форум е толкова глупаво,колкото да се хвърлиш от самолет без парашут!Ако някой от вас подари нещо,което е предложено от този форум,доста бърка!
Това няма да е подаръка от вашето сърце,това ще е подаръка избран от форума!
Честито!Току що влезнахте в списъка ми с морално изостанали индивиди!
Аз подарявам подаръци, защото обичам хората, на окито ги подарявам - Коледа е просто един добър повод. Подарявала съм подарък и без повод и то не на гаджето си. Просто влязох в един магази, вивях нещо, което реших, че ще хареса на брат ми и му го купих. Защото го обичам и ми харесва да го правя щастлив. За мен това е идеята на подаръците - да направищ щастлив скъп човек.

kael
12-19-2007, 18:08

не бъди убеден! моя нищо няма да получи, ама няма да е изненадан! ако искаш и бас може да хванем! 8-) 8-)
млъквай сега не ми го натяквай

PankO
12-19-2007, 19:48
чашата е повече от добра идея :)
даже бих казал страхотна :) - с това с горещия шоколад :)

ти си на ход ;р ;-)

B3B0K
12-19-2007, 21:09
mm 6te ne se razplatite v natura :P

EvilBrunette
12-19-2007, 21:45
На мен идеята за чашката ми допада. Много сладко. :oops:
Една приятелка е гледала по едно предаване оригинален подарък за гаджето. Правиш 365 листчета с късметчета - щастие, любов, търпенние, надежда... завиваш ги в свитъчета, като може да пъхаш всяко листче в малко цилинтърче от сламка, за да се задържа във формата на свитъче. След това правиш и една красива кутийка, в която слагаш свитъчетата. Целта на подаръка е, всеки ден от годината твоя приятел да си тегли по едно късметче. Мисля, че това е интресно ако си творческа личност и направиш кутийката красива. разбира се зависи и от момчето. Все пак ти го познаваш и можеш (предолагам) да прецениш дали ще оцени такъв символичен подарък. :)

hacshepsut
12-19-2007, 22:30
:D Извинявай много но това е много сериозна тема. :? Положението е безизходно. :D Няма начин да се справиш.Само не си прерязвай вените! \:D/

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-20-2007, 07:14
:D Извинявай много но това е много сериозна тема. :? Положението е безизходно. :D Няма начин да се справиш.Само не си прерязвай вените! \:D/
Да ти имам и хумора...

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-20-2007, 07:31
Коледа........Подаръци.......Стр сиране......Любов........
Немога да ви разбера,що за хора сте и никога не бих ви разбрал!
Знаете ли,че за изключително много хора,няма коледа?Знаете ли,че за някои няма дори подаръци?Изобщо замисляли ли сте се за това,което става около вас?Знаете ли,че за повечето хора няма любов?Знаете ли,че някои хора не копуват подаръци,по една единствена причина-НЯМА НА КОЙ ДА ГИ ПОДАРЯТ!Нима за вас е важен един празник?Ден като всички останали...Ден,който идва и си отива!Изобщо наясно ли сте какво представлява шибаната любов?Малко помощ от моя страна...Любовта НЕ е материална!!!Копувате подарък,подарявате го........и с каква цел?Той/Тя да ви обикне повече?Спазвате традицията около коледа?Единственото,което е достатъчно за вас и вашите гаджета е,че се обичате и,че сте заедно!Някой хора и това си нямат!
Да питаш за подарък във форум е толкова глупаво,колкото да се хвърлиш от самолет без парашут!Ако някой от вас подари нещо,което е предложено от този форум,доста бърка!
Това няма да е подаръка от вашето сърце,това ще е подаръка избран от форума!
Честито!Току що влезнахте в списъка ми с морално изостанали индивиди!
Аз не искам да ми избират подарък... Просто искам да питам и някой безпристрастен за мнението му относно това, което съм избрала... Иначе имам други идеи, но просто не стават за Коледа специално.
Не желая да купувам подарък, за да накарам някого да ме обича така. Сама знам, че любов не може да се купи с пари и с материални подаръци. Знам също, че за него ще му бъде хубаво да сме заедно на този ден, но след като знам, че сме заедно всеки ден, не искам да се слива с обикновеното. И понеже човек не може всеки път да покаже чувствата си, просто искам и с подарък да мога да подскажа какво изпитвам на любимото момче.

koalka
12-20-2007, 13:22
Идеята ти е супер, според мен. :)

kael
12-20-2007, 15:56
На мен идеята за чашката ми допада. Много сладко. :oops:
Една приятелка е гледала по едно предаване оригинален подарък за гаджето. Правиш 365 листчета с късметчета - щастие, любов, търпенние, надежда... завиваш ги в свитъчета, като може да пъхаш всяко листче в малко цилинтърче от сламка, за да се задържа във формата на свитъче. След това правиш и една красива кутийка, в която слагаш свитъчетата. Целта на подаръка е, всеки ден от годината твоя приятел да си тегли по едно късметче. Мисля, че това е интресно ако си творческа личност и направиш кутийката красива. разбира се зависи и от момчето. Все пак ти го познаваш и можеш (предолагам) да прецениш дали ще оцени такъв символичен подарък. :) О,О 'РУЛЗ'

LitTlE_BeBsIiI
12-20-2007, 17:42
Аз на моя съм, решила за бъзик да му взема първо един биберон защото все си викаме бебче,бебок,бебе и такива и тоя беберон ще го сложа в мнннн кутии и мннн опаковки да стане един грамаден подарък и като го отваря да излезе само едно беберонче накрая :) Пък след тфа ше му дам истинския подарък...сребърна обица и нещо др тр да измисля до утре :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-20-2007, 17:51
Ами взех му към дугото и книга на Тери Пратчет, той му е голям фен, ама няма много книги... За жалост 30 лв. ми стигнаха само за 1 след другите неща :/

krem4et0
12-21-2007, 09:45
И на мен изборът на подаръци ми е бил винаги сложен. Още повече, че в началото доста сгафвах с тази част...............Сега съм му взела нещо, но след вторник ще видим дали ще му хареса!

MajeStic
12-21-2007, 09:58
Една кристална роза (:

Vladkoy
12-21-2007, 12:46
От къде минава любовта на мъжа ? През корема!! ;)

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-21-2007, 14:27
От къде минава любовта на мъжа ? През корема!! ;)
Може и така да е, ама аз този подарък не го правя, за да го карам да ме обича :) Искам просто нещо оригинално и запомнящо се.
Обаче още помня как единия ден майка ми ми каза "Не може да му взимаш суичър, не сте достатъчно близки.". На другата сутрин - "Няма да му вземеш суичър, бельо ще е!". На мен ми стана чудно защо трябва да се сеща за мен само като си гледа в гащите. :?

gPa3HuTeJl
12-21-2007, 14:48
Много сте ми интересни като кажете така.. ( какво да купя на приятел/ка -та си.. но да и хареса )
Ам... не сте ли се замисляли, че това да б1дете с приятел/ка -та си ще е най - големия подар1к за нея/него...