View Full Version : Как да си я върна ?
Първо се извинявам,ако съм пуснал двапъти тая тема,но нещо не я виждам и затова пак ще пиша.Искам да ви помоля да ми дадете съвет или някакви насоки.Така да почна по същество.Преди около година станах гадже с едно момиче,всичко си беше яко но до петия месец след което в продължение на един месец се карахме всеки ден и на 6-ия месец скъсахме.Но след като мина известно време,до сега (около 5-6 месеца) аз все още я обичам и все още съм луд по нея.Искам да станем пак гаджета,но незнам какво да направя и как да постъпя.Предлагах и след като скъсахме десетки пъти,но тя неиска,казва ми че ме обича само като приятел и нищо повече.Казва че неможе да ме обича както преди.Аз я попитах дали ако се помъчи няма пак да се получи тя каза,че просто неиска и незнае кого и какво иска.Моля ве помогнете.Много си я обичкам,ама мнооого и искам пак да съм с нея....
Кой от двамата е зарязал другия?
Sweet__Dream
12-19-2007, 17:25
Ne moje6 da nakara6 nqkoi nasila da te obi4a.Qvno naistina i tq neznae kakvo iska,zatova iz4akai malko vreme da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata.Jelaq ti mnogo 6tastie i samo napred.. :) \:D/
Ami tq men zarqza,ama posledniq mesec az po4ti neprek1snoto se zaqjdah i az neznam za6to.Moje bi mi be6e umr1znalo ne6to koeto i az neznam kakvo be6e i iskah da sk1same i taka i stana.No sled kato sk1sahme az os1znah kakvo s1m zagubil.No tova za sk1svaneto si msilq 4e ne be6e samo moq vinata.Off nz...
едно добро старо ласо .....
man sno6ti ma zarqzaha i daje nz za6to.kazaha mi 4e trqqlo da si opresnq razuma.sled kato tvoieto momi4e ne znai ko isak dai i vreme i ne6tata moje da sa opraqt :) p1k ako ne stane si nameri druga i az s1m gore dolu kat teb i sq 6a 4akam :( p1k ne e trqqlo da sa zaqjda6 tolkzo mn
За момента спри да я преследваш, остави я да подиша и не я питай повече дали иска отново да бъде с теб. Изчакай известно време. Ако си промени държанието, можеш да опиташ пак, но по - дискретно, без да й задаваш въпроса директно, първо се увери дали по твоя преценка имаш шансове, ако пък нищо не се промени, се откажи от нея и продължи напред.
ами ако не иска не я насилвай, защото тогава може би ще и писне повече и вече може напълно да те одреже, пък тя ти е казала че не знае какво и кого иска, но за сега просто я остави за малко