Влез

View Full Version : Говори ми се с някой!

Cerealkiller
12-19-2007, 19:44
Не знам , в кой раздел слагате глупавите теми на размишляващи тинейджъри?Нека да си говорим за приятелите.Имате ли такива?
Аз наскоро опознах две момичета, които страшно много харесвам.Хора които са спечелили възхищението ми и с тях не е нужно да си говоря умни неща, за да изглеждаме такива(тва си е личен проблем не ми се обяснява)С една дума -е те тва е мойта "секта" на глухарчето!
От друга страна не мога да губя повече приятели.Вече дори ме е страх да се сближа с тях за да не стане съшото.Веднага щом си помисля съвсем бегло какво ли ще е с този човек след примерно 5 години и моментално се скарваме.Може би това е закодирана някъде там фраза, която не се споменава!Не говоря за временна компания, а за хора с които грубо казано дълго време сме си плюли в устите,толкова близки.За които ме боли да виждам всеки ден и да се държа с тях се едно не съществуват.А аз не мога така,такаче смятайте щом го правим какъв преврат сме претърпели.Нечовешко е липсват ми :cry: Се едно да броиш звездите,нали така казват-колкото,толкова приятелчета.Е няма пък!Останалите приятелчета са ми в нета,което е мн тъжно.Не е заради разстоянията!Сигурна съм ,че и около мен има други хубави(не личице и косица) хора, но не мога да ги срещна.Изпитвам толкова безграничен срам от нищото ей така.Тъпо!
Исках просто да напиша няколко изречения...ако искате ги четете.Е ако сте стигнали до тук сигурно вече сте го направили.Имам нужда да споделям.Искам да се науча да се запознавам.Със самото общуване все още нямам проблем...тц.Нали имаше сега едни такива школи пин ъп-нещо такова.Не че бих тръгнала.Мисля си, че това наистина е изкуство.
Вие как срещнахте ваще най добри приятели?Аз срещнах моята най добра приятелка на таблото с програмата на първия учебен ден преди 3 години.Тогава ме разсмя с две думи и продължава да го прави и до днес.Е когато се заговорим, което всъщност е тъжното.
Възхищавам се от момичета чиито най-добри приятел(ки) упс! са момчета! Най-често задаваният ми въпрос напоследък е Как го прави ,как го прави, за това съоветно хора-как го правите???

russianmafiaboss
12-19-2007, 19:58
:grin: :o

Freeminded
12-19-2007, 21:03
Имаш интересен изказ. Това за твоята "секта на глухарчето" никак не успях да го разбера дори от контекста

Иначе предполагам, че съществуващите "най-добри" приятелства между момче и момиче е защото по начало жените не може да са "най-добри приятелки". Жените като се съберат само си завиждат или клюкарят, а мъжете сме просто по-естествени във всяко отношение и ставаме за събеседници във всички теми. :P :-D

Nnoitra
12-19-2007, 21:34
Прочетох ти целия пост ;) Хареса ми какво си написала. Съгласен съм, че като загубиш приятел, боли ужасно. Усещал съм го няколко пъти ... за жалост. Не се нуждаеш от "школа", в която да се научиш да се запознаваш. Това трябва да ти дойде отвътре, да те накара да направиш крачката към запознанството. Прояви решителност и вяра в себе си и ще се справиш ;)

Желая ти успех ;)

CocainCocktail
12-19-2007, 22:02
за това момиче и момче най-добри пиятели мн ми допада и о не за една причина. В погоре написаните коментари пише ,че момичетаа смао си завиждат. Е така е не при всички ама повечето. Мен ми омръзна да виждам група лигли който са заедно само заради това да си правят снимки да се гушкат и ида ги зарибяват групово момчетаа. По едно време всичките ми пиятели бяха момчтА чувствах се супер:
Имах защита,имах здрава мъжка подкрепа,имах съвети. Питала сам го за всичко само дето на гинеколог не ме заведе,но и аз за съжаление го загубих по най трагичния начин и вече втора година немога да го пеживея винаги ще лежи там в спомените ми. И незнам дали да отворя ази тема,или дали е тук мястото ,но все още в всяко момче дало ми малка ласка аз имам оомно довеие защоо това коео научих е да му вявам. Това осана насадено в мен многото очаквания ,приятелство,очно това е най-лошото накрая винаги те разочароват.

belerofone
12-21-2007, 15:22
Е уважаема ,

нека и аз се включа в дебата.....Поста ти е интересн....Странното е че и на мен напоследък ми задават този въпрос моите колеги.....Отговор нямам.....Няма универсална хормула как да се запознаваш с хората.....Просто никои не се е изказал.....При мен е обърнат проблема , който ти си изложила.....Запознавам се с много хора.....И просто не мога да ги задължа покрай себе си.....ЗА съжаление се случва така че накрая спираш да се надяваш че ще се сближиш с някой на когото можеш да се обадиш едни вид в 4 сутринта и да си кажете две приказки.....
Виж .....Допускам че имаш доста цветен изказ ...поне от поста ти това си личи......Така че просто го проявявай още при първата среща....КАпиш.....Това е цаката...НЕ чакай просто го направи.....Ще стане.....Вероятно не си и грозна.....за разлика от мен примерно.....Просто преодолей първичния страх от запознанството.....Въпроса е да ги задържиш.....хорат с които се зопзнаваш де.....

Дерзай и се осланяй на 9-тото чувство....