View Full Version : Сключени вежди
hi!Abe ima edin vapros kade me drazni..zna4i vejdite sa mi skliu4eni (mom4e sum) a nz dali ne e pedalsko da gi skyba..ta kfo 6e kajete problem li e tfa i kak da postapq.. 8-[
punkrock
12-20-2007, 18:32
Не бе, спокойно не е педалско. Вече повечето момчета си оформят веждите :)
ludokote
12-20-2007, 18:37
ми защо да е педалско то дори е хубаво и да особедно за сключени вежди,няма нищо лошо в това едно момче/мъж да си скуби веждите дори и аз на моя съпруг му ги скубя или той сам но не е срано :wink: =;
Не е педалско. Все пак по-добре с две вежди отколкото с една, защото с една седи ужасно.
gree_girl
12-20-2007, 19:03
Не е педалско!!!! Това означава, че се грижиш за външния си вид, а аз уважавам такива момчета :---)
Мразя оскубани вежди на момче...
Не знам колко тежък случай си...по знавам момчета със сключени вежди,на които им отива...
А и ми се струва,че ще орезилиш повече нещата като ги оскубеш
П.П.едно е да се грижиш за външния си вид,друго е да си скубеш веждите,изрусяваш,бръснеш краката,че даже и главц за устни вече бе :neutral:
Моят съвет е да ги оскубеш,но да го направиш при козметик,той ще се справи много по-добре от който и да е било друг.
Не се притеснявай,не е педалско да махнеш нещо,от което се притесняваш.
Ускуби ги ама само по средатаа...не ги оформяй,в такъв смисъл ..
Иначе нищо лошо,даже по-добре :)
GaNGsTa`Gi®l
12-21-2007, 14:52
П.П.едно е да се грижиш за външния си вид,друго е да си скубеш веждите,изрусяваш,бръснеш краката,че даже и главц за устни вече бе :neutral:
Е да се боядисват няа нищо педалско в тва? Нито да си бръснат краката .. кво искаш кат си свали гащите да ти изкара косми цял китеник да си направиш от тях.. хах иначе за веждите и гланца верно си е педалска раота.. не мога да разбера кво им харесвате на теа "поддържаните" ?! Земете си един такъв за мъж да се биете всяка сутрин за огледалото и гримовете.. пф.. Един мъж трябва да е мъж не женичка.. кво мъжествено има в момче,което се маже с кви ли не лиготии, скубе си веждите,изправя си косата и т.н.. |-(
4акам ся яко нападки на фенките на модерните пич0ве хахах ..
Абе кат си свали гащите,китеника да не го вади само от между краката си...
А за самите крака съм против бръсненето(:
Seducti0n
12-21-2007, 18:49
Спокс.Сега вече,всяка втора подръжка я окачествявате, като педалска.Като не те кефят да са ти сключени веждите просто махни излишните косъмчета и като цяло им придай форма.Ако не можеш самичък, отиди на козметик. :)
ми незнам.... и моя има ма малко
(казват че момчетата дето имат там коми значи са ревнивции :razz:
DivoTo_KoTe
12-21-2007, 20:20
Не знам колко тежък случай си...по знавам момчета със сключени вежди,на които им отива...
Момчето не е казало,че ще ги оформя или изтънява..Просто може би имаше в предвид да ги раздели,което според мен не е гейско.Познавам даже момчета който се лакирват ( безцветен лак) и в никой случай не изглежда педалско
GaNGsTa`Gi®l
12-21-2007, 21:55
бе няа значение от къде ще го вади...китениците да си ги държи вкъщи да му топлят кат сваля гащите да е чисто.. особено ги има некви на по 15-16 космати по корема и гърдите бла тва е гадно... като ви е такъв гена се чистете уе мамка му ...
Иначе дали си против и дали аз съм.. ?-ос на мнение сеш се.. ;р нито се заяждам нито нищо просто коментирам ,че изцепкат която иска да напрай пича създал темата е педалска... и даже ти правя евала, за тва ,че се изказа първа,че си против и ,че е педалска раота.. ;)
Да,раздели ги.Това е достатъчно според мен. :)
еми земаш една пинсети и ги разделяш 8) това няма нищо общо с гейовете! Ще е педалсако ако почнеш да си ги оформяш и изтъняваш 8-)
chipi_kaoo
12-22-2007, 09:49
Не е педалско... и аз имах една вежда.. ма от година и повече съм си с две :-P ако си ги почисти ако си ги почистиш не е педалско... ма ако ги напревиш прекалено тънки... по-скоро леко почистени
DisciplineAndOrder
12-22-2007, 14:40
Оскуби само пространството м/у двете вежди.Ако започнеш да ги оформяш и тях,ще бъде педалско. :-D
ми незнам.... и моя има ма малко
(казват че момчетата дето имат там коми значи са ревнивции :razz:
В моя случай,факт,вярно е :lol:
Момчето не е казало,че ще ги оформя или изтънява..Просто може би имаше в предвид да ги раздели,което според мен не е гейско.Познавам даже момчета който се лакирват ( безцветен лак) и в никой случай не изглежда педалско
Безцветен лак?Хахахахаххаха
Вие сте луди,бе...
бе няа значение от къде ще го вади...китениците да си ги държи вкъщи да му топлят кат сваля гащите да е чисто.. особено ги има некви на по 15-16 космати по корема и гърдите бла тва е гадно... като ви е такъв гена се чистете уе мамка му ...
Иначе дали си против и дали аз съм.. ?-ос на мнение сеш се.. ;р нито се заяждам нито нищо просто коментирам ,че изцепкат която иска да напрай пича създал темата е педалска... и даже ти правя евала, за тва ,че се изказа първа,че си против и ,че е педалска раота.. ;)
Да,бе ясно...
Ба тва с гърдите,краката...пак е по-приемливо от безцветния лак...
Иначе под мишниците,примерно също съм за махането...
П.П.15-16? :lol: :lol:
Добре,ето компромисен вариант-ако космите му са по-дълги от оная работа да ги маха :lol: :lol:
marina star
12-22-2007, 16:30
Не бе, спокойно не е педалско. Вече повечето момчета си оформят веждите :)
to4no!!!!!
+1! :)
krisi_l@loka
12-29-2007, 13:33
Зависи колко са ти гъсти веждите...по средата можеш да ги махнеш, но по-добре не ги изтънявай мн мн ;) ;) Или всъщност ако се харесваш така, няма смисъл :)