Влез

View Full Version : Харесвам го само вътрешно...

**val**
12-21-2007, 16:14
Mom4eto mi prizna 4e me haresva,az su6to imam 4uvstva kum nego,za6toto e mn pe4en i mil.Vun6no oba4e ne e dostatu4no hubav.Daite mi suvet kakvo da pravq 8-[

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

Presley
12-21-2007, 16:18
`Не е достатъчно хубав`-хахахахахаха.
Попринзип е хубаво човек да си намери половинка,в която да вижда и красив човек външно и красив човек вътрешно,эа да може симбиоэата да е цялостна.Но според мен сходството в характерите е доста по-важно.Прекрасно е да си с човек,когото харесваш и си пасвате.По-добре недей эаради едната външност да си пропиляваш щастието.

zori7o
12-21-2007, 16:23
Ima li zna4enie kakva e van6tnostta na mom4eto?6tom i ti si vlubena v nego?

Sweet__Dream
12-21-2007, 16:26
Vun6nostta ne e ot golqmo zna4enie.Nedei da misli6''Kakvo li 6te kajat drugite?''Vajnoto e da se obi4ate i togava ni6to i nikoi nqma da vi popre4i.. :) \:D/

dshiznit
12-21-2007, 16:29
Абе ти нормалнали си как ше хойш с некаф грозник.

Presley
12-21-2007, 16:32
`Не е достатъчно хубав`-хахахахахаха.
Попринзип е хубаво човек да си намери половинка,в която да вижда и красив човек външно и красив човек вътрешно,эа да може симбиоэата да е цялостна.Но според мен сходството в характерите е доста по-важно.Прекрасно е да си с човек,когото харесваш и си пасвате.По-добпе недей эаради едната външност да си пропиляваш щастието.
Казаго сякаш е на 32 и ще се омъжи за него...
Попринцип мисля,че е тъпо да го отреже само эаради външността.
А и не е нужно да правиш коментар върху думите ми.така съм го каэала,эначи така съм искала да го кажа.

tuzaro
12-21-2007, 16:32
Ти си мега тъпа.... 8-) :smt001

lisi4ety
12-21-2007, 17:14
Mom4eto mi prizna 4e me haresva,az su6to imam 4uvstva kum nego,za6toto e mn pe4en i mil.Vun6no oba4e ne e dostatu4no hubav.Daite mi suvet kakvo da pravq 8-[

Какво значи не е достатъчно хубав? Не е достатъчно хубав за теб ли?
Въобще да не ти пука какво ще си мислят другите! Щом го харесваш - не виждам външността да има значение!

real-girl
12-21-2007, 17:42
Някак си,ако го харесваш наистина,нямаше да даваш подобни коментари. Или искаш да си с него,или не искаш. Щом има нещо да те спира,значи работата не е чиста. Изясни се първо със себе си и после прави каквото и да било.

Nnoitra
12-21-2007, 17:50
Ти си мега тъпа.... 8-) :smt001

Такава помощ е безценна :D

Момиче, стегни се - няма винаги някой да ти казва какво да правиш - решавай сама ;)

nastyangel
12-21-2007, 18:56
a ti veroqtno si mnooogo krasiva =D> ako e tka v1ri xodi s nqkoi g1zar i ne gubi vremeto na mom4eto [-(

DivoTo_KoTe
12-21-2007, 19:33
Ем ще ти дам един пример ти си води изводи...Та наскоро една приятелка тръгна с едно момче (което не е мн красиво),а тя определено е красива и се получи найстина нещо невероятно.Момчето се оказа мн печено и разбрано въпреки външния си вид.Недей да подценяваш хората така,ако го харесваш няма какво да губиш...

Или може би те е срам приятелките ти да не кажат нещо от сорта "оле мн е грозен как може с него" да не ти пука,може да се окаже много по-свестен от техните "красавци"

crazy_style
12-21-2007, 20:10
dam naistina i az sq sam v takova polojenie.. moje da se okaje mn svesten .. oba4e vse pak toi ne ti trqa da se jeni6 za nego . Vsu6tnost ako go obi4a6 4ak tolkova izob6to nqma da se zamislq6 , no vse pak ako e samo ,taka da kajem za broika, ti sama trqa da preceni6 dali e 4ak tolkova grozen 4e da te e sram .. :wink:

FreAk`OuT``
12-21-2007, 21:30
Оо я стига.На никой не му е приятно да ходи с някъв грозник до себе си не се излагайте..Външността е също толкова важна колкото и характера..Ако искате ме наречете курва,но е така.Който го отрича се прави на философ.

Charlotte_the_Harlot
12-22-2007, 07:16
Всъщност, красотата е относителна. Ако го обичаш, винаги ще го виждаш красив. Виж, ако има някакъв недъг, това е друга работа. Но в обикновения случай, за да тръгнеш с него, трябва да приемеш всичките му недостатъци. Щом ти се вижда грозен, значи вероятно не го харесваш толкова и няма смисъл да се занимаваш с него. Помисли над това.

slun4evo
12-22-2007, 07:47
Ами щом смяташ, че не е достатъчно хубав тогава си помисли харесваш ли го всъщност.Помисли дали това харесване не е просто съжаление. А и всъщност за любовта външния вид ли е най-важен, явно за теб да.Не мисля, че трябва да правиш нещо ако не си сигурна, че наистина го харесваш.Първо преодолей тази граница която си си наложила.За какво ти е топ модел като моеш да имаш него.Надявам си да ме разбра. :)

ivakavlad
12-22-2007, 11:27
леле боже господи всички вече са се сбъркали(жалко че господ е почивка :D )
Абе момиче ти май нещо сисе сбъркала кое според теб по важно вътрешната или външната красота като си отговориш на този въпрос тогава ще намериш решение на главоблъсканицата си

Iv4eTy
12-22-2007, 11:29
Тоест харесва ти като приятел, ама неискаш друго...
Ама що не опиташ да му дадеш шанс, може с времето да не обръщаш внимание на външноста му...

kael
12-22-2007, 12:42
свиквай колкото повече порастваш ще забележиш че мъжете излезли като от списанията са мит .... или ги има ама са тъпи като гъз и редки като котешко разтройство... тъпи лапета

AFT
12-22-2007, 12:44
Оф, точно - външния вид няма значение, ти си много тъпа, щом ще оставиш момчето само защото е грозен. Ае моля ви се, само глупости говорите. Да, външния вид не е най-важен, но т'ва не значи, че въобще пък не е важен. :shock: Нали трябва да има привличане (т'ва в колко теми са го писали точно същите хора, които сега в тази тема се опитват да обедят момичето, че няма значение външния вид)! Щом не го харесваш на външен вид, значи няма да стане нищо. На сила хубост не става (колко на място,а?).

JoeBanana
12-22-2007, 13:11
погрозней и ще си паснете
http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif

Freeminded
12-22-2007, 13:29
Стига глупости с това, че външния вид не е от значение. На тази възраст всичко опира до него.

`Death`Whore``
12-22-2007, 13:31
Попринцип мисля,че е тъпо да го отреже само эаради външността.
А за идеята, че въобще мисли за това, че "не е достатъчно хубав" какво ще кажеш?

LitTlE_BeBsIiI
12-22-2007, 13:57
Ole boje!Porednata t1pa kifla koqto gleda edinstveno v1n6niq vid! :-x

sasha_90
12-22-2007, 14:54
Реши сама какво да правиш.

ra4ence
12-22-2007, 15:02
Ако не ме кефи външно,няма да съм достатъчно щастлива. Следователно - не е за мен.
Имала съм такива случаи..еми да..съжалявам,не искам да наранявам никого,но никога не съм и няма да коствам собствените си интереси,заради други нечии. Кефят ме по характер,но повече от причтелство не мога да дам. И наистина доста добри приятелства са се получавали. Важното е да си категорична и твърда в позицията си!Без да даваш напразни надежди..
Плюс това не смятам,че подобна връзка ще издържи дълго време..
Просто му кажи истината, друг тип са мъжете,които предпочиташ. Не му казвай,че е грозен и тн ;)

ligaf_pingvin_f
12-22-2007, 18:16
Ти си за мен комплексарка
Харесваш го ама не е красив достатъчно за теб така ли
Ти да не си би МИС СВЯТ ,
че и претенции има
човек се гледа отвътре какъв човек е
А ти щом го харесваш за едната външност ли си
Ми тогава ходи с най-големия плейбой на твоя град
Нека той те прави луда и не ти покаже какво е любов
А този , който те иска задари самата ти
Не те заслужата щом говориш така за него :-x

EvilBrunette
12-22-2007, 18:22
Пф, ти ме уби. "Не е достатъчно хубав". Ами тогава си намери някои, който да е "достатъчно" хубав, но тъп като галош и се радвай. Извинявай ако съм груба, но мисля, че е по-важно, че го харесваш вътрешно. Няма да го водиш на изложба за домашни любимци... :?

koalka
12-22-2007, 18:47
Външността не е всичко, но поне за мен не е достатъчно да харесвам някой само вътрешно, за да тръгна с някой.Нали човек трябва да ти харесва цялостно?Можеш просто да го бъркаш с една симпатия, която скоро ще отмине.

ThePainIsReaL
12-22-2007, 20:01
По поста ти съдя, че си малка.. недорасла.. но все пак задаваш въпрос, който интересува главите на малки и големи.. :) Дотук добре.. Обаче все пак като начало малко е смешно да се каже, че харесваш някого вътрешно .. :-D :D Не може да харесва това, което под кожата, нали? (Ох.. сори тея дни изпростявам с тая биология)
Айде сега сериозно:
1. Нека не се забравя, че светът не свършва, ако отрежем някого. Не е болка за умиралка, преодолява се. Особено за късащия е доста по-лесно.
2. Не може да си причиниш това да си с човек, на когото цениш единствено нравствените качества и характера. Просто не се получава.. трудно е да целунеш такъв човек, камо ли друго..
3. Прави различия между думите приятел и гадже.. :) И смело му кажи, че не искаш да го губиш като близък, но не можеш да станеш по-близка от това с него..
4. Гадничко ще му е известно време.. ама ще мине.. поне ще ти е чиста съвестта.

aSzS
12-22-2007, 21:55
Troshi si glavata ma, kwo znachi twa ne e dostatychno hubaw... ae pisna mi ot takiwa kato was! Ti da ne si nekva miska?!

LizZz
12-23-2007, 00:12
Troshi si glavata ma, kwo znachi twa ne e dostatychno hubaw... ae pisna mi ot takiwa kato was! Ti da ne si nekva miska?!
То не,че мис-ките са много хубави... :?
А тя е тъпа и момчето не заслужава да е с нея! :evil: