View Full Version : Помощ
MagnetiC
12-22-2007, 07:50
Имам нужда от съвет, защото съм много объркана... Ходя с 1но момче от доста време, страшно го обичам, до сега ми е изневерявал 1н път - преди около 6,5 месеца и го беше скрил от мен и ме лъжеше, докато случайно не го видях на 1на снимка как танцува с една (беше изтрил вс снимки, на които танцува с момиче, но явно тази му бе обягнала..) та мн ме нарани тогава, издразни ме и това, че бе предупредил вс дето са ходили на тоя рожден ден да не ми казват.. Днес трябваше да направим година и 6 месеца откакто ходим.. та снощи той излиза с неговите приятели, а аз с мойте (не сме от 1на компания..) и го бях помолила да се видим малко преди 12, за да посрещнем днешния ден заедно, а не направо в дискотеката след това.. е той не иска и остана с онея..а ми прати само някакъв смс там да ми честити(ест имаше и някфи пожелания...), та тръгнахме към диското с мойте приятели, но си бях забравила личната карта, та ходих до нас, междувременно той отишъл в дискотеката с приятелите си и ми звъня да ме пита къде съм, но аз му казах, че не го интересува..взех си картата и се върнах в диското, а той вече беше пиян (попринцип бяхме говорили с него че мразя пияни хора, понеже имам мн лоши спомени от детството...), почувствах се много наранена и му казах че не искам да го виждам, после му пратих смс, че една връзка не може да приключи в дискотеката(особено ако е от толкова време) и че трябва да се видим, за да поговорим... та днес ще се видим...(бтв той ми е от класа..) той ще иска да останем заедно, но незнам дали трябва да загърбя себе си, за пореден път.. Моля ви, дайте ми съвет :smt085
slun4evo
12-22-2007, 07:58
Той те е наранил преди, наранил те е сега.Според мен не трябва да го преглъщаш, помисли добре толкова ли си заблудена и влюбена, че да оставиш себе си на последно място.Колкото и силни да са чувствата ти към него недей да му прощаваш от него.Случва му се за 2 път, а дали няма да се случи отново, длаи тов наистина е само 2 път?Ако искаш да си с енго помисли добре над това, но не бива да го възприемаш като нещо много, той те е наранил, дали те обича?Както си решиш, но не се погубвай заради един боклук, който не те зачита.
е като го обичаш защо не си бъдеш със него....а и той е момче неможе да не пие и да не се напива...това са нормални неща а за изневерята...може би трябва да забравите за това защото е било супер отдавна...аз ако бях на твое място щях да си остана с него...а и някой неща изискват жертви
slun4evo
12-22-2007, 08:04
е като го обичаш защо не си бъдеш със него....а и той е момче неможе да не пие и да не се напива...това са нормални неща а за изневерята...може би трябва да забравите за това защото е било супер отдавна...аз ако бях на твое място щях да си остана с него...а и някой неща изискват жертви
Не съм съгласна с теб, ако наистина я обича и тя го е помолила да не пие, той няма да пие.Не е нормално да се напива като мотика в нейно присъствие.Аз също имам гаднои детски спомени с пиянство и мога да ти кажа, че много ама наистина много боли когато гаджето ти ги повтаря.Да любовта изисква жертви, но защо той да не направи поне една, а само нея да я боли?
MagnetiC
12-22-2007, 08:09
благодаря ви за съветите, трябва да спомена, че това е 1я път, в който го виждам пиян.. до сега винаги се е ограничавал/съобразявал.. с мен и и да е пиел е било по малко ...но на празника ни (за мен този ден беше важен ) просто мн боли ...
slun4evo
12-22-2007, 08:15
Логично да боли и аз съм го преживяла, напомнило ти е миналото нали. Винаги има пръв път, помисли дали исакш да търпиш тази болка още.
russianmafiaboss
12-22-2007, 08:54
Той те е наранил преди, наранил те е сега.Според мен не трябва да го преглъщаш, помисли добре толкова ли си заблудена и влюбена, че да оставиш себе си на последно място.Колкото и силни да са чувствата ти към него недей да му прощаваш от него.Случва му се за 2 път, а дали няма да се случи отново, длаи тов наистина е само 2 път?Ако искаш да си с енго помисли добре над това, но не бива да го възприемаш като нещо много, той те е наранил, дали те обича?Както си решиш, но не се погубвай заради един боклук, който не те зачита.
напълно съм съгласен \:D/
maybelline
12-22-2007, 10:15
И аз имах гадже от класа си (все още сме в един клас) - ходихме почти 1 година. Раздялата няма да е лесна. Свикнали сте един с друг, обичате се, а година и половина не е малко. Съветвам те да помислиш какво искаш да направиш. Отговори си честно на тези въпроси:
:arrow: Какви са проблемите във връзката ни? (изреди всичко, което дразни теб и всичко, което дразни приятеля ти)
:arrow: Мога ли да взема решение да скъсам без да омеквам пред молбите и милите му думи?
:arrow: Ако скъсам, ще мога ли да се справя с раздялата?
:arrow: Ако не скъсам, ще мога ли да продължа да понасям изневери, пиянства (и всичко, което ти е неприятно)?
:arrow: Ако след раздялата той ме помоли да тръгнем отново, ще се съглася ли? Ако да, защо? Ако не, защо?
:arrow: Достатъчно силна ли съм за да решавам кое е най-доброто за мен и за другите и да приведа в действие решенията, независимо дали на отделни личности не им харесва?
Ако решиш да скъсаш с него, трябва да знаеш, че той ще опита да оспори вината си, а на теб най-вероятно ще ти стане мъчно. Не се тревожи - това е нормално. Следвай решението си без да ставаш гадна с него. Тъй като сте от един клас, след раздялата ви той (вероятно) ще опита или да настрои другите срещу теб (това няма да се увенчае с успех, макар и в началото да не си на това мнение) или ще се прави че не му пука и нарочно ще сваля момичета пред теб (в такива случаи най-гадния номер който можеш да направиш и да "не забелязваш" - да се държиш все едно въобще не си чула/ видяла/ разбрала). Може да ти се струва, че не сваля други момичета нарочно ами наистина испитва нещо към тях - достатъчно е да се държи по-нежно с някое и веднага ще ти мине през ума тази мисъл. Не е така. След година и половина връзка с теб, той няма изведнъж да се влюби в някоя твоя съученичка (или въобще в някое момиче) и ако това стане ще е най-рано след месеци. Момчетата не преживяват толкова лесно това, че са били "зарязани" и гледат да си отмъщават. Можеш да го нараниш като те види да се гушкаш с друго момче. Ще ревнува много и ще усилиш желанието му за отмъщение. Това не е полезно за него (а на теб ще ти стане добре за момента, но няма да се справиш с чувствата си - не и по този начин), затова не те съветвам да го правиш. Като получиш знанието как да нараниш някого, ти поемаш и отговорността за последствията от нараняването на този човек. Да докараш някого до луда ревност (и умопомрачение) само за да ти е кеф, е много глупава и безотговорна постъпка и няма да остане ненаказана - помни че Всичко Се Връща. Затова ако решиш да го нараниш по този начин, трябва да имаш много по-добра причина от "Ами и той го направи" (тази специално може да излезе и от устата на 4-годишно хлапе, но вярвам че си по-зряла).
Изборът е твой - можеш да скъсаш с него, да срещнеш друго момче, можеш и да не скъсаш и да останеш с това момче (и с всичко, което те дразни във връзката ви). Да, и другите момчета не са перфектни, но повечето превръщат своите недостатъци в предимства. Твоето момче май не се старае да го направи. Не бих казала че не му пука за теб, но определено трябва да те уважава много повече от това. Ако имаш нужда от още съвети, подкрепа или просто от някой, с когото да поговориш, пиши ми ЛС. Успех! ;)
Ама момиче,сега като разказа това,предполагам по това време ве че си излязла с него,така че няма да ти давам съвет,ама моля те кажи ни какво е станало .. :-D И ти стискам палци
dali 6te pie ili ne si e negov problem
MagnetiC
12-22-2007, 20:48
Значи дойде до нас и съответно го поканих...близо 3 часа сме седяли почти без да си говорим... предимно се гледахме и чат пат някой казваше нещо, той ми държеше ръката и я целуваше... и както си мълчахме каза че не иска да я пуска... каза че страшно съжалява.. аз му обнясних, че съжаленията не лекуват рани... и той ми обеща, че никога няма да се повтори... аз му казах че искам да скъсаме.. а той ми обясни как аз съм неговия живот, как не иска да ме пусне.. как съм вс за него и не иска да ме загуби, просто защото не може без мен... и пр и пр... та накрая уж останахме заедно... излизахме... той ми подари 1н огромен букет по случай празника... и се държа супер мило... Наистина бе мн внимателен...съзнавам че може би не е заслужавал да му простя и това нещо, а и не мислех да го правя докато той не се разрева и не ме гушна, казвайки, че дори да скъсаме всеки ден ще идва и ще виси пред нас само и само, за да ме види поне за малко :\ сега се надявам нещата да се оправят... и го предупредих, че това е бил последния път в който му прощавам :\
мн благодаря за вс съвети
Дано да е последният му път, както ти е казал.
Дано да се оправите!!! :)
Какво означава "наранил те е сега и вече не трябва да го преглъщаш"?
Ти не правиш ли грешки?Това, че се е напил не виждам какво общо има с предния път, който е бил преди половин година.Нали не ти е изневерил?