Влез

View Full Version : Защо всички "мъже" са еднакви ;(

w0w
12-22-2007, 08:30
zdraveite otnovo :-$ Iskam da vi pomolq za savet i 6te vi bada kraino blagodarna ako izkajete mnenie,blagodarq predvaritelno.Zna4i eto go i moqt problem[pisala sam i predi po tazi tema],zna4i s mom4eto,koeto se zabivahme vsi4ko se provali to4no kogato nai malko o4akvah...Bqh na diskoteka v negoviq grad i vsi4ko varve6e otli4no,bqhme na otdelni masi no az otidoh pri nego i go pokanih da tancuvame,toi kaza 4e po kasno moje i me pokani da sedna na masata,no sednah v skuta mu,celuvahme se,posle tancuvahme i pak se celuvahme,posle si sednah na masata i po 1 vreme toi doide da me vikne na tanc[za 1 pat idva vinagi az go darpam]posle tancuvahme na baven tanc celuvahme si se-vsi4ko si be6e to4no,daje 1 ob6t priqtel kaza 4e e govoril s nego i toi sa6to me haresval,no posle si4ko se obarka! :-# Sedqh si na masata i go vidqh da se celuva s druga,posle tamcuvaha i se celuvaha[toi be6e mn piqn]i se nervirah i go drapnah na van i go popitah kakvo pravi s neq i s neq li hodi a toi mi kaza "da" :-# i se qdosah popitah go dlai da go ostavq i toi pak kaza "da",stana mi mn gadno noi ne go pokazah,posle toi si sede6e na masata i ni6to ne prave6e,ne q tarse6e onq skumriq i posle tq otide i pak se celuvaha.Oba4e mi e 4udno kak hodqt pri polojenie 4e za 1 pat bqha zaedno i az bqh s nego predi neq ako hodqt logi4no tq da mi napravi problem a ne da sedi i da gleda,sigurna sam 4e ne hodqt ama nz za6to go kaza moje bi za6toto be6e mn piqn.Sega re6ih da ne go tarsq i da go ostavq nqma da se unijavam,no mi e mn gadno i ne mi se iska6e vsi4ko da se obarka,za6tot varve6e perfektno predi onazi da doide,misleh da q hvana i da izmeta diskotekata s neq no ne go napravih za da toi da ne se misli za velik 4e 2 momi4eta se biqt za nego.Molq vi daite mnenie i savet ko da pravq mn vi molq! :cry:

slun4evo
12-22-2007, 08:35
На въпроса ти защо всички мъже са еднакви ще отговоря:Защото всички жени сме еднакви!До една си приличаме, така и те.Ще ти кажа да го оставиш тоя, след като е толкова надут и велик, че се бият за него, свали го на земята като му покажеш, че не ти пука за него.Ама първо поговори с него докато е трезвен щото на пиян не може да се разчита.

russianmafiaboss
12-22-2007, 08:47
На въпроса ти защо всички мъже са еднакви ще отговоря:Защото всички жени сме еднакви!До една си приличаме, така и те.Ще ти кажа да го оставиш тоя, след като е толкова надут и велик, че се бият за него, свали го на земята като му покажеш, че не ти пука за него.Ама първо поговори с него докато е трезвен щото на пиян не може да се разчита.
+9999999

ice_f90
12-22-2007, 08:59
и аз мисля така а На въпроса ти защо всички мъже са еднакви ще отговоря:Защото всички жени сме еднакви!До една си приличаме, така и те.Ще ти кажа да го оставиш тоя, след като е толкова надут и велик, че се бият за него, свали го на земята като му покажеш, че не ти пука за него.Ама първо поговори с него докато е трезвен щото на пиян не може да се разчита.

sakrovi6tetu
12-22-2007, 09:05
На въпроса ти защо всички мъже са еднакви ще отговоря:Защото всички жени сме еднакви!До една си приличаме, така и те.Ще ти кажа да го оставиш тоя, след като е толкова надут и велик, че се бият за него, свали го на земята като му покажеш, че не ти пука за него.Ама първо поговори с него докато е трезвен щото на пиян не може да се разчита. mn to4no i qsno kazano ot slan4evo momi4e +999999999999999999

slun4evo
12-22-2007, 09:07
и аз мисля така а На въпроса ти защо всички мъже са еднакви ще отговоря:Защото всички жени сме еднакви!До една си приличаме, така и те.Ще ти кажа да го оставиш тоя, след като е толкова надут и велик, че се бият за него, свали го на земята като му покажеш, че не ти пука за него.Ама първо поговори с него докато е трезвен щото на пиян не може да се разчита.

А само един въпрос, защо копираш отговорите на останалите и в предишните теми си направила така.Тук всеки изразява собствено мнение ако нямаш такова не пиши.

ice_f90
12-22-2007, 09:12
просто няма смисал да пи6а отново са6тото за6тото мисля по абсолутно същия на4и по тези теми като тях не 4е нямам мнение

w0w
12-22-2007, 09:12
ZNA4I SPORED VAS 1 DA GOVORQ S NEGO TAKA LI?NZ KAK 6TE STANE TVA TOI E OT DR GRAD[BLIZAK DO MOQ]I NZ DALI 6TE ISKA DA DOIDE,A AKO MU PI6A SMS I DA GO PITAM S NEQ LI E ILI KAKVO?NZ KO DA NAPRAVQ 1 DA MU NAPI6A AMA AKO MI KAJE "dA"S NEQ SAM TOGAVA KO?NZ KAK DA POSTAPQ :cry: PLSSSSSSSSSS SAVET :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

slun4evo
12-22-2007, 09:15
НИКОГА,ама никога НЕ слагай хората под общ знаменател!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писна ми от такива разумно мислещи тийнове със задръстено мнение като градската тоалетна.Всички жени били еднакви?Еднакви????
Когато постваш/пишеш/отговаряш изобщо включваш ли някаква разсъждение или се базираш на куп глупащини и простотии,казани от 16/27 годишни олигофрени?Интересното е,че НИТО ЕДНА ЖЕНА не си прилича с ДРУГА ЖЕНА!Всички си приличат само по това,че имат клитор и вагина,всичко друго е отнислително и различно!Всеки човешки организъм е съставен от сложни съвкупни процеси и функции,които си приличат,НО всеки един човешки организъм има различен генетичен код.Вероятността този код да се повтори е 78900000000000000000000 (789 квинтилиона),тъй като на Земята сме оскъдните 7-8 000 000 000 ,предполагаме,че никога неможе да бъде повторен.Всеки е различна и индивидуална личност,всеки има над 90% различия от другите,дори сиамските близнаци имат различия.Всичко останало се нарича психика и нервна система,сложно съставена манипулативна и индивидуална за всеки.Същото е и при момчетата.НЯМА ЕДНАКВИ ХОРА!!!!Деца когато незнаете,защо пишете?

А извинявай но си е така, всеки мисли различно да, но винаги две жени стигат до едно и също решение.Това е доказано проучване в Америка, кнадитатките са били 150 и са ги поставили в еднаква ситуация.Всяка от тях размишлявала различно и уникално от другите, но в крайна сметка всички те отделно една от друга намерили един и същ изход от ситуацията.Ако се оповаваме на това, че сме създадени от Ева и Адам, то тогава всички приличаме на Ева нали.Това е като сестри близначки, коренно различни една от друга според самите тях, но еднакви за околните като характер говоря не като визия.Помисли малко всяка дъщеря прилича на майка си, а всяка майка прилича на нейната, всичко е една верига която не се разкусва никога.Всички жени еднакво искаме грижа, внимание и любов, а всички мъже искат нежнот и секс.Това не е ли еднаквост?Когато си в цикал си в същото нстроение както приятелките ти в този период нали.Когато си в депресия се държиш както се държи всяка жена.Когато ти разбият сърцето то ти като всяка другяа плачеш и те боли.

slun4evo
12-22-2007, 09:17
ZNA4I SPORED VAS 1 DA GOVORQ S NEGO TAKA LI?NZ KAK 6TE STANE TVA TOI E OT DR GRADI NZ DALI 6TE ISKA DA DOIDE,A AKO MU PI6A SMS I DA GO PITAM S NEQ LI E ILI KAKVO?NZ KO DA NAPRAVQ 1 DA MU NAPI6A AMA AKO MI KAJE "dA"S NEQ SAM TOGAVA KO?NZ KAK DA POSTAPQ :cry: PLSSSSSSSSSS SAVET :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[b]Колкото и гадно да звучи ще трябва да го забравиш, не виждам друг изход от ситуацията.

ice_f90
12-22-2007, 09:18
hubavo bi bilo da govori6 o4i v o4i s nego taka 6te si sigorna v otgovorite mu i dali e iskren no pak moje i da mu se obadi6 i da poiska6 da pogovorite za tozi "problem" a 6tom e bil i piqn zna4i moje bi see ovlqkal a ako naistina e s neq go priqmi spokoino pred nego a kogato se pribere6 si popla4i hubavi4ko ako ima6 nujda a posle stani izbar6i salzite si i stani i prodalji napred trudno 6te go zabravi6 navqrno no toi nee edinstvenie vsepak

slun4evo
12-22-2007, 09:36
Такова проучване не е съществувало във Америка!Можеш да лъжеш всички останали,които не са наясно за такива неща,НЕ И МЕН!Такова проучване е правено във Германия,Франция,Великобри тания,жените в Германия надвишавали 300 000 ,780 000 за Великобритания и 400 000 за Франция!Проучването е било за това,колко си приличат Те...След многократни опити и проучвания стигнали до казуса,че всички стигат и свършват на едно и също решение....Само,че нещото,което забелязали не след дълго време е,че на всички тях им е била поставяна ЕДНА И СЪЩА задача със едно и също решение.....Сега сама си отговори-Ако ти дадът да решаваш една задача по математика ,ще я решиш,ако я знаеш,нали?Така и те.....Всеки е решил задачата/целта,само,че за различно време.Както при отговора на дадена задача,така и при тяхното условие е имало само едно решение....Различни начини да се постигне,но еднакъв край!
ПС:Като си измисляш цифри за участвалите в "Американския експеримент",поне гледай да си пасват със ситуацията.Задаш ли си въпроса-Дори всички тези 150 момичета,да си приличат,как може да се докаже,че останалите милиарди са същите?ОМФГ!

Е тука вече не можеш да ме затапиш тай като това точно съм го чела. Не помня къде мисля, че беше в някакво списание.Живях в Америка 3 години и там съм го чела,това че ти не си чувал за него не значи нищо ясно!Сега не се сещам името на списанието, но специално за да ти докажа колко си груб ще го намеря и ще ти го кажа.За да провериш сам.

slun4evo
12-22-2007, 09:39
А и не зная какъв толкова ти е проблема, всеки си има мнение, явно ти си такъв че искаш само твоето мнение да е зачитано е да ама не!!Казвам си моето и го подкрепям с доказателства.За какво ми е да лъжа пред непознати хора за да се доказвам, извинявай не съм като теб!Ако мислиш че сега ше тръгна да ти обеснявам не ве истина е и т.н. няма да с еполучи това съм го чела и го дадох за пример ти също си чел неща които аз не знам , но ако не видя не казах че са лъжи нали, повярвах ти.Айде да си имаме уважение а!!!!

slun4evo
12-22-2007, 09:58
Гледай сега не съм ти приятелка, не съм ти гадже не искам да си съгласен с мен нито пък д апроменя мнението ти.Просто както аз уважавам твоите мнения и дори и да не ми харесват ги зачитам, така и ти трябва да зачиташ моите.Не забравяй различни хора сме и имаме различни мисли.Това е сайт за помощ на тийнейджърите, всеки дава своята по различен и уникален за него начин.

w0w
12-22-2007, 10:03
OLELE BOJE MO0QVI SPRETE DA S EKARATE AZ VI PITAM ZA SAVET VIE SPORITE ZA NEKVI SAVSEM DR NE6TA PLSSS SPRETE!

slun4evo
12-22-2007, 10:09
OLELE BOJE MO0QVI SPRETE DA S EKARATE AZ VI PITAM ZA SAVET VIE SPORITE ZA NEKVI SAVSEM DR NE6TA PLSSS SPRETE!

Права си съжалявам ти искаше съвет ние го превърнахме в селски спор, вече изразих мнението си и надявам се да ти помогнах и успех, малката! :)

Wrathchild
12-22-2007, 10:16
Не всички мъже са еднакви, а всички момченца...
Иначе... да, не се занимавай с лекета (;

kael
12-22-2007, 12:34
Е тука вече не можеш да ме затапиш тай като това точно съм го чела. Не помня къде мисля, че беше в някакво списание.Живях в Америка 3 години и там съм го чела,това че ти не си чувал за него не значи нищо ясно!Сега не се сещам името на списанието, но специално за да ти докажа колко си груб ще го намеря и ще ти го кажа.За да провериш сам. колкото аз съм талибанин толкова и ти си живяла в америка .....( може би в гетото ? )
по темата: ае да ти кажа не те знам от де си ама такиа селски прояви съм ги виждал мноо често истината е че момичетата ( не всички но един голям процент ) се държите като курви, обличате се като курви , говорите като курви и очаквате да се държат с вас като принцеси ( не ми пука колко ще ме псувате за тфа щото си е истина ) ся ква е ситуацията авторката се е оставила да я сметнат за курва сигурно не е пуснала на момчето и то си е намерило друга дето ще му пусне .....

babity
12-22-2007, 14:24
Е тука вече не можеш да ме затапиш тай като това точно съм го чела. Не помня къде мисля, че беше в някакво списание.Живях в Америка 3 години и там съм го чела,това че ти не си чувал за него не значи нищо ясно!Сега не се сещам името на списанието, но специално за да ти докажа колко си груб ще го намеря и ще ти го кажа.За да провериш сам. колкото аз съм талибанин толкова и ти си живяла в америка .....( може би в гетото ? )
по темата: ае да ти кажа не те знам от де си ама такиа селски прояви съм ги виждал мноо често истината е че момичетата ( не всички но един голям процент ) се държите като к**ви, обличате се като к**ви , говорите като к**ви и очаквате да се държат с вас като принцеси ( не ми пука колко ще ме псувате за тфа щото си е истина ) ся ква е ситуацията авторката се е оставила да я сметнат за к***а сигурно не е пуснала на момчето и то си е намерило друга дето ще му пусне .....

ooooo така лииии? и аз ли се държа, обличам и говоря като курвааа???? :-# :cry:

kifla
12-22-2007, 14:31
НИКОГА,ама никога НЕ слагай хората под общ знаменател!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писна ми от такива разумно мислещи тийнове със задръстено мнение като градската тоалетна.Всички жени били еднакви?Еднакви????
Когато постваш/пишеш/отговаряш изобщо включваш ли някаква разсъждение или се базираш на куп глупащини и простотии,казани от 16/27 годишни олигофрени?Интересното е,че НИТО ЕДНА ЖЕНА не си прилича с ДРУГА ЖЕНА!Всички си приличат само по това,че имат клитор и вагина,всичко друго е отнислително и различно!Всеки човешки организъм е съставен от сложни съвкупни процеси и функции,които си приличат,НО всеки един човешки организъм има различен генетичен код.Вероятността този код да се повтори е 78900000000000000000000 (789 квинтилиона),тъй като на Земята сме оскъдните 7-8 000 000 000 ,предполагаме,че никога неможе да бъде повторен.Всеки е различна и индивидуална личност,всеки има над 90% различия от другите,дори сиамските близнаци имат различия.Всичко останало се нарича психика и нервна система,сложно съставена манипулативна и индивидуална за всеки.Същото е и при момчетата.НЯМА ЕДНАКВИ ХОРА!!!!Деца когато не знаете,защо пишете?
Абсолютно съм съгласна с SWATICA няма еднакви хора ,но просто понякога гледаме от другите как се държат,какви ги вършат и подсъзнателно повтаряме техните действия! :neutral: А относно поста на мацката.... Защо изобщо си се занимавала с този след като си го видяла ,че се е натряскал като мутика и е целувал няква факана шундра?!?!??!?!? :-x Я се осъзнай момиче ,както веднъж ми казаха : "Не си заслужава да страдаш за момче,защото едва ли той страда за теб!" Замисли се трезво!!!ТОва е моят съвет.Успех \:D/

`Death`Whore``
12-22-2007, 14:41
Такаа...не го прочетох, но ще ти кажа няколко неща:
1. Приеми, че няма смисъл да си с него.
2. Това, че е бил пиян, няма значение.

ra4ence
12-22-2007, 14:58
Виж кво,мацка ...
Видях,че доста често в тая тема се повтаря думата НИКОГА. Ето го и моето мнение по въпроса.
НИКОГА, ама НИКОГА не падай толкова ниско,че да се "биеш" за даден мъж,който даже не е и мъж. В никакъв случай не е виновно другото момиче. Тя не го е заплашила с нож да я целуне пича. Нали така? Изцяло,само и единствено той е виновен. За мен лично той е долна отрепка,която не заслужава вниманието ти.Ако си няква пикла,която се радва да я унижават по такъв начин,но само и само да се целува с някъв- ОК. Надявам се да не спадаш към тази категория момичета!!
За да те забележи някой стойностен и достоен мъж,ти самата трябва да се държиш така и да градиш такъв имидж. А не да се знае с къв парцал ходиш,кви простотии прави гаджето ти и ти го търпиш. Не бива така!
Ако сте гаджета,той така ли ще постъпва?
Това,че е пиян не го оправдава в никакъв случай,ама в никакъв!
Какво да ти кажа още... по дяволите,изобщо да не ти пука за такива лайна!

:smt002

lyloster
12-22-2007, 18:49
Аз пък мисля, че е щото всички хора са до няква степен хищници и просто го кефи лова, а с тва че си се предложила на тепсия, просто си се закопала от началото...
А иначе и аз съм за тва да не се слагат всички хора под общ знаменател, защото всеки е уникален в едно или друго отношение :?

slun4evo
12-23-2007, 18:57
по темата: ае да ти кажа не те знам от де си ама такиа селски прояви съм ги виждал мноо често истината е че момичетата ( не всички но един голям процент ) се държите като к**ви, обличате се като к**ви , говорите като к**ви и очаквате да се държат с вас като принцеси ( не ми пука колко ще ме псувате за тфа щото си е истина ) ся ква е ситуацията авторката се е оставила да я сметнат за к***а сигурно не е пуснала на момчето и то си е намерило друга дето ще му пусне .....

Да си призная според мен до голяма степен си прав, не за всички но за една голяма част.И когато не се държат с нас като принцеси побесняваме, така е при повечето!!!