Влез

View Full Version : Взаимоотношенията между нашите

claraa
12-22-2007, 10:14
hi all!Az otnovo pi6a v tozi forum,prosto za6toto iskam da spodelq s nqkogo,a ne znam s kogo.
Ot nqkolko sedmici ba6ta mi se durji ujasno s men i maika mi i ve4e stava napravo neturpimo ;( Kofti mi e da gledam sulzi sti4a6ti se po liceto na maika....I o6te po-kofti mi stava 4e skoro moje da ostana sama ;( Ba6ta mi: "milo dete,az mnogo te obi4am,no te molq da mi prosti6,ako nqkoga vi ostavq s maika ti".Maika mi puk predi nqkolko dni spomena 4e,ako stane ne6to 6te zamine za 4ujbina,za da moje da me izdurja ;(

I kvo...v edin moment ostavam sama i to koga na vruh Koleda,strahotno tva be6e nai-golemiq koleden podaruk ;( Znam,4e nqma da sum edinstvenoto dete s razvedeni roditeli,no ne se 4uvstvam gotovo da poema vsqkakvi otgovornosti i da se grija suvsem sama za sebe si.

prosto nqmam nikakva ideq kakvo da pravq ;(

Cool_Bitch
12-22-2007, 12:48
Milaaa uspokoi se na parvo vreme!!Ako iska6 mi pi6i LS

Insatiable
12-22-2007, 12:51
На колко си години ако не е тайна? :)
Виж сега.. колкото и да ти е мъчно за родителите ти погледни от хубава страна на нещата... ще имаш пълна свобода. Е ще се наложи малко по-бързичко да "пораснеш" и да се справяш сама със всичко, но все пак помни, че невъзможни неща няма! Успех :-)

Escarina
12-22-2007, 14:03
Знаеш ли, след време ще разбереш, че понякога е за доброто на детето родителите да са разделени. Преди време нашите искаха да се разведат и аз им казах, че ако се случи нещо такова ще се самоубия (детски приказки). Чак сега рзбирам, че и за тях и за мен е щяло да е по - добре, но е късно. Всъщност боли много повече от постоянните скандали и неразбирателството, от колкото от самата раздяла.

?love_haTe!
12-22-2007, 14:32
Виж това не е края на света :)
Какво предпочиташ:да са заедно и да се надвикват всеки ден или да се
разделят и живота ти да е по-спокоен,без викове и скандали?
Мисля,че ще предпочетеш второто :)
Ако се прибегне до крайност и останеш сама,няма да е чак толкова зле.
Казвам ти го,защото аз бях оставена да живея сама 2-3 години и не беше
за умиране.Да,ще ти е трудно,ще ти се плаче понякога,но не е чак толкова фатално :) Ще станеш по-самостоятелна,ще се научиш сама да се грижиш за себе си.Няма лошо в това.Естествено,че ще се чувстваш понякога самоста,но както казах не е края на света.

Освен това още не се знае нищо,няма смисъл да се стържиш.

Ако не е тайна на колко си?
Ако си на 13-14 те разбирам...
Все пак успех,нека се проточат нещата в твоя полза :)

Seducti0n
12-22-2007, 15:25
Зсравей, миличка.Само мога да предполагам,колко много са те изплашили думите на родителите ти и то точно сега,преди працниците... :?

Колкото и да ти е трудно обаче да го приемеш направи усилия и помисли добре-сама ще достигнеш да извода,че е по-добре да живеят отделно,но не и да се карат всеки ден и да те правят свидетел на конфликтите им.Това допълнително ще те натоварва-емоционално,психически и тогава,ще ти бъде,още по-трудно отколкото ти е сега.

Сама осъзнаваш, че не ще ти бъде лесно да се грижиш самостоятелно за себе си, но това не означава, че няма да се справиш.Напротив, това може би е една възможност за теб,защото ако от рано се научиш да бъдеш борбена,занапред ще ти бъде много по-лесно,повярвай ми.

Имам познати,дето цял живот са на принципа-"Мама меси,тати носи",цял живот под родителска опека,не могат 2 яйца да си изпържат...а ти ще бъдеш различна от тях-много по-различна и то за добро. :?

Успех,не се оставяй на течението,преудолей го. :wink:

claraa
12-22-2007, 16:24
На колко си години ако не е тайна? :)
Виж сега.. колкото и да ти е мъчно за родителите ти погледни от хубава страна на нещата... ще имаш пълна свобода. Е ще се наложи малко по-бързичко да "пораснеш" и да се справяш сама със всичко, но все пак помни, че невъзможни неща няма! Успех :-)

na 15 sum

Presley
12-22-2007, 16:54
Ще повторя мнението на останалите преди мен,просто эащото смятам,че са абсолютно прави.
Доста по-добре эа теб и эа всяко дете в подобно положение ,е родителите да се раэделят.В крайна сметка това не е краят на света,а просто една раэдяла.Според мен баща ти няма да те эареже,а просто ще се раэдели с майка ти.Но това не пречи да продължите да си се виждате.А и не мисля,че ще се наложи да се справяш сама.Все пак майка ти ще се грижи эа теб,а както каэах,предполагам и баща ти.Все пак той вече 15 години се грижи эа теб!Не мисля ,че сега просто ей така ще те эареже..абсурдно е.Та така.Не се шашкай чак толкова.По-добре е ,ако не се раэбират и се карат постоянно,просто да се раэдерят.По-добре е както эа теб,така и эа тях.Ще се поуспокоят,няма постоянно нервите им да са опънати.Твойте също.Гарантирам ти,че след иэвестно време ще се почувстваш по-добре и ще эабележиш,че наистина тяхната раэдяла е била по-добрата опция эа всички.
Тук ще вмъкна и нещо от личният ми архив.Преди много години,когато с братовчедка ми бяхме малки (бяхме много блиэки приятелки),и тяхните много се караха.Тя много се страхуваше да не се раэделят.Все и каэвах да не се страхува и ,че ще е по-добре,но тя не вярваше.Накрая те се раэделиха эа около година.След като таэи година иэтече ,те отново се събраха.До ден днешен са эаедно,но никак не се раэбират.И энаеш ли какво ми каэа тя ? Каэа ми,че преэ онаэи година,макар ,че семеинеят уют го е нямало ,се е чувствала много по-добре.Мисля,че така ще стане и с теб.
Недей да приемаш тяхната раэдяла като някаква эагуба,а напротив-като нещо,което може да оправи положението и да донесе щастие эа теб и эа всеки един от тях поотделно.Пък и се эамисли колко е неприятно,когато си в компанията на някой потенциален драэнител :D (предполагам и эа теб има такива обекти).Същото е.А те дори се налага да живеят эаедно.Е,щом не им е хубаво,редно е да не го правят.Така,че успокой се и не се филмирай чак толкова .Всичко ще е окей.И ако това ще те успокой (макар ,че се съмнявам)-Нито ще си първата ,нито последната с подобен проблем.

chipi_kaoo
12-22-2007, 17:18
Наистина не е приятно да си дете на разведени родители, но по-някога така е по добре. баща ми пиеше много, всчка вечер се прибираша пиян, биеше майка ми... та го търпеше от страх "Какво ще кажат комшийте", веднъж баща ми така се беше напил, че не можеше да се даржи, и удари на майка ми баба , и майка ми като го хвана :-x направо ужасна гледка, и тва става пред мен и сестра ми :-k От 7 години вече са разведени, сега ми е много по-добре, по-спокойно, естествено виждам баща ми, той е много готин човек, но пийне ли малко повече, става голямо лайно... направо съм си взел поука с алкохола, и като видя пиян изтръпвам. Спох ти няма да останеш сама, пак и по-добре сама, отколкото да живееш в тормоз. Се пак ти ще си имаш майка и баща, пък и ще срещнеш любовта.... още сме много млади и животът е пред нас :-P

anonimna93
12-23-2007, 20:07
Hi!!!Ba6ta mi ne e bulgarin i ima dosta razli4no mnenie po mnogo ne6ta,postoqnno pie i se durji ujasno postoqnno se kara na maika mi,a tq ni6to ne mu e napravila,toi iska vsiko da e kakkto toi iska,a ako mu kaje6 4e netrqbva da e taka i toi se razkre6tqva,sus vsi4ki ot semeistvoto mi se durji lo6o,ponqkoga mi idva da mu "6ibna edna",no znam 4e ne moga.Imah nujda da spodelq s nqkoi,a tova ne sa ne6ta koito moje6 da spodeli6 dori s NAI-dobriqt ti priqtel. 8-[ 8-[ 8-[

Jeuelle
12-26-2007, 09:57
Махнете се с майка ти или ги накарай да се разведат.
Ти не си длъжна да ставаш свидетел на проваленият им брак.
Аз ако мога ще разведа наще ама майка ми си мисли че ще ми е гадно а аз това го искам от цялото си сърце!!

fiama
12-26-2007, 10:46
Вярно е, че е по-добре родителите ти да са разделени, отколкото ти всекидневно да виждаш, че са заедно, само заради тебе, и да присъстваш на многобройните им скандали. Това, че баща ви иска да ви напусне, не значи, че няма да се интересува от теб и няма да дава пари за издръжката ти. Фактът, че майка ти иска да замине за чужбина, за да ти осигури по-добро бъдеще, говори, че тя те обича много, и просто иска да ти осигури всичко. Не мисли, че й е леко, и че не те обича. Напротив! Кофти е, точно по време на празниците да преживяваш подобна драма, но такива моменти има в живота на всеки, и подходящ момент за тях няма- просто ги превъзмогваш и продължаваш да гледаш напред! Късмет ти желая!