Влез

View Full Version : ХИМЕНЪТ!

atanakata
12-23-2007, 10:31
такааа интересно ми е та реших да ви питам :D
каква е вероятността на едно момиче да не й се скъса девствената ципа при първия път?
възможно ли е и колко да се скъса без да има кръв? НИКАКВА
П.С. половин час след първия път правихме секс пак и не я болеше
предполагам че това значи че се е скъсала но не знам
айде казвайте че доста интересно ми стана :Р

`Death`Whore``
12-23-2007, 10:33
Болката е и от прекалената теснота на влаглището. А ти спри да мислиш за тъпата ципа. Какво значение има? И по време на секса ли мислеше за това? Правиш секс, мамка му, отпусни се.

atanakata
12-23-2007, 10:42
Болката е и от прекалената теснота на влаглището. А ти спри да мислиш за тъпата ципа. Какво значение има? И по време на секса ли мислеше за това? Правиш секс, мамка му, отпусни се.

:razz: :razz: ахахах маце ще ме разбиеш :razz: чесну :razz:
интересно НИ Е И НА 2МАТА ;) така по нормално ли ти звучи :Р
любопитство бе, кво да ни правиш :Р
и не съм мислил за това по време на секса :Р просто после си говориме и се зачудихме :Р
та сега ако желаеш и можеш отговори малко по конкретно на въпросите ми :р мерсаж ;)

`Death`Whore``
12-23-2007, 10:43
Възможно е хименът да е еластичен и да не се скъса. И пак питам - какво значение има? за ваша информация хименът ще изчезне чак след като тя роди първото си дете, и то не с цезарово сечение.

atanakata
12-23-2007, 10:46
Възможно е хименът да е еластичен и да не се скъса. И пак питам - какво значение има? за ваша информация хименът ще изчезне чак след като тя роди първото си дете, и то не с цезарово сечение.

има значение че чувстваме огромно любопитство като не знаем причините за това :Р ИНТЕРЕСНО НИ Е ;)
доволна?
и питах каква е възможността да не се скъса - пределно ми е ясно че хименът може да е еластичен и да не се скъса при първия или при първите няколко пъти
и въпроса ми е - ако не се е скъсал би ли следвало да я боли 2рия път

`Death`Whore``
12-23-2007, 10:49
Размърдай си мозъчните клетки и спри да пишеш глупости. ПРИЧИНАТА ДА НЕ СЕ СКЪСА Е ЕЛАСТИЧНОСТТА НА ХИМЕНА. И колко пъти да ти казвам, че болката не е само от скъсването на химена? Мен ме боля в началото почти година след започване на полов живот, и сега ме боли понякога, дали не ми е бил скъсан хименът? И да, може да се скъса без кръв.

А вие вместо да се радвате, че не я е боляло, мислите глупости...

atanakata
12-23-2007, 10:56
Размърдай си мозъчните клетки и спри да пишеш глупости. ПРИЧИНАТА ДА НЕ СЕ СКЪСА Е ЕЛАСТИЧНОСТТА НА ХИМЕНА. И колко пъти да ти казвам, че болката не е само от скъсването на химена? Мен ме боля в началото почти година след започване на полов живот, и сега ме боли понякога, дали не ми е бил скъсан хименът? И да, може да се скъса без кръв.

А вие вместо да се радвате, че не я е боляло, мислите глупости...

леле :razz: мн си ми смешна, извинявай :razz:
МАЦЕ! ЧЕТИ недей да блееш
сега се върни на мнението ми и го препрочети ако трябва 3 пъти :D казах, че хименът по принцип е еластичен - съставен е от епителна тъкан, такава като на ръката ти г/д и също като нея има свойството да се разтяга (сега няма да ти обяснявам на вътреклетъчно ниво на какво се дължи това)
сега мила моя размърдай си ти твоите малобройни мозъчни клетчици и спри ти да пишеш глупости щото ми писна да се доконкретизирам и ти пак да отговаряш или заобиколно или на др въпрос
лек ден ти пожелавам, можеш да го прекараш с учебник по биология в ръка :D

`Death`Whore``
12-23-2007, 10:58
Боже, докъде стигна светът...да се държи с мен по този начин момченце, което след секс обсъжда с приятелката си дали, как и защо И се е скъсала девствената ципа...и да пише във форум за това...не ми говори по този начин, малкият.

atanakata
12-23-2007, 11:04
Боже, докъде стигна светът...да се държи с мен по този начин момченце, което след секс обсъжда с приятелката си дали, как и защо И се е скъсала девствената ципа...и да пише във форум за това...не ми говори по този начин, малкият.

млада госпожице откъде знаеш аз на колко години съм О.о откога си придобила гадателски способности...
а ти или си неграмотна или все още не си научила още всички правила за писане... в 5 клас се започват :D
форумът е за това - да изразяваш мнения и да търсиш отговори на въпроси които те вълнуват
ще си обсъждам с гаджето каквото и когато си искам
и честно да ти кажа те съжалявам че ти се вижда ненормално това с половинката си да имате такова неразривно и безрезервно доверие (ако искаш тези думички мога да ти кажа какво означават ако още не ги знаеш) че да си говорите открито за каквото и да било

`Death`Whore``
12-23-2007, 11:07
Дай няколко примера за моята неграмотност.

И след като не разбираш какво ти говоря, не коментирай. А и не ме познаваш, не знаеш дали съм безчвуствена и дали съм близка с някого.

atanakata
12-23-2007, 11:18
дали, как и защо И се е скъсала девствената ципа... пише се "защо Й се е скъсала..."
поне това научи и после ще си поговорим пак
и също, след като аз нямам право да говоря за теб защото не те познавам, айде недей да говориш поне на колко години съм, защото определено не знаеш ;)
не ми се занимава с недораслеци, има по-приятни начини за прекарване на неделния следобед
а ти вземи да израстеш малко умствено и пак ти казвам, учебничето по биология няма да ти дойде зле, освен ако все още не учиш Природознание :D
лек ден :)

`Death`Whore``
12-23-2007, 11:22
Всъщност е и с ударение, който символ не съществува на клавиатурата и затова го пиша по този начин. И си много жалък с тези думи да израсна интелектуално. Достатъчно съм израснала. А за биологията - не аз питам 13 годишни /защото горе-долу такава е средната възраст на форума/ неща, свързани с биологията.

DiTko
12-23-2007, 11:40
такааа интересно ми е та реших да ви питам :D
каква е вероятността на едно момиче да не й се скъса девствената ципа при първия път?
възможно ли е и колко да се скъса без да има кръв? НИКАКВА
П.С. половин час след първия път правихме секс пак и не я болеше
предполагам че това значи че се е скъсала но не знам
айде казвайте че доста интересно ми стана :Р

Вероятност девствената ципа да не й се скъса при първия път има. В проценти неможе да се каже. Имало е случай при жени на средна възраст още да не се е късала ципата. А девствената ципа може да се скъса и по време на спорт например. А също така не е задължително да има кръв, когато се скъса девствената ципа.

swords1010
12-23-2007, 17:40
Първо ще помоля най-учтиво автора и `Death`Whore`` да спрат с нападките един към друг! :)
А сега по същесто... Наистина се обърках малко и не разбрах какво точно те интересува. Както сам казваш хименът е еластичен. Вероятност да не се скъса първите пъти има. Като момичето може да я боли, а може и да не. Такава болка може да има и година след първия път, случва се и е нормално. А за кръвта... въобще не е задължително тя да присъства. Да, но пък е възможно кръв да се появи след известно време полов живот.