PDA

View Full Version : Разбрах, че държи на мен

ice_f90
12-23-2007, 13:51
zdr neiskam da vi bezpokoq s moite problemi za6toto na prav pogled sa ni6tojni no vse pak pi6a za da mi olekne pone malko naskoro t.e. predi nqkolko dni razbrah 4e mom4eto koeto haresvam i obi4am darji na men i ne iska da me izgubi po nikakv na4in i povod a toi nqkolko pati mi e pokazval nesaznatelno 4e ima 4uvstva kam men no vse pak sme si priqteli a toi hodi s druga koqto ne obi4a a az vseki den mu pokazvam 4e darja ne nego 4e sam s nego v vsqko negovo re6enie i 4e 6te go podkrepq nz ve4e kakvo da pravq imam 4uvstva kam nego no mee strah da mu priznaq za6toto ne iskam da go gubq i kato priqtel za6toto toi e neveroqten 4ovek no iskam da e s men imam nujda ot nego Obi4am go tvarde mn davam jivota si za nego daje ...............

Iskam da ti dam moqta lubov sega v tozi jivot.Iskam da sym s teb v dobro i losho.
:-)

alehole
12-23-2007, 13:57
Ако мислиш че и той изпитва същото ако си 100% сигурна действай

SouL4e
12-23-2007, 14:07
Незнам какви са ви отношенията с него, но ще ти кажа едно. От гледната точка на мъж, ако му го изтърсиш така може да се стресне и дори да се възползва от теб, ако се окаже авантюрист ще му стане тъпо, защото за него няма да има тръпка и пак ще има лоши последствия за теб. Предлагам ти просто да оставиш времето да реши и самия той да реши. Затова жените правят намеците, а мъжете ги тълкуват и действат според тях. Ако той наистина изпитва нещо към теб и нищо към старата си приятелка ще се опита, а ако не събере смелост, тогава трябва да бъдеш по настоятелна, но не да му се разкриваш!

ПС: В отношенията между хората никога неможеш да бъдеш 100% сигурен. :)

kobrichka
12-23-2007, 14:14
Само едно ще ти кажа,човек не рискува ли няма да спечели.Ти самата казваш,че той държи на теб,а ти искаш да си с него,тогава просто отиди и му кажи какво изпитваш,защото след време може да съжаляваш,че не си опитала.Затова направи всичко,което зависи от теб,за да не се упрекваш някои ден.Успех :)

lonesome
12-23-2007, 14:41
ако имаш дори и 1% съмнение, че не изпитва същото си затрай и се пренасочвай към друг, ясно ми е, че е трудно, но се налага за да не го загубиш и като приятел, а ако стане така един ден горчиво ще съжаляваш!