View Full Version : МояТа ТъЖна ИсТорИйка
Sweet_StraWbeRrY
12-23-2007, 14:48
eto moqta tujna istoriika...
HoDeH s edno mom4e 9 meseca...predi 10tiq go zarezah...nz ot kude mi doide..tka re6ih taka napravih no mn gre6ih...za6toto az o6te go obi4a6 i prieh na4aloto na razdqlata kato na 6ega i s misulta 4e pak 6te sme si zaedno..toi mnogo me obi4a6e dava6e vs za men..i sega o6te me obi4a..!
I Kat go zarezah po4nah da si pi6a s edno mom4e ot moeto daskalo koeto si ima gadje..az adski mnogo go haresvah a i toi men...vijdahme se v daskaloto..tka 2 sedmici si pi6ehme lubivni ne6ta celuvki i v daskalo se sre6tahme celuvahme se..ala ima si gadje...koeto ne u4i v na6iq grad...
Nai Lo6oto e 4e tezi dvete mom4eta bqha edni ot nai dobrite priqteli..vsi4ko se razbra vidqha ni da se celuvame i te dvamata se skarahe mn jestoko..ujas..i az seda i gledam..:O:O:O i nz kakfo da napravq..no ne bqh samo az vinovnata 6ot i dvamata se harsvahme... :(no izglejda 4e toi ne dostat4no 6tom o6te hodi s negovoto momi4e...
i taka biv6eto mi gadje trugna s edna ot nai dobrite mi priqtelkiiiiii :@...no coment..tova nikoga ne sum go o4akvala..mn plakah no s vremeto se uspokoih...dori bqh sprqla da si pi6a s tova dr mom4e s gadjeto s nadejdata 4e biv6iq 6te si se vurne pri men...no eto 4e ne stana...a az prodyljih da si pi6a s dr mom4e s gadjeto kazvame si se 4e se obi4ame i kakfo li o6te ne v daskaloto sme po4ti vinagi zaedno...mn si go obi4am 6ot sviknah s nego...no toi si ima gadje az go pitah obi4a6 lli q?i toi mi mai da i az ami za6to pravi6 tova s men i toi emi nz i az ne posmqh da pitam ni6to dr...sega ve4e nz kakfo da pravq za6toto adski mn gi obi4am i dvamata a tozi purviq koito hodi s moqta fr mi kazva 4e me obi4a...nz poludqvam li no jivota mi za 1 mesec i polovina stana kato edin serial...ima na4alo ama kraq ne se vijda o6te..i izhoda su6to go nqma..ta obru6tam se kum vas hora za da mi dadete ideiki kakfo da pravq?samo ne kazvaite da se otkaja i ot dvamata...:(...opitah se za 2 dena izdurjah i posle...emi nemojah kakfo da naprava..tova vtoroto mom4e samo se kara s gadjeto si...nz a znam 4e ako skusat 100% toi 6e trugne s men za6toto me obi4ka..vijda se..aide koito moje i iska da dava nqkakvi suveti 4e sum mn oburkana i nz ot kude da zapo4na kakfo da napravq... :( 6te sum vi mn blagodarna/// :!:
oh mila naistina nz ko da ti kaja vsi4ko e tolkova obarkano spored men trqbva da ostane6 malko vreme sama i da preosmisli6 slu4va6toto se ne ti kazvam da se otkazva6 nito ot ediniq nito ot drugiq prosto ti kazvam 4e trqbva da ostane6 sama i da si sabere6 mislite moje sama da otkrie6 pravilnoto re6enie na problema NE SE OTKAZVAI pomisli za vsi4ko slu4va6to se okolo teb :) ae uspeh4eta ot men \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
lonesome
12-23-2007, 14:57
да се разберем, такова нещо "обичам двама" - НЯМА! тук никой неможе да ти каже как да постъпиш, най - добре седни, реши кво искаш и единия го елиминирай като вариант. Тва, което правиш в момента е от глупост. Просто трябва да решиш, но никой не е казал, че ще избереш правилното... така и така и след двамата настоящи ще имаш толкова много други... не се стягай толкова![/i]
Вие сте тъпи тъпи по-тъпи а и вдлъбнати тийнове които не знаят какво е любов и не знаят какво искат :-& На колко сте? :-s
Моят съвет е отиди в манастир! ;-)
kobrichka
12-23-2007, 15:08
да се разберем, такова нещо "обичам двама" - НЯМА! тук никой неможе да ти каже как да постъпиш, най - добре седни, реши кво искаш и единия го елиминирай като вариант. Тва, което правиш в момента е от глупост. Просто трябва да решиш, но никой не е казал, че ще избереш правилното... така и така и след двамата настоящи ще имаш толкова много други... не се стягай толкова![/i]
Напълно съм съгласна с lonesome.Такова нещо като обичам двама няма,не може да обичаш двама човека еднакво.Първо си изястни чувствата и тогава прецени,но не обичаш двама,харесваш- да,но не смесвай лбовта с харесването.Това са две мн различни неща и не бива да ги бъркаш.
Krem4eto
12-23-2007, 15:09
HoDeH s edno mom4e 9 meseca...predi 10tiq go zarezah...nz ot kude mi doide..tka re6ih taka napravih no mn gre6ih...za6toto az o6te go obi4a6 i prieh na4aloto na razdqlata kato na 6ega i s misulta 4e pak 6te sme si zaedno..toi mnogo me obi4a6e dava6e vs za men..i sega o6te me obi4a..!
I Kat go zarezah po4nah da si pi6a s edno mom4e ot moeto daskalo koeto si ima gadje..az adski mnogo go haresvah a i toi men...vijdahme se v daskaloto..tka 2 sedmici si pi6ehme lubivni ne6ta celuvki i v daskalo se sre6tahme celuvahme se..ala ima si gadje...koeto ne u4i v na6iq grad...
Nai Lo6oto e 4e tezi dvete mom4eta bqha edni ot nai dobrite priqteli..vsi4ko se razbra vidqha ni da se celuvame i te dvamata se skarahe mn jestoko..ujas..i az seda i gledam..:O:O:O i nz kakfo da napravq..no ne bqh samo az vinovnata 6ot i dvamata se harsvahme... :(no izglejda 4e toi ne dostat4no 6tom o6te hodi s negovoto momi4e...
i taka biv6eto mi gadje trugna s edna ot nai dobrite mi priqtelkiiiiii :@...no coment..tova nikoga ne sum go o4akvala..mn plakah no s vremeto se uspokoih...dori bqh sprqla da si pi6a s tova dr mom4e s gadjeto s nadejdata 4e biv6iq 6te si se vurne pri men...no eto 4e ne stana...a az prodyljih da si pi6a s dr mom4e s gadjeto kazvame si se 4e se obi4ame i kakfo li o6te ne v daskaloto sme po4ti vinagi zaedno...mn si go obi4am 6ot sviknah s nego...no toi si ima gadje az go pitah obi4a6 lli q?i toi mi mai da i az ami za6to pravi6 tova s men i toi emi nz i az ne posmqh da pitam ni6to dr...sega ve4e nz kakfo da pravq za6toto adski mn gi obi4am i dvamata a tozi purviq koito hodi s moqta fr mi kazva 4e me obi4a...nz poludqvam li no jivota mi za 1 mesec i polovina stana kato edin serial...ima na4alo ama kraq ne se vijda o6te..i izhoda su6to go nqma..ta obru6tam se kum vas hora za da mi dadete ideiki kakfo da pravq?samo ne kazvaite da se otkaja i ot dvamata...:(...opitah se za 2 dena izdurjah i posle...emi nemojah kakfo da naprava..tova vtoroto mom4e samo se kara s gadjeto si...nz a znam 4e ako skusat 100% toi 6e trugne s men za6toto me obi4ka..vijda se..aide koito moje i iska da dava nqkakvi suveti 4e sum mn oburkana i nz ot kude da zapo4na kakfo da napravq... :( 6te sum vi mn blagodarna/// :!:
Пример за една супер лека и объркана тийнейджърка...No comment... :x
Като за начало порасни още малко ... 2ма малко трудно се обичат.... към единия чувствата трябва да са по силни . .. ми погови и с двамата ... и си преценете само ....
danny_blond
12-23-2007, 16:09
Напълно съм съгласна с lonesome.Такова нещо като обичам двама няма,не може да обичаш двама човека еднакво.Първо си изястни чувствата и тогава прецени,но не обичаш двама,харесваш- да,но не смесвай лбовта с харесването.Това са две мн различни неща и не бива да ги бъркаш.
+1
Сваляла си се, целувала си се с момче, което си има гадже, после страдаш за бивш, "взет" от най - добра приятелка (която не е ясно дали е най - добра, щом не е помислила за твоите чувства), за обич не може да става въпрос...
MiMcHeToOo
12-24-2007, 10:33
Абе.. Сериала няма изход, щото ти не искаш да има.. Мани ги и двамата, бъди по-студена, по-корава.. Сама си прайш, така че да страдаш.. !
ANTIHUMAN
12-24-2007, 10:40
Като за начало порасни още малко ... 2ма малко трудно се обичат.... към единия чувствата трябва да са по силни . .. ми погови и с двамата ... и си преценете само ....
+10 Съгласен съм напълно :) и една моя приятелка харесваше мен и едно момче но него по силно........ и уж каза ,че спира да мисли за нас ,а пък пак мисли за него! :-x 2 години го харесва ,а той никво внимание не й обръща! МОМИЧЕТАТА НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ И ЗАЩО? :evil: :P 8)
sladkoto_neli
12-24-2007, 10:48
Еми то твоето наистина е един малък сериал.Еми кво да ти кажа като за начало трябва са избереш един от двамата.самичка да си дадеш сметка с кой искаш да си и да се бориш за него.Според мен бившето ти гадже е тръгнал с твоч приятелка за да ти го върне и ако наистина го обичаш се бори за него.а за другото момче щом все още е с гаджето си явно това което изпитва към теб не е толкова силно.просто изясни си нещатъа сама за себе си и действай и се бори за това което искаш.УСПЕХ!
Най-добре престани да се занимаваш с обвързаното момче и се постави на мястото на приятелката му! На теб хубаво ли щеше да ти е, ако твоя приятел прави така зад гърба ти... а относно бившия ти - хмм поговори с него и дано се оправите, щом и двамата имате чувства...ако нищо не стане, да знаеш, че ти си си виновна, не някой друг! :)
TheNewReligion
01-03-2008, 20:54
osven 4e si glupa4ka v tozi slu4ai nqma kakfo drugo da ti kaja
Invisible'Paladin
01-03-2008, 21:49
Първо да обичаш двама едновременно...такоа ЖИВОТНО няма... :? И второ кой те блъска по главата да късаш твоето момче ? :x
...виждаш сега резултата.....наслаждавай му се.... :evil:
[Fr33land3R]
01-03-2008, 22:26
курвенце
sweet_lady:]
01-03-2008, 22:29
bojeeeeeeee.........dalgo :!: ima6e edna takava istoriika predi okolo sedmica gore-dolu v sa6tata situaciq :-o kvo da ti kaza...kakto kazax i parviq pat...trq da gi zareje6 i dvamata za opredeleno vreme da si pro4isti6 glavata da nqma ni6to koeto da ti napomnq za tqx i prez tav vreme da re6i6 koj ot dvamata da bade 6toto v karaina smetka 6te se polu4i:ot dvata stola ta na zemqta" :!: ti re6eva6 :wink:
ps:pri men tva deistva-GOOD LUCK
great_mari
01-04-2008, 06:45
imam ideq :smt001 :-D - otiva6 pri toq s gadjeto kazva6 mu "izbirai-ili az ili tq" toi ako ti kaje "ti" nastoqva da skusa drugata pred teb i ti trugva6 s nego ,ako ti kaje"tq" lepva6 mu edin golqqm 6amar obru6ta6 se i si otiva6 i produljava6 da obi4a6 drugiq deto hodi s tvoita fr-te se nqkoga 6te skusat taka 4e ima6 vuzmojnost makar 4ee edva li 6te stane ne6to 6toto super mn si go naranila spored tova koeto si napisala aide uspeh :razz: :-s :-s :-s :-({|= :smt003 :-s
CinDeReLLa_
01-04-2008, 07:05
a ti na kolko si 6toto ne6ty ne razbrah :neutral:
‡-КукЛъТЪъ-‡
01-04-2008, 09:35
:smt006 :smt006
unicorn_f
01-04-2008, 11:58
Сори ама и ти и бившия ти и това др момче не сте наред!! :x
Първо си обичала мн гаджето си ,а си го зарязала :? И ЗАЩО :?: :?: :?:
Зарибявала си др с гадже! Уж мн сеобичате а той не къса с другата.Щом толкова те обича защо не късат :?: :(
Бившия ти ходи с "най-добрата" ти приятелка,личи си колко ти е приятелка :!: Той още ти казва че те обича и ти казваш че го обичаш,но и той не къса с това момиче :!:
Избери си един и се опитвай с него да се оправиш.Няма да стане да "обичаш" двама и те да те обичат,но да ходят с други :!: Само с единия ще стане работата избираш си кой ти допада най много с кой ти е най-добре и с него и няма да е лошо той да не ходи с друга :) Успех :)
krisscho
01-04-2008, 15:31
Кой ти е виновен че си ТЪПА К_У_Р_В_А???А???А той очаквал ли е да го зарежеш заради най-добрия му приятел!?!
dIdiTy_bE
01-04-2008, 16:09
[quote="unicorn_f"]Сори ама и ти и бившия ти и това др момче не сте наред!! :x
Първо си обичала мн гаджето си ,а си го зарязала :? И ЗАЩО :?: :?: :?:
Зарибявала си др с гадже! Уж мн сеобичате а той не къса с другата.Щом толкова те обича защо не късат :?: :(
Бившия ти ходи с "най-добрата" ти приятелка,личи си колко ти е приятелка :!: Той още ти казва че те обича и ти казваш че го обичаш,но и той не къса с това момиче :!:
...
А според мен най-накофтена си ти щото и двете момченца са се уредили с резервен план(гадженцата си) а ти си просто като забавление....И не ми говори че това е любов....Никой -нито ти нито бившия ти нито тва др момче не изпитва любов! [-( :-s
zaicheee
01-04-2008, 16:11
Pfff obichash i dvamata ? Takova neshto ne moje ili ediniq ili dr ama kato gledam tfoito tuka mi prelicha na detska rabota ....
great_mari каза:
imam ideq - otiva6 pri toq s gadjeto kazva6 mu "izbirai-ili az ili tq" toi ako ti kaje "ti" nastoqva da skusa drugata pred teb i ti trugva6 s nego ,ako ti kaje"tq" lepva6 mu edin golqqm 6amar obru6ta6 se i si otiva6 i produljava6 da obi4a6 drugiq deto hodi s tvoita fr-te se nqkoga 6te skusat taka 4e ima6 vuzmojnost makar 4ee edva li 6te stane ne6to 6toto super mn si go naranila spored tova koeto si napisala aide uspeh
хмм,това е добра идея! :) \:D/
IsoMniaC_
01-04-2008, 19:28
Първо да обичаш двама едновременно...такоа ЖИВОТНО няма... :? И второ кой те блъска по главата да късаш твоето момче ? :x
...виждаш сега резултата.....наслаждавай му се.... :evil:
Mislq sushtoto, podkrepqm mnenieto napulno!
Sv3tLinCetU
01-04-2008, 21:17
Мила,много е сложно наистина...! Ти казваш,че не можеш да се откажеш и от двамата,но аз ти препоръчвам да си дадеш малко време за да можеш да решиш какво точно искаш!
Бях в някакво такова положение,обичах две момчета и не можех да избера, не знаех какво да правя и просто реших,че ще сменя компанията няма да се виждам с тях за да си дам време и да избера! След три месеца бях сигурна,че искам да продължа с второто момче вярнах се при него и бяхме 5 месеца заедно,преди 3 месеца скъсахме,но все още се обичаме и искаме да сме заедно(просто има обстоятелства,които не ни позволяват в момента :-# ) но това е друга тема,просто казвам,че според мен най-добрия варянт е да си дадеш необходимото време-дали ще е седмица две или месец,просто трябва да си сигурна,че взимаш правилното решение,защото след време може да е прекълено късно, а съвсем възможно е така като се двуумиш накрая да загубиш и двамата! :wink:
Ch0c0la73
01-05-2008, 18:23
:shock: ехаа
gangstata
01-05-2008, 19:51
1- ne moje da obi4a6 dvama...
2- zarqzala si gadjeto si,s nadejdata ,4e toi 6e ti ti4a po guza i 6e ti bude "divan4e pras" i v su6toto vreme se natiska6 s negov priqtel,koito si ima gadje i hi4 ne aberisva da go zareje zaradi teb..
3- sa se nervi6 4e biv6iq ti hoi s nai-dyrata ti fr-ka
...i 100% za mom4eto s gadjeto ,koito ima vuzmojnost da skusa s nego i posle 6te e s teb...ahahah-nanai si...moje i da ne skusat,a ti 6e si ostane6 vtorata....vuv vsi4ki sly4ai ti si precakata-skasala si s mom4eto koeto "obi4a6..,zanimava6 se s mom4e,koeto si ima gadje i tvoq fr-ka e trugnala s biv6iq ti ...
lele tva e nai-dulgiq mi post.. :grin:
.:БаЛъК:.
01-05-2008, 20:24
ми земи се запиши в някой латино сериал :-D веднага ше те земат ! а относно проблема: незнам и ти едни каши си ги забъркала :-s по добре си избери някой друг да няма само двама мъже на света :wink: ;-)