View Full Version : как???
GaMe_OveR_BoY
12-24-2007, 00:10
Zdraveite pomognete mi pls...zna4i iskam malko da nakram malko na6te da me smetnat za malko po golqma...se pak na 16 sym i se pribiram v 8 tfa e leko grubo .... iskam malko pove4e dami se doverqvat... i da razberat 4e imam glava na ramenete si a ne sq kakto stana za 7 otsastvia vikaknaha brat m v u4ili6te i me nakazaha za 1 mesec.... 4ustfam se kato na 12 .... iskam tfa da se promeni... ne sym koi zn kolko golqma ama i puk tehnoto ne e normalno...
Тяхното си е напълно нормално.Станала на 16 и вече вэела да се вэима мого сериоэно..ха-ха.Щом родителите ти така са преценили,эначи толкова эаслужаваш.
zvezdi4ka_su
12-24-2007, 07:07
em a sq otidi i im go kaji s16toto kakto na nas
pogovori s teh,obqsni im
MakeMeLaugh
12-24-2007, 07:46
Щом ти самата не знаеш как да се държиш и да им покажеш, че си по-голяма, а питаш във форума другите какво да правиш като някое малко лапе... значе наистина не си си си го заслужила.
Време ти е да порастнеш истнски, не мислиш ли...
при мене е същото :-o аз постоянно им давам за пример останалите момчета , как седят по цял ден навънка.. кажи им ,че и ти искаш да си като другите, докажи им по някакъв начин , че могат да разчитат на теб , че не си някое 5 годишно детенце ;-) ако не стане ...
всеки си е индивидуален и моите бяха така няма да свикнат и няма и да се променят изчакай още 2 годинки и тогава недоволствай :-|
Glezanka
12-24-2007, 23:21
Ми недей да правищ отсъствия и покажи малко здрав разукм,може би ще се трогнат от това :-)
moon_flower
12-25-2007, 14:36
Нищо не можеш да направиш,така са си решили и тва е.Можеш да бягаш. :D
chipi_kaoo
12-25-2007, 15:58
Ми кво очакваш да кажем??? Аз бих те посъветвал да им докажеш, че си по голяма... недей да искаш мнението на ваще, а се опитвай самостоятелно да взимаш правилни решения, и да мислиш трезво. То няма да стане от днес за утре, но когато видят, че си станала по-отговорна към живота си може би биха ти имали повече доверие :-P