PDA

View Full Version : Възможно ли е ?

xzibitwest
12-24-2007, 12:18
Ако да речем едно момче не мастурбира, възможно ли е да няма сперма(аз не съм от тези дето не мастурбират,просто са замислих и ми стана любопитно да си задам въпроса колкото и тъп да ви се струва :) )

swords1010
12-24-2007, 12:31
Не! В даден етап от развитието на момчето, половата му система достига нужната зрялост и започва производството на веществата (а тестисите започват да произвеждат сперматозоиди) изграждащи семенната течност. И всичко това става, независимо дали момчето мастурбира или не. :wink:

MiMcHeToOo
12-24-2007, 12:52
Не! В даден етап от развитието на момчето, половата му система достига нужната зрялост и започва производството на веществата (а тестисите започват да произвеждат сперматозоиди) изграждащи семенната течност. И всичко това става, независимо дали момчето мастурбира или не. :wink:

Точно така. :)

spark_94
12-24-2007, 13:33
Не! В даден етап от развитието на момчето, половата му система достига нужната зрялост и започва производството на веществата (а тестисите започват да произвеждат сперматозоиди) изграждащи семенната течност. И всичко това става, независимо дали момчето мастурбира или не. :wink:+1

SilverAngel
12-24-2007, 17:45
Не! В даден етап от развитието на момчето, половата му система достига нужната зрялост и започва производството на веществата (а тестисите започват да произвеждат сперматозоиди) изграждащи семенната течност. И всичко това става, независимо дали момчето мастурбира или не. :wink:+1

+1000

Sharpey
12-24-2007, 20:18
Природата си знае своето и дори момче да не мастурбира, 100% има мокри сънища, които не можеш да избегнеш и така спермата пак си намира начин да напомни за себе си! :D

Kanela
12-25-2007, 09:03
:shock: Естествено,че е невъзможно да ти изчезне спермата от това.... :-D Просто като правиш после секс,първия път ще свършиш много бързо и ще ти е леко жълтеникава спермата ;-)

Bousz
12-25-2007, 09:10
:razz: Li4i si koi nenablqga na biologiqta a we obrazovai se malko 6a ti e ot polza \:D/