Влез

View Full Version : какво да направя?

fifitu
12-24-2007, 14:51
имам един проблем.Искам да скъсам с приятеля ми,обаче не искам да го боли.знам че това е невъзможно.Един път опитах-той се вкопчи в мен,разплака се и ми каза: "моля те ,не ме оставяй"
не можах да го направя :( обичам го,обаче има друг.Знам как се чувства,не искам да го карам да страда.моля ви помогнете ми :-# :-k :-k :-k 8-[ не искам да знам че се чувства самотен и безпомощен.може лигаво да ви звучи,обаче знам как се чувства :cry:

`Death`Whore``
12-24-2007, 14:54
Нормално е да е неприятно за теб...но не трябва да бъдеш с него от съжаление.

fifitu
12-24-2007, 15:01
преди време се разделихме с едно момче.той замина в чужбина.след време скъсахме.аз се запознах с това момче с което съм в момента и така.когато бившия ми приятел си замина ми беше адски трудно.имах нужда от някой който да ме прегърне и се чувствах сама на света.не искам и с него да е така.дайте съвет как мога да му спестя поне малко болка :cry:

sexa_na_kompleksa
12-24-2007, 15:20
Изчакай поне да минат празниците.

cokaina_
12-24-2007, 15:24
наистина ще е много добре ако успееш да устискаш до празниците. ако го скъсаш точно около коледа, ще е гадно и за двамата

ice_f90
12-24-2007, 15:30
vij naistina e mn tejko da skasa6 nqkoi no 6tom taka i taka ima6 namerenieto da skasa6 s nego vinagi 6te ima bilka tova e neizbejno nz no spored men e taka ne trqbva da si nasila s nego i da si ot sajalenie s nego mn e trudno razbiramte napalno no tova e jivota 6tastieto i makata se redqt neizbejno kakto i dobroto i lo6oto Uspeh no znai 4e bilka vinagi ima i badi po silna znam 4ee kofti

pish0nko
12-24-2007, 16:01
sedni pogovori s nego golemi hora ste shte se razberete ako durji na teb shte te pusne da si otidesh :roll:

DivoTo_KoTe
12-24-2007, 16:33
до скоро и аз имах същия проблем...Знам,че не е лесно,но седни и му обясни и му кажи,че и да те моли чувствата вече ги няма.Кажи му,че заслужава момиче което да го обича истински ( при мене помогна )

Айде успех и според мен изчакай да минат празниците,че надали ще е чудото което очаква ...

TORBALAN
12-24-2007, 16:40
kazvai kfo ima da kazvash life is bitch

CuRly_Doll
12-24-2007, 17:06
наистина ще е много добре ако успееш да устискаш до празниците. ако го скъсаш точно около коледа, ще е гадно и за двамата
Няма смисъл да чака....тя не го обича.За кво да го лъже?Трудно не трудно...късаш и стискаш зъби.Няма начин да му спестиш болката,той трябва да си го преживее,няма кво да направиш повече.Както казаха и преди мен-сядате,обясняваш му,че вразката ви не е палноценна като го лъжеш така и край..... :(

Presley
12-24-2007, 17:11
Энаеш какво искаш-да се раэделите.Эначи го направи беэ условности.Ако си те обича,наистина ще му е неприятно,но по-добре така,отколкото да сте эаедно,а ти да мислиш эа друг.Просто и глупаво.Седни и поговорете.Обясни му как стоят нещата..вероятно ще е шокиран,може дори да се раэплаче,но не се раэмеквай!По-добре е така,отлколкото да продължавате така.

Lambo
12-24-2007, 17:51
имам един проблем.Искам да скъсам с приятеля ми,обаче не искам да го боли.знам че това е невъзможно.Един път опитах-той се вкопчи в мен,разплака се и ми каза: "моля те ,не ме оставяй"
не можах да го направя :( обичам го,обаче има друг.Знам как се чувства,не искам да го карам да страда.моля ви помогнете ми :-# :-k :-k :-k 8-[ не искам да знам че се чувства самотен и безпомощен.може лигаво да ви звучи,обаче знам как се чувства :cry:

Кажи му истината... Мен предната ми приятелка ме заряза заради друг и знаеш ли какво ми каза? "Искам малко почивка"... Няма да ти казвам колко съжелява тя в момента че изобщо го е направила, още повече че ме е излъгала... кажи му че харесваш друг и толкова повярвай ми по добре да го разбере от теб отколкото от друг

fifitu
12-24-2007, 18:34
Няма смисъл да чака....тя не го обича.За кво да го лъже?Трудно не трудно...късаш и стискаш зъби.Няма начин да му спестиш болката,той трябва да си го преживее,няма кво да направиш повече.Както казаха и преди мен-сядате,обясняваш му,че вразката ви не е палноценна като го лъжеш така и край..... :(
обичам го обаче не е за мен а и имам чувства и към друг.

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-24-2007, 19:11
:lol: Е, поне има кой да ми вдига настроението...
"Обичам го, но има друг..." Не се научихте, че наведнъж можеш да обичаш истински само един. Не се научихте колко силни са думите "обичам те". Ами да, ще му е кофти, защото ти си му казала, че го обичаш, а сега го късаш. Ако бях на негово място, щях да направя всичко възможно хората да разберат какъв лъжец е... Защото това твоето си е дефакто чиста лъжа! Та... не че държа момчето ти да страда, ама по-добре му кажи направо в прав текст, че не искаш да си повече с него, вместо да мамиш чувствата му.

Iv4eTy
12-24-2007, 20:28
Ами не е лесно, ама неможеш да си с него само от съжаление. Не е честно спрямо двама ви- ти не си щастлива с него, а той явно се заблуждава че го обичаш... седнете обясни му как стоят нещата и дано те разбере,защото неможе постоянно да ти реве и т.н. и да си с него... просто не е честно.

neverand
12-25-2007, 21:54
дай му линк към темата

sasha_90
12-26-2007, 10:17
Никой не е казал,че една раздяла е лесна.Напротив трудна е и от нея много боли,но по-добре да го зарежеш възможно най-скоро,отколкото да си с него от съжаление.

kifla
12-26-2007, 11:09
Няма как да го зарежеш без после да не го боли ,просто е невъзможно !

darince
12-26-2007, 14:36
mi nqma kak da nego boli nqma kak da ne mu e gadno :( no vse pak e mom4e i 6te se spravi :) :) :) :) :)

fars
12-26-2007, 14:51
xaxaxa... Тyка се едни и същи мнения виждам : "поговори с него тва онова незнам си кво си... :? " квото и да му кажеш мн ясно че ше му стане тъпо на човека... Има и друг начин... Просто го накараи да се отблъсне от теб... Лесно става тоя номер... Повечко капризи, разигравания, например хвани го някои път и го помотаи 3-4 часа по магазините за дрешки... Аз лично съм имал 2 такива слyчая... Повярваи за момчетата е отвратително... Вържи му 2-3 тенекики да те чака в стъда а през тва веме си изклучи jsm-а, а после си измисли някво оправдание/малко фантазия/... Дръж го на сухо 2-3 седмици... :evil: ... От тоя сорт неща... Абе с 2 думи тряя да го накараш да мъ писне от теб... Може да отнеме месец... Ама накрая сам ще иска да се махне от теб... Да, кофти е, ама поне няма да излезе, че ти го зарязваш... =D>
USE YOUR HEAD ... =;

fifitu
12-28-2007, 19:37
скъсахме вече.пак беше със сълзи и тн.мнного ми е кофти че го оставих,ама не искам да го лъжа.... :cry:

sweer_sisi
12-28-2007, 19:51
vij naistina e mn tejko da skasa6 nqkoi no 6tom taka i taka ima6 namerenieto da skasa6 s nego vinagi 6te ima bilka tova e neizbejno nz no spored men e taka ne trqbva da si nasila s nego i da si ot sajalenie s nego mn e trudno razbiramte napalno no tova e jivota 6tastieto i makata se redqt neizbejno kakto i dobroto i lo6oto Uspeh no znai 4e bilka vinagi ima i badi po silna znam 4ee kofti
+1 :!: