View Full Version : Свирки
Някой може ли да ми каже защо приятелката ми не иска да ми направи свирка, а сащо не иска да я лижа..Когато и казах тя каза,че и е струва мн гадно и затова неиска...Как да я обедя или да оставя всичко така..говорили сме ноу пати но все не иска.. :evil:
SlAdKy_KoTi
12-25-2007, 11:32
Ами като не иска не я насилвай...Ако си с нея само зарди тва.... :-x
с нея сам вече година ..несам само заради това с нея
според мен всичко е сварзано с хигиената ;-)
i spored men e svarzano s hiienata...sigurno se samnqvam momicheto che moje tam dolu pri neq ili prti teb da ne e nared...neznam,pogovorete otnovo i i kaji da ne se pritesnqva otnishto a da se ostavi na momenta... :grin:
при двамата хигиената е на високо ниво...но мисля ,че тя се самнява в нея...
emi shtom se samnqva v neq da napravi neshto po vaprosa za da izcheznat tezi samneniq :wink:
така е ..но с нея немога да изляза на глава..явно 100% неиска да правим нищо такова...
soulripper
12-25-2007, 12:06
и аз съм като твоята пиятелка-моя човек и аз поддържаме много добра хигиена ,но аз намирам оралния секс за пъкна отврат и гнусотия ,и съответно не го правим, а той ми е казал ,че това за него не е важно и така.
Просто не смятам ,че е нормално някой да си вре там глвата и езика под какъвто и да е било предтекст.КАЗАХ!
emi shtom v momenta ne go iska ne nasilvai neshtata-probvai se malko po malko da i pokazvash che go jelaesh tva i ot dvama vi i nadqvam se sled vreme da go pojelae-samo deistvai po korektno :wink:
моята приятелка е на абсолютно сащото мнение....
sweet_glezla
12-25-2007, 12:49
ne q nasilvai kogato mu doide vremeto tq 6te proiska,az bqh po sashtiq na4in ne mojeh da si predstavq nito na men da mi pravqt nito pak az na nqkoi,no ne zashtoto me e bilo gnus,a zashtoto bqh malka i me be6e sram,no idva edin moment v koito se otpuska6,a otpusne6 li se sexa naistina stava strahoten prosto trqbva da iz4eznat zadrajkite,i pri neq 6te e taka ne q pri6porvai tq sama 6te osaznae koga i e do6lo vremeto!!!!hubavo e 4e q razbira6 i ne si s neq samo zaradi tova edin den 6te go oceni i sexa 6te stane prikazka,nadqvam se da e skoro iskreno vi pojelavam da obi4kate i da se otpusnete napalno edin pred drug!!!
pacata102
12-25-2007, 13:04
em da ti kaja nakarai q tq ta izmie ve hem na tebe 6ti b1de qko hem neq nqma q e gnus posle
Nadelina
12-25-2007, 14:17
Sigurno si misli che tova e neshto unizitelno.. moje da ne e vypros na higiena.. prosto da smqta che ne e normalno da go pravqt... Kaji i che 90% ot dvoikite go pravqt..i v tova nqma nishto losho.. i to e taka.. zashtoto za men ot tova da dostavq kolkoto se moje po golqmo udovolstvie na priatelq mi po hubavo nqma :)
ti pa golqm zor za teq svirki...ima o6te mnogo priqtni ne6ta taka 4e.... :D :D :D
ti pa golqm zor za teq svirki...ima o6te mnogo priqtni ne6ta taka 4e.... :D :D :D
Да ядат торта в някоя сладкарница и да се държат за ръце разхождайки се в парка нали?
[quote=mokka]ti pa golqm zor za teq svirki...ima o6te mnogo priqtni ne6ta taka 4e.... :D :D :D
Да ядат торта в някоя сладкарница и да се държат за ръце разхождайки се в парка нали?[/quote
govorq za priqtni ne6ta v sexa.tvoi si e problema ako vseki put se 4ukate v edna i su6ta poza i nqmate nikvo raznoobrazie.za boga horata sa q napisali taq "Kama Sutra" i v neq nikoi ne hodi v sladkarnica...
SilverAngel
12-25-2007, 16:56
Леле момичетата които не искат да им правят орална любов губят много... това е най-готиното и най-възбуждащото нещо което са ми правили някога... много губите опитайте, няам да ви боли 8-)
Made_of_Pain
12-25-2007, 17:13
Изчакай да пораснеш и да се научиш да пишеш... тогава мисли за такива неща.
Ааааааа... и си вземи по- голяма приятелка, не детенце =)
DevilWish
12-25-2007, 19:14
:shock:
Аз пък се чудя какво да направя ,че да подскажа на приятеля си ,че искам . . . O:) ако аз му направя 'свирка' (гадно звучи ,но . . . ) незная дали ще се усети ,че трябва 'да върне ' жеста :-))))) А пък и ме е страх да не каже "Недей" или нещо такова.
Nadelina
12-25-2007, 19:23
:shock:
Аз пък се чудя какво да направя ,че да подскажа на приятеля си ,че искам . . . O:) ако аз му направя 'свирка' (гадно звучи ,но . . . ) незная дали ще се усети ,че трябва 'да върне ' жеста :-))))) А пък и ме е страх да не каже "Недей" или нещо такова.
Moq priatel v nachaloto ne iskashe.. ama posle se otpusna.. Nqma myj koito da ne haresva svirkite!!!
Приятелката ти не иска да ти правиш орална любов за да не ти се чувства задължена.Повярвай ми ако самата не поиска да практикувате тези нещо по никакъв начин няма да можеш да я накараш,гарантирам.
Или мисли че е гнусно или я е срам или и двете...Единственото което можеш да направиш е да не и говориш за орална любов защото ще започне да се чувства неловко ако е срамежлива.Също така в интимните ви отношения не и казвай "искам/бих искал" а "ще имаш ли нещо против?Само кажи "да" или "не" няма да те карам да правиш нещо което не искаш".Така мисля че ще се чувства по-спокойна когато е с теб.
След време може и да си промени мнението а може и да не го направи.
ThePainIsReaL
12-25-2007, 19:38
Само кажи "да" или "не" няма да те карам да правиш нещо което не искаш".Така мисля че ще се чувства по-спокойна когато е с теб.
Напълно съм съгласна. Жените сме много по- чувствителни от мъжете и за нас е важно не само какво иска, но и как го иска.. как го казва.
Преди да кажа каквото и да е мнение, дали ще е нахално да поискам да знам годините ви... и от колко време водите полов живот, защото това има много голяма роля при въпроса за оралната любов.
diva4eto91
12-28-2007, 13:22
Някой може ли да ми каже защо приятелката ми не иска да ми направи свирка, а сащо не иска да я лижа..Когато и казах тя каза,че и е струва мн гадно и затова неиска...Как да я обедя или да оставя всичко така..говорили сме ноу пати но все не иска.. :evil:
az sa6to ne obi4am da me lijat,nz za6to,ina4e sam pravila svirki.prosto problema na tvoqta priqtelka e 4e kato 4ue dumata svirka i koi znae kvo si predstavq!neka si predstavi ne6to gotino i nqma da ima nikakvi problemi!i az mn se gnusih v na4aloto ama nqma ni6to lo6o i stranno daje e vazbujda6to!!!!
besnicataa
12-28-2007, 13:41
:smt001 ми може да е гнуслива де да знам :P :P