Влез

View Full Version : Противозачатъчни,акне?

bority1994
12-25-2007, 15:00
Някъде бях чула,а и тук четох,че противозачатъчните помагали да се махне акнето.Аз съм на 13,още нямам мензис и се чудя,дали трябва да си взема или е вредно още за мен да ползвам такива хапчета.Моля ви отговорете,защото с тия пъпки на лицето не ми се излиза от вкъщи... ](*,) :-k :-k :-k

bequick
12-25-2007, 15:13
За противозачатъчните нищо не мога да ти помогна, но мога да ти дам съвет да се вземеш в ръце и да излезеш и да си намериш приятели, на които не им пука дали имаш акне или не. Трябва да знаеш, че на нас момчетата не ни пука дали момичето има пъпки или не - в крайна сметка те са естествени за този етап и повечето са/сме минали през този етап. Ако си симпатично момиче с добър характер всяко момче ще те харесва и обича.

Oriqna
Абе момиче ти в ред ли си??? как ще си купуваш противозачатъчни за да си махнеш акнето!! #-o #-o първо че на теб изобщо не ти трябват по предназначение тези противозачатъчни второ ти изобщо знаеш как увреждат организма те та даже при теб още не е и развит и мензис нямаш още като имаш толкова пъпки иди до аптеката и си накупи кремове против акне или си закупи от avon или лептен си купи или каквото ти доиде на акъла още ама това с противозачатъчните беше наи-голямата простотия която съм чувала някога :shock:

EmO_KiD_;(
:shock: :shock: :shock: Aбе противозачатачните не са бонбонки бе!! :!: :!: Това за акнето може да е вярно,ама как ще пиеш противозачатачни на 13 бе,луда ли си???Аз от вече година използвам ОXY,гел и кремче....много съм доволна от него!Малко е скъпо,ама....помага.А и друго съм ползвала-Zineryt,и от него бях много доволна....

bebok
12-25-2007, 16:04
q zemi idi i pogovori s dermatolog i zareji teq protivoza4atu4ni :P

SilverAngel
12-25-2007, 16:47
q zemi idi i pogovori s dermatolog i zareji teq protivoza4atu4ni :P :smt003

bority1994
12-26-2007, 10:02
Ок мерси много.Снощи ми донесоха едно кремче на Гарниер и днеска вече резултата е по-добър :-D

diva4eto91
01-02-2008, 15:41
За противозачатъчните нищо не мога да ти помогна, но мога да ти дам съвет да се вземеш в ръце и да излезеш и да си намериш приятели, на които не им пука дали имаш акне или не. Трябва да знаеш, че на нас момчетата не ни пука дали момичето има пъпки или не - в крайна сметка те са естествени за този етап и повечето са/сме минали през този етап. Ако си симпатично момиче с добър характер всяко момче ще те харесва и обича.

ne sum mn saglasa s teb!ti moje da si na tova mnenie no ne vsi4ki mislqt kato teb!

&ILoveU2
01-02-2008, 15:48

ne sum mn saglasa s teb!ti moje da si na tova mnenie no ne vsi4ki mislqt kato teb!
тогава прави глупости от сорта да пиеш противозачатъчни за да ти се махнат пъпките и да те харесват ](*,) ](*,) ](*,)

diva4eto91
01-02-2008, 16:50
[quote=bequick]За противозачатъчните нищо не мога да ти помогна, но мога да ти дам съвет да се вземеш в ръце и да излезеш и да си намериш приятели, на които не им пука дали имаш акне или не. Трябва да знаеш, че на нас момчетата не ни пука дали момичето има пъпки или не - в крайна сметка те са естествени за този етап и повечето са/сме минали през този етап. Ако си симпатично момиче с добър характер всяко момче ще те харесва и обича.

тогава прави глупости от сорта да пиеш противозачатъчни за да ти се махнат пъпките и да те харесват

ili ti ne si me razbrala ili ne sam se izkazala pravilni.imah v predvid tova 4e ne vsqko mom4e ima mislene kato nego"нас момчетата не ни пука дали момичето има пъпки или не ".pove4eto kato vidqt momi4e s papki kolkoto dobro i krasivo da e kazvat ne6ta ot sorta"q gledai taq kva mumiq e"i t.n.

01-02-2008, 16:55
:shock:

&ILoveU2
01-02-2008, 16:57
ок ясно ама само дето не съм момче. Мога само да кажа друго. Не ми пука дали едно момче или момиче има пъпки и това не е най-важното за да харесваш един човек. Никога не съм подбирала приятелите си или гаджетата по това колко пъпки имат просто е тъпо и повърхностно. А пък ония дето подвикват да си гледат работата това са комплексари.

h0t_bAbE
01-02-2008, 17:25
ок ясно ама само дето не съм момче. Мога само да кажа друго. Не ми пука дали едно момче или момиче има пъпки и това не е най-важното за да харесваш един човек. Никога не съм подбирала приятелите си или гаджетата по това колко пъпки имат просто е тъпо и повърхностно. А пък ония дето подвикват да си гледат работата това са комплексари.
vij kfo , edno e da govori6,drugo e da deistva6 :!: pfff omrazna mi na4i "az ne bix napraila takofa ne6ty" "nikoga nqma da se darja taka" "ei tfa ako go napraa..." a we q poglednete realno na ne6tata we #-o az pak se otvra6tavah ot 1 det be6e celiq v gadni,grozni,gnoini papki i ne si prae6e ni6ty po vaprosa :-& :-& e sorry ama na mene mi se draifa ot tfa,koi zn kato tragna da go celuvam,primerno,nqkoq papka moe da se prasne napra0 ot dopira :-& :-& :-& e otvra6tavam se sa kfo da napraa,a na avtorkata - priqtelite ne im puka,pravi sa drugite !Istinskite priqteli hi4 ne im puka ako 6te e 3-to oko da ima6 :!: :!: a pak i mom4e koeto naistina te haresva sa6to nqma da mu puka,tezi na koito im puka za tfa na4i ne sa dostoini za teb ! (moe da protivore4i s po-gore kazanoty,no prosty tova be6e mom4e,a i togafa ne6tata stoqha po dr na4in) ae uspeh4eta :-)

Lacrima
01-02-2008, 17:36
При всички(почти) пубертети се появява акне на тази възраст при някой е за малко, при някой за дълго. В никакъв случай не вземай противозачатъчни!!! Това е най-голямата глупост, която съм чувала! Първо нямаш цикъл, не водиш полов живот, за какво са ти? Второто, трябва да се изпишат от гинеколог(могат да се вземат без рецепта), защото не знаеш какво е най-добре за организма ти! Това няма да ти помогне! Препоръчвам ти да се поинтересуваш от козметика против акне, това може би ще ти помогне!

&ILoveU2
01-02-2008, 17:39
:.h0t_bAbE.: аз не казвам "не мисля че бих направила такова нещу" и тем подобни. Казвам какво не правя или какво не съм правила. И примерно ако приятеля ми има някакви пъпки бих му казала какви продукти да използва или да му препоръчам някой дерматолог. Не съм говорила за хора в критични случаи, които не се поглеждат в огледалото направо. За мен е много важно един човек да се поддържа и не бих харесала някой, който дори не полага минималното усилие. Но ако са някакви малки пъпчици, които не могат да се махнат или пък някаква алергична реакция и са временно какво толкова трябва да ми пука.

bority1994
01-04-2008, 15:58
Хей хора,аз си имам приятели,просто наскоро започнаха да ми излизат пъпки,много се дразня и започвам да ги чопля,после много съжалявам естествено,ама сега започнах да използвам вече две кремчета и започнаха да се махат малко по малко.