View Full Version : Първа среща
th3d3vil93
12-25-2007, 18:53
Искам помощ тъи като съм много притеснителен.Едно момиче което мн харесвам ме покани на кафе(и тя ме харесва знам го на 100%).И много искам да изляза с нея ама като знам че ще малча като п***а защото както казах сам притеснителен и много много неми се излиза ама пък иначе ще си остана сам :cry: .Моля ви помогнете ми. 8-[ 8-[
т.7
krem4et0
Абе да ти кажа честно знам какво ти е. Обаче не прави грешката да си останеш у вас - излез с нея пък каквото стане. Говорете си за общи неща, попитай я да ти разкаже нещо за себе си. Питай я за интересите й, с какво се занимава, каква музика слуша ... та ако трябва си говорете и за училище. Само внимавай да не изтърсиш някоя глупост, с която да я засегнеш. Хайде - късмет :)
sasha_90
12-25-2007, 19:04
Проблемът ти не идва от това,че си притеснителен,а от това,че си мислиш,че ще се изложиш.Ако искаш срещата ви да мине добре не мисли за отрицателни неща т.е. мисли положително.Нормално е да има притеснение и от двете страни,но целта е да се владее.Не мисли предварително за какво да си говорите,измислиш ли предварително теми за разговор-това ще ти изиграе лоша шега.Просто отивате например на кафе и започвате да си говорите за общи неща.Вярвам,че ще намерите за какво да си говорите и няма да мълчите.Успех.
trg_ahmed
12-25-2007, 19:12
Виж по-горе казаното с това съм съгласен,също се притесняваш от това че ще мълчиш,спокойно остави я тя да говори изслушвай я ,изразявай мнение по това което тя разказва,задавай допълнителни въпроси към разказаното от нея,но не само да оставиш тя да си говори а ти да я зяпаш в деколтето АМИ Я ИЗСЛУШВАЙ НАИСТИНА !
Виж дори да не си говорите,най -малкото ще стоите прегърнати повярвай ми,ако тя както твърдиш те харесва,щом те е поканила на кафе ще ти намекне и да я прегърнеш ако ти не се усетиш кога трябва...
Бъди спокоен остави нещата на нея,ама не изцяло да мълчиш ами примерно ти кажи в кое кафе ще ходите,ти кажи дали след кафето ще се разкарвате имай малко достойнство!!
Надявам са да съм помогнал.
Поздрави,Ахмед.
bibo_bibo_bibo
12-25-2007, 19:12
според мен ако си толкова притеснителен както ти каза първо трябва добре да се опознаеш с това момиче, да говорите за общи неща, да знаеш интересите й, с една дума-да си съвсем спокоен в нейната компания и да знаеш винаги с какво можеш да е заговориш[/b]
Майна пиеш 2,3,4 големи водки и отиваш на кафе, няма да имаш никви притеснения, даже ше си много весел :wink: :smt001
glezan4e
12-25-2007, 19:21
Майна пиеш 2,3,4 големи водки и отиваш на кафе, няма да имаш никви притеснения, даже ше си много весел :wink: :smt001
awe maina ti da ne si ot plovdiv
Това обаче много помага, повярвай ми! Много. Хич няма да се притесняваш за темата за разговор. Обаче th3d3vil93 не го препоръчвам :-D
awe maina ti da ne si ot plovdivТочно :wink:
th3d3vil93
12-25-2007, 19:28
Ами сега аз сам 8 клас и за първа година сме в един клас и се познаваме горе долу и я знам каква музика слуша и мн други неща.БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ предполагам че ще са ми от полза.
Майна...4 големи водки ще са му много #-o Но най-лесния вариант да се отпуснеш е именно да пийнеш малко :) Ама не да не можеш да ходиш по пътя...ама лекинко да те замая и да ти стане веселко :) Ще ти дам 2 примера от моя живот които със сигурност ако повториш...ще си голям идиот :D
На моята баш 1ва среща се случи най-немислимото...както и ти спомена...мълчах като путка :-# ех онези времена...сега като се сетя ми е мн смешно :lol:
И 2рата житейска ситуация...йедене,пинье....пр екаленно много пинье... :( Толкова много,че не съм разбрал,че е искала да се отбием до диското :D На сутринта ме пита защо не съм отишъл,а от сичкото пинье не съм я чул ](*,)
MiMcHeToOo
12-25-2007, 19:48
Е тва е начина :!:
th3d3vil93
12-25-2007, 20:38
А иначе мн ме кефи в характер и така и не знам за какво да си приказваме а сам на 15 а за тая възраст маи сам мн ](*,)
А иначе мн ме кефи в характер и така и не знам за какво да си приказваме а сам на 15 а за тая възраст маи сам мн ](*,)
Нищо ти няма :) Ще излезеш с 1,2,3...ще се оправиш до 9ти-10ти клас...
Пиши ми на ЛС да ти пратя 1 полезен линк :)
Нищо ти няма :) Ще излезеш с 1,2,3...ще се оправиш до 9ти-10ти клас...
Пиши ми на ЛС да ти пратя 1 полезен линк :)пшшш ей егоист 8-) дай и на нас линка малко да се образоваме 8-)
имах същия проблем,но споко пич не се притеснявай бъди себе си и както казаха най-важното за жените е да ги слушаш и късмет после кажи как е минало \:D/ \:D/
Давай линка на сам ... не се инати ! :grin:
hatercrew
12-25-2007, 21:11
4ek sq kak taka hem q haresva6 ujasno mnogo hem "ne mi se izliza" :shock: :shock: :shock: be q govori za vreme sk8 basket maganzizi moda :D :D :D :D ili naprao q nalazva6 i tva e... na tva ne mu se iskat prikazki
:D :D
Завърти едно масе с нея и веднага ще тръгне разговора...
KiSs_mY_LiPs
12-25-2007, 21:38
Ами започни с как си .. кво правиш а/у.. пак той разговора сам ще си тръгне.. Айде успех.. :-P
awe az ta videh onq den na dunerite we ne si tolkova pritesnitelen napsuva prodavachkata ne iska luk i kaza da vi eba putkata maina kvo se praish na lud we mursho
Това е 1 форум посветен на свалките..."мъже" така се свалят "путки"... 8-)
Не задавайте тъпи въпроси там ;-) А просто прочетете Дон Жуан библията и ще разберете,че жените не са страшни :)
http://donjuan.cobrabg.com/
:smt006
Това е 1 форум посветен на свалките..."мъже" така се свалят "п****"... 8-)
Не задавайте тъпи въпроси там ;-) А просто прочетете Дон Жуан библията и ще разберете,че жените не са страшни :)
http://donjuan.cobrabg.com/
:smt006
Благодаря много :)
Добрата първа среща е като недвижимото имущество. Става въпрос за място, място, място. Нито едно момиче не обича да седи и да не прави нищо и освен ако е много спокойно момиче, въобще няма да е очарована от идеята просто да вечеряте тихо у тях или у вас. За разлика от това, което показват по филмите, тихата вечеря не е толкова забавна за жената, колкото може би си мислиш. Защото “да излезете на среща” означава “да излезете” – трябва да смените обстановката, за да са нещата интересни. Освен това тя иска да види как се справяш в истинския свят, а това не можеш да го направиш като седиш у дома.