View Full Version : Възможно ли е да съм бременна
ledeno-momi4e
12-25-2007, 22:08
Eto i moita istoriq...na 23ti Dekemvri prespah sas biv6eto si gadje i izpozvahme prezervativ samo v purviq put i to sled kato ve4e pronikna v men ba6 v sredata!!!Vtoriq put re6ihme 4e nqma da go pravim s ni6to za6toto be6e ve4e kusno a i nqmahme 2ri prezervativ!Trevoji me fakta 4e go napravi otpred samo,pravih mu i oralna lubov i be6e prosto prekrasno! NI6to mi nqma6e tozi den.Oba4e na sledva6tiq stana ne6to nepredvideno...4uvstvah sta6na tejest v dolnata 4ast na korema i mn mi se gade6e.Strah me e tova da ne bqha simpto i za ranna bremennost...vie kakvo mislite po vuprosa?Vuzmojno li e da sam bremenna???Posledniq mi cikul za tozi mesec be6e na 4ti Dekemvri......a i da ne govorim 4e az imam infekciq koqto taka i ne q pro4istoh.... :roll:
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Love_me_
12-25-2007, 22:11
Ооо незнам...говори с лекар ама еджали си бременна на 3-тия ден.. ;)
Charlotte_the_Harlot
12-25-2007, 22:17
Браво бе. Вие, дечица, не сте ли чували че трябва винаги да се използват презервативи. Като нямате, ще поискате от мама и тате, не може те да нямат. Или няма да правите охо-бохо.
Ако се беше сетила по-рано, можеше да вземеш Постинор. Сега ти остава само да чакаш. Ще трябва да си направиш тест за бременност, но по-късно, защото сега нищо няма да покаже.
За инфекцията - на лекар. Ако са гъбички, ще видиш голям зор. И им кажи, че сте правили секс без презерватив - да изпишат нещо и на младежа.
Говори с лекър,а болката може да се дължи на притеснение
UnaBletoLoVeU
12-25-2007, 22:50
Само аз ли мисля, че някой здраво ви ебава? :shock:
ledeno-momi4e
12-25-2007, 23:59
Abe ne e tolko lesno!Problema e 4e v momenta sam v 4ujbina i vse o6te nqmam li4en lekar!Da stava kvot 6te stava! :oops:
GameFace
12-26-2007, 01:54
С тая инфекция на момчето може и повече да не му стане... :-|
SilverAngel
12-26-2007, 07:01
С тая инфекция на момчето може и повече да не му стане... :-| :-P
Insatiable
12-26-2007, 10:03
Може и да си бременна, кой знае ... след като не използваш презервативи, но е невъзможно да го разбереш на "следващия ден".
Glezanka
12-26-2007, 12:17
Ае неможе на следващия ден да имаш некви си симптоми ... и щом правиш секс без кондом значи си наясно с плюсовете и минусите на този акт и нямаш право да се оплакваш ... нали така :)
:roll: Симптомите за бременност най-рано се появяват след 1 месец...не е от това!!! 8)
Остава ти да чакаш..Началото на Януари си направи тест :)
ledeno-momi4e
12-26-2007, 12:30
Dobre 6te si naprava.A ina4e sujalqvam hora sburkah datata.Be6e na 22ri cqlata tazi rabota!A kak taka ne moje nikoga da ne mu stane???
Може и да си бременна, кой знае ... след като не използваш презервативи, но е невъзможно да го разбереш на "следващия ден".
Абсолютно...
bebito0o
12-26-2007, 14:06
и мен ме боли ама не след 3 дни а веднага след секса :-k гадно е ,според мене няма как д аси бременна ;-) зависи дали той е свършил в теб или не е :-P
Първият път - ок, правили сте го с презерватив, нищо не е станало.Но ме притеснява втория път, когато е било без.Когато момчето свърши веднъж и втория път остава сперма по каналите...разбираш ли?Затова е рисково.Така че изчакай една седмица за тест или пий хапче.
Има риск, щом вторият път сте го направили без. Ако ти закъснее, направи си тест. Надявам се всичко да е ОК и занапред се замисли, преди да действаш!