PDA

View Full Version : ТЪРСЯ МОЕТО МОМИ4Е ...?!?!

ViLLa*07
12-25-2007, 22:10
Дествен сам ... моите приятели посотянно се бъзикат. Имал съм възможности да правя секс , но не искам да съм с моми4е което е било с други преди мен. Искам сериозна връзка, не както казват моите приятели "Важното е да си в секса" ...За мен да има секс трябва да има и 4увства.Та..питам аз да продължавам ли да 4акам или няма ве4е моми4е което на 11-12 години да не си е с4упило "прозореца"...?

DreamDiddy
12-25-2007, 22:12
emii ba6 na 11-12 ... amaa na 13-14 godinii po4ti nqma momi4eta koito da ne sa go napravili ... a kolkoto do re6enieto ti da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 ... tfa e hubavo naistina noo nqma smisal da tursi6 momi4e koeto e devstveno ... po dobre bi bilo ako edin ot dvamata ima poi4e opit i v tozi slu4ai da e momi4eto ... taka i na dvamata 6te vi e po hubavo :-D

VenkolM
12-25-2007, 22:16
Ами, чакаи си девствена, добре би било да си намериш, но пък нищо не ти пре1и да го направиш с момиче което има опит, стига да е свястно и да не раздуха навсякаде.

Golfadjiq
12-25-2007, 22:20
p3rSoNaL s7yLe[!]]emii ba6 na 11-12 ... amaa na 13-14 godinii po4ti nqma momi4eta koito da ne sa go napravili ... a kolkoto do re6enieto ti da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 ... tfa e hubavo naistina noo nqma smisal da tursi6 momi4e koeto e devstveno ... po dobre bi bilo ako edin ot dvamata ima poi4e opit i v tozi slu4ai da e momi4eto ... taka i na dvamata 6te vi e po hubavo :-D
[-X Не съм напълно съгласен - има моми4ета ,които не са го правили до 17-18 години ( вярно ,4е са по-малко но ги има) , така 4е споко ще намереш твоето моми4е . А доколкото за ебавките не ги приемаи ли4но :wink:

Charlotte_the_Harlot
12-25-2007, 22:22
Аз познавам доста момичета, които са правили секс чак на 18-19 години. Тъй че съществуват, спокс ще си намериш. :)

ViLLa*07
12-25-2007, 22:22
Ясно ,но бившото ми гадже (бях с нея 2 седмици :-D ) цялото у4или6те ми каза "пи4 тая мн се е*е "...от което не ми стана мн приятно и скъсах с нея..нз просто съм такъв... :smt006

ubuntu
12-25-2007, 22:27
По добре ходи еби яко за да може да си перфектен за "ТВОЕТО МОМИЧЕ" когато я намериш да не иска да се отърве от теб ...общо взето вече да си pro в леглото.... давай смело... не мисля че един химен би бил пречка за любов :))) Ае успех дано все пак намериш това което искаш !

Charlotte_the_Harlot
12-25-2007, 22:40
Всъщност, по-важни са чувствата, отколкото да си големия е*ач. Хич не ти и трябва да прескачаш от легло на легло с надеждата да натрупаш опит и после да впечатляваш. Ние момичетата (свестните де) също обичаме момчето да е неупотребявано.

ViLLa*07
12-25-2007, 22:40
не е до това според мен . има 1 моми4е в другия вход което ми е правило сви*ка и което си има приятел ...не искам да попадам на мястото на гаджето и ...не искам такова моми4е ... до ubuntu be6e tozi otg

Diva4e
12-25-2007, 22:43
Аз познавам доста момичета, които са правили секс чак на 18-19 години. Тъй че съществуват, спокс ще си намериш. :) да и аз познавам такива момичета и то не са някакви задръстени ,а са много красиви и готоно мацки и никой не им вярва,че не са правили секс!

RunawayLove
12-25-2007, 23:30
xa kato edin 21 godi6en kaza mi 4e 4aka da se ojeni, za da spi s momi4eto :D ... ama vse pak za teb neznam 6tom tolkova durji6 na 4uvstavta 4akai podhodq6toto momi4e

ubuntu
12-25-2007, 23:55
Аз познавам доста момичета, които са правили секс чак на 18-19 години. Тъй че съществуват, спокс ще си намериш. :) да и аз познавам такива момичета и то не са някакви задръстени ,а са много красиви и готоно мацки и никой не им вярва,че не са правили секс!
И аз познавам такава която преди месец направи 21 и все още е девствена смисал от деца сме израснали заедно ... и много си я уважавам . .тва че не е правила секс нищо не означава много си е готина и наистиана е красива ..... МНОГО СЪМ ПРОТИВ ДНЕШНИТЕ 12-13-14 ГОДИШНИ които се шибат наляво и надясно щото така било модерно . . .
Но просто няма нужда да се измъчва може да си мине 1-2 момичета докато търси своето момиче . . . всекия я търси ... но никой не е казал край стига няма да правя секс ... такъф е живота гаден и непредвидим ... може никога да не откриеш точно това което търсиш . . .. Затова ако имаш възможност опитай нека не си пълно дърво с избраницата :)

nikol4eto0o0o
12-26-2007, 04:02
:wink: spored men e nai qko da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 a ne da si ebe6 za da si po dobyr.se pak tfoe si e re6enieto...ama i az taka si 4akam za mom4eto0 koeto naistina da me vpe4atli i iskam dulga vruzka...nz dali 6te q namerq ama po dobre sledvai surceto ti , NO ne ebi za da si pro A ebi 6toto izpitfa6 4uvstfa !!!!

krem4et0
12-26-2007, 06:44
Всъщност, по-важни са чувствата, отколкото да си големия е*ач. Хич не ти и трябва да прескачаш от легло на легло с надеждата да натрупаш опит и после да впечатляваш. Ние момичетата (свестните де) също обичаме момчето да е неупотребявано.
Аха, по-хубаво от мъж, който е само твой няма. Моя мъж си е само мой и аз само негова и това ми харесва много. И моите познати и приятелки загубиха девствеността си след навършване на 18 години, а не говорим за 1-2 момичета. Има всякакви. не бива да се отчайваш. И все пак тва нека да не бъде най-важният критерий за избор, защото в търсене на идеалната любов, може да пропуснеш голямата си любов. Какво, ако момичето е имало 1-2-3 сексуални партньора? Ако тя държи на тебе, свястна е и те обича..........това, че не си й първия не значи, че чувствата й ще са по-слаби към тебе. Не търси идеали и не се кланяй на светици. Търси жената за тебе!

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 07:15
не е до това според мен . има 1 моми4е в другия вход което ми е правило сви*ка и което си има приятел ...не искам да попадам на мястото на гаджето и ...не искам такова моми4е ... до ubuntu be6e tozi otg
Аха, искаш девствено момиче, за да си сигурен, че след като сте се праснали, си я вързал вече?

SilverAngel
12-26-2007, 07:19
Аха, искаш девствено момиче, за да си сигурен, че след като сте се праснали, си я вързал вече?

Много си прав...

† “~ALpHa d0g~” †
12-26-2007, 07:28

+1 Мн0г0 п0-хубава е мисълта, 4е ник0я не е пипала м0ет0 м0м4е, какт0 за нег0, 4е ник0й не е пипал нег0в0т0 м0ми4е... А и ти м0жеш да 4укаш наред и да не натрупаш никъф 0пит... [-X

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 07:29

Много си прав...
ПравА :)

ViLLa*07
12-26-2007, 08:16
еми да, мога да съм с моми4е което е било с други но това зависи от много неща и предимно какво 4увствам към нея защото искам вси4ко да е сериозно не някфи лигавщини... :shock: :-D

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 09:44
еми да, мога да съм с моми4е което е било с други но това зависи от много неща и предимно какво 4увствам към нея защото искам вси4ко да е сериозно не някфи лигавщини... :shock: :-D
Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеа да се опознаете, толкова ли е сложно :neutral:

Liar
12-26-2007, 10:56

+1 Мн0г0 п0-хубава е мисълта, 4е ник0я не е пипала м0ет0 м0м4е, какт0 за нег0, 4е ник0й не е пипал нег0в0т0 м0ми4е... А и ти м0жеш да 4укаш наред и да не натрупаш никъф 0пит... [-X
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА.

ViLLa*07
12-26-2007, 11:00
Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеа да се опознаете, толкова ли е сложно :neutral:дори да легна с нея не е проблем стига да знам 4е и тя е сериозна ...

momchence_89
12-26-2007, 11:10

+1111 \:D/

ReD^RoSe^In^LoVe
12-26-2007, 15:07
според мен ако го обичаш това момиче няма значение кога ще правите секс...той ще стане естествено и двамата ще знаете кога е най подходящия момент...не бързаи и не слушаи какжо ти казват другите....следваи сърцето си !!!!!! :smt007

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 16:37
Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеца да се опознаете, толкова ли е сложно :neutral:дори да легна с нея не е проблем стига да знам 4е и тя е сериозна ...
Именно затова ти казах да изчакаш да се опознаете, мисля, че едва ли това става за седмица - две. А пък ако и чакаш "твоето" момиче, ще ти трябва много повече време от 1-2 месеца, защото дълбоките чувства не се появяват току-така...

DevilWish
12-26-2007, 16:59
Ами, чакаи си девствена, добре би било да си намериш, но пък нищо не ти пре1и да го направиш с момиче което има опит, стига да е свястно и да не раздуха навсякаде.
+1
I 1 vypros . . . za kvo e tolkova vajno da e devstvena?I povqrvai ,4e нея сигурно бая ще я боли ,особено както и ти нямаш опит . . . вземи си някакво момиче ,което първо малко да те 'обработи' пък тогава вече можеш и да чакаш.И не всяко момиче ,което е правило секс е лошо :shock:

fiama
12-26-2007, 17:01
Не мисля, че трябва да ти е фобия, приятелката ти да е девствена. Момичето може да не е девтвено, и все пак да те обича и държи на теб. А колкото до това, че не си спал досега с момиче- въобще да не ти пука, че не си " в секса"- има си време и подходящ човек за всичко.

ViLLa*07
12-26-2007, 21:40
Не мисля, че трябва да ти е фобия, приятелката ти да е девствена. Момичето може да не е девтвено, и все пак да те обича и държи на теб. А колкото до това, че не си спал досега с момиче- въобще да не ти пука, че не си " в секса"- има си време и подходящ човек за всичко. kakto kazah ve4e zavisi kakvo 4uvstvam kum neq i su6to taka neinite namereniq da sa kato moite - seriozni ...

BMW_MPOWER
12-26-2007, 21:56
ima razni momicheta deto sa nepokutnati na po 16-18, no sa si riadkost. cakata e, makar i trudno da se usvoi(pone pri men) e da se abstrahirash ot fakta 4e se e ***la s drugi, a da se otdadesh na neia i da ostanete maximalno dulgo wreme zaedno. nadali shte me razbersh, no ako me razberesh niama da sajaliavash. ot li4en opit ti govora

mmmeeennn
12-26-2007, 22:25
Ти па за кво си казал че си девствен на приятелите ти..Кво ги бърка??От къде си сигурне че и те не са девствени..на колко сте????

Търси си момичето брат...И аз вр аза некви изхабени и опраани от всички...

ViLLa*07
12-27-2007, 10:40
Ти па за кво си казал че си девствен на приятелите ти..Кво ги бърка??От къде си сигурне че и те не са девствени..на колко сте????

Търси си момичето брат...И аз вр аза некви изхабени и опраани от всички...еми аз сам на 16 приятелите сами на по 17,18 (скоро 19 )

sweet_lady:]
12-27-2007, 22:59
spox ima.... :) ....az sam edna ot tqx... :wink: ....6te nameri6 momi4eto kakto i az mom4eto! 8)

kisskiss96
12-30-2007, 11:00
Az sam na 11-12 devstvena sam ama mislq da po4akam nqma kato 1-ta kurva na 12 da si zaguba vsi4ko detsko :!: :!: \:D/

vodka_f
12-30-2007, 11:13
на 12 и секс :razz: та по темата там някой беше казал,че познава девствени момичета,но които били красиви и бля бля,а не смотани тва за девственоста си е лична преценка и да, има много сериозни момичета,които си търсят подходящ партньор не е глупаво да чакаш и да търсиш :!:

Mirelchetoo14
12-30-2007, 11:37
Добре,странно ми е защо продължава да се прокарва твърдението,че всички хубави момичета са тъпи и са са прое*али на 13....В тоя форум има хиляди потребители и 90% от женската част е здравомислеща и със сериозно отношение към секса...Поне моето обкръжение се състои от хора,които се отнасят към секса с нужната сериозност и търсят подходящ партньор...Аз съм 8ми клас,в класа ми 1 грозно момиче няма,а пък всички са девствени...пак се чудя,не се преиграва с масовата "ебливост" на поколението? :?

CfEtii
12-30-2007, 16:08
Така...само дето немога да разбера за какво те бъзикат...вече и тенденция ли излезе на колко да го проавиш..уу аман от простаци(не ти а приятелите ти) :-x

sexy_rnb_bebsi
12-30-2007, 18:41
според мен трудно ще намериш момиче над 15 дествено до тогава почти всички са се проебали... но тарси дано намериш

sexy_rnb_bebsi
12-30-2007, 18:41
според мен трудно ще намериш момиче над 15 дествено до тогава почти всички са се проебали... но тарси дано намериш

MosT_WaNTeD
01-01-2008, 01:19

Много си прав...
точно за това аз не бързах да го правя с мойта ... макар,че знаех че го иска но неисках да я връзвам с това ,че аз съм и отнел девстеността а любовта да е движещата сила в желанието и да остане с мен ...

MosT_WaNTeD
01-01-2008, 01:24
Добре,странно ми е защо продължава да се прокарва твърдението,че всички хубави момичета са тъпи и са са прое*али на 13....В тоя форум има хиляди потребители и 90% от женската част е здравомислеща и със сериозно отношение към секса...Поне моето обкръжение се състои от хора,които се отнасят към секса с нужната сериозност и търсят подходящ партньор...Аз съм 8ми клас,в класа ми 1 грозно момиче няма,а пък всички са девствени...пак се чудя,не се преиграва с масовата "ебливост" на поколението? :?
+1
много добре казано ... има много хубави момичета който имат здрав разум и предпочитат да го правят заради любовта и удоволствието и сигорността със любимия човек ...а не за спорта ...

Freeminded
01-01-2008, 01:57
Пич, стига си живял с фантазиите си. Ти не си принц и няма да срешнеш принцеса. Ако търсиш момиче, което хем да не е дебело, хем да е девствено просто няма да намериш такава. Отпусни се и чукай каквато ти дойде иначе ще живееш с комплекси и изведнъж ще ти узре акъла някой ден колко възможноси си имал и как си ги профукал защото си чакал "подходящата".

SpeeD_FreaK
01-01-2008, 02:34
Тука имаме един човек перфектен за тая работа :-D =;

martoo
01-01-2008, 13:08
sexa za nas mom4etata osven lubov e i nujda kakto i udovolstvie ,a tvoite fr ne bi trqbvalo da ti se podigravat za tfa na kolko si ?

love_love_love
01-01-2008, 14:24
Пич, стига си живял с фантазиите си. Ти не си принц и няма да срешнеш принцеса. Ако търсиш момиче, което хем да не е дебело, хем да е девствено просто няма да намериш такава. Отпусни се и чукай каквато ти дойде иначе ще живееш с комплекси и изведнъж ще ти узре акъла някой ден колко възможноси си имал и как си ги профукал защото си чакал "подходящата".

прекалено много девствени момичета познавам,престани да говориш глупости
И хубави,на всичко то отгоре. :)

Freeminded
01-01-2008, 14:31

Въпроса беше зададен точно срещу такива отговори? Къде аджеба да си намери такова момиче, дето хем да е красиво, хем да е девствено, хем да не е от онзи тип, които тръгват привлечени единствено заради външността на някой и неговите парички. Разбирай, че повечето момичета, които хем са красиви, хем девствени не стоят за дълго време такива. А момчето от темата предполагам е някъде на 16-17 и си търси връснички отговарящи на този стандарт, но такива просто не се намират.

ViLLa*07
01-01-2008, 20:46
sexa za nas mom4etata osven lubov e i nujda kakto i udovolstvie ,a tvoite fr ne bi trqbvalo da ti se podigravat za tfa na kolko si ?16 .. :smt006

Povlekan
01-01-2008, 20:54
sexa za nas mom4etata osven lubov e i nujda kakto i udovolstvie ,a tvoite fr ne bi trqbvalo da ti se podigravat za tfa na kolko si ?16 .. :smt006

Като си на 16 каде търсиш момиче на 11-12 ???:О

ViLLa*07
01-01-2008, 20:57

Като си на 16 каде търсиш момиче на 11-12 ???:О koi e kazal 4e trusq na 11-12 kazah 4e na tolkova po4vat da se "6iqt" 4eti vnimatelno .. :smt006

Povlekan
01-01-2008, 20:58

Като си на 16 каде търсиш момиче на 11-12 ???:О koi e kazal 4e trusq na 11-12 kazah 4e na tolkova po4vat da se "6iqt" 4eti vnimatelno .. :smt006

Sorry брат ^^

ViLLa*07
01-01-2008, 21:01
za ni6to ...

dqbolo
01-01-2008, 22:20
Амм аз съм момиче на 14 .. смятам се за хубава(не някава красавица неземна, а просто не съм отблъскваща или грозна :D поне така ме е уверявала една част от момчешката аудитория 15-19 год да не си помислите за некфи лапета) и за мен не се важни парите .. имам си достатъчно ,че да не стоя гола ,боса и гладна...Но аз съм си заета :oops: Намерила съм си човека и тои е девствен и аз така, имаме разлика 3 години(на 17 е) ходим от 9 месеца и съм сигурна ,че ме обича .. доста негови действия го доказват това ...Опа май доста се отклоних от темата.. дааа ви кажа според мен само възраста ми(14) не е подходяща за секс и за това с моя човек ще си почакаме още малко и така стискайте палци вс да е ок :grin:

ПХХ колко съм приказлива Сори !! Таа мисълта ми е ,че да се намери момиче/момче с която/който да си сигурен ,че го искаш а не защото някой си там казал...

Таа успех човек дано си намериш момичето ;)

miShle
01-02-2008, 01:01

Напълно съм съгласна с теб..пък и не мисля,че е нормално да почнеш да водиш полов живот на 11-12-13 ,само защото е модерно.
Колкото до темата... Тях не ги засята дали си девствен или не!Това си е твоят живот и доколкото знам ти се разпореждаш с него. Човек прави секс /или поне трябва/ когато се чувства достатъчо готов и най-вече разумен. Това не важи за 12 годишните лигли,които тръгват да се еб*т и като оправдание казват,че били се чувствали готови. Как може едно дете,на което тялото му те първа почва да се развива да каже подобно нещо. Не знам по моя преценка си чакай момичето,пък и да не е девствена това не трябва да те бърка.Просто живеем в такъв свят... :neutral:

Povlekan
01-02-2008, 01:37

Напълно съм съгласна с теб..пък и не мисля,че е нормално да почнеш да водиш полов живот на 11-12-13 ,само защото е модерно.
Колкото до темата... Тях не ги засята дали си девствен или не!Това си е твоят живот и доколкото знам ти се разпореждаш с него. Човек прави секс /или поне трябва/ когато се чувства достатъчо готов и най-вече разумен. Това не важи за 12 годишните лигли,които тръгват да се еб*т и като оправдание казват,че били се чувствали готови. Как може едно дете,на което тялото му те първа почва да се развива да каже подобно нещо. Не знам по моя преценка си чакай момичето,пък и да не е девствена това не трябва да те бърка.Просто живеем в такъв свят... :neutral:

Тва е като с цигарите дай да пушим щото е модерно нали така айде всички грабваите цигарите !!!

Sevt
01-02-2008, 05:35
Принципно съм съгласен, изключая изречението " не искам да съм с момиче което е имало други преди мен " ....пич ти тая работа как я мислиш ? Всмисъл че това няма никакво значение. Е разбира се не ти говоря за някви курви дето сека седмица са с различен, ама пък все девствени ако си мислиш че ше клатиш цял живот си жестоооко заблуден...

ViLLa*07
01-02-2008, 10:21
Принципно съм съгласен, изключая изречението " не искам да съм с момиче което е имало други преди мен " ....пич ти тая работа как я мислиш ? Всмисъл че това няма никакво значение. Е разбира се не ти говоря за някви к**ви дето сека седмица са с различен, ама пък все девствени ако си мислиш че ше клатиш цял живот си жестоооко заблуден... da be naqsno sam 4e ako si q obi4kam tova nqma da ima golqmo zna4enie no dokolkoto se poznavam edva li 6te se zanimavam s "някви к**ви дето сека седмица са с различен" ;-)

funk_nation
01-02-2008, 10:39
Брато аз не виждам кво лошо намираш на момичетата с повече бройки 8-) аз лично предпочитам секс с такава от колкото с някоя 13-14 годишна на която ще съм и първия . Ама в твоя случай (да има любов) няма да е яко да го правиш с някоя , която има доста дълъг списък преди тебе .. самата мисъл е кофти (Тцтцт преди мене колко ли са я шибали , а аз сега и казвам , че я обичам) и тн :lol:

miShle
01-02-2008, 12:42

Тва е като с цигарите дай да пушим щото е модерно нали така айде всички грабваите цигарите !!!

М по-скоро вече не е на мода,и да се пуши... :-s Ся секса е новата мода...

miShle
01-02-2008, 12:42

Povlekan
01-02-2008, 13:55

Да де дадох го като пример...... Ех как ме е яд че не се изпрасках на 12 .......................

love_love_love
01-02-2008, 23:01

Въпроса беше зададен точно срещу такива отговори? Къде аджеба да си намери такова момиче, дето хем да е красиво, хем да е девствено, хем да не е от онзи тип, които тръгват привлечени единствено заради външността на някой и неговите парички. Разбирай, че повечето момичета, които хем са красиви, хем девствени не стоят за дълго време такива. А момчето от темата предполагам е някъде на 16-17 и си търси връснички отговарящи на този стандарт, но такива просто не се намират.

Познавам точно такива момичета..мои приятелки на по 17-8..включая и аз (дам,скромна съм :lol: )
Така,че явно не ставаме и ние...

theworldleader
01-02-2008, 23:13
Няма да кажа, че почти всеки го е имал този проблем, тъй като чели му мина модата да се отварят и да се фукат.
Само, че да ти кажа честно не трябва да ти пука кой какво казва.
Виж аз лично бих послушал майка си или баща ми, ако ми дадът някой съвет, но да се съобразявам с приятелите ми го правя, но на тази тема никога не съм позволявал да ми се дават съвети.. (тука щях да вкарам реклама )

Не се притеснявай, не търси още толкова рано момичето за теб! не го прави, ще съжаляваш и после ( след като си страдал някоя друга година ) ще се смееш, ама трябва ли да страдаш?

Излизай, прави си свалки и най-важното не се притеснявай!

Жените не хапят ( в буклвания смисъл де хехе.. )

ki4ka
01-03-2008, 13:43
evala ti pich..mn sa malko tiq kato teb za jalost...da ti kaja poznavam mn takiva momi4eta..nespirai da tyrsish i 6e q namerish, a tvoite priqteli s/d kato ne te razbirat i postoqqno te ebavat s tva..pomisli kvi "priqteli" sa ti...

DivoTo_KoTe
01-03-2008, 21:48

ммм дам :smt008