PDA

View Full Version : писмо до дядо коледа

SuBMix
12-26-2007, 05:37
Здравей, мили Дядо Коледа! Извинявай, че като дете не ти писах! Все не намирах време. Все нещо ми пречеше. Но тази година е различно. Много по-различно. Тази година беше наложително да ти пиша. Трябваше! Понеже подаръкът, който ще поискам, ми е много скъп. Досега не се бях обръщал към теб за помощ, но вярвам, че ти с твоя магически прашец, ще ми помогнеш. Преди да започна, трябва да те питам нещо много важно. Ти, разбира се, раздаваш подаръци на децата, но само на послушните ли?! Ами влюбените?! За тях няма ли нещичко?! Не знам тази година дали бях послушен, но влюбен бях много! И все по-влюбен ставах! Та, ще може ли да дариш подаръче на едно влюбено сърце? И ти сигурно си бил влюбен и може би ще разбереш желанието ми. Аз не искам много... Искам всичко! Искам нейната любов! Искам да я прегръщам силно и да бъда до нея, докато спи и да знам, че сънува мен. Но дори, когато ме сънува, да й липсвам. Искам да съм единственият, когото целува за лека нощ. Искам да ме обиква повече с всеки поет дъх. Да съм нейната мечта, нейното желание, нейната фантазия. Да съм нейната единствена истинска любов!!! Искам всичко това! Искам го повече от всичко друго. Мислех, че сам ще се справя. Но усещам как силите ми бавно ме напускат. А не искам да спирам. Не и преди щастливия край. Така че, моля те, помогни! Нали по Коледа стават чудеса... Нека и аз изживея своето чудо!
P.S. Пращам ти сърцето си. Надникни вътре. Надявам се това, което видиш да те убеди в искреността и силата на желанието ми.

какво мислите за моето коледно/новогодишно желание ???...

koman
12-26-2007, 06:09
\:D/ много красиво :) Просто ако не ти помогне значи е тъп безчувствен изкуфял дъртак , не изживял това което описа толкова готино :wink:

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 06:25
Харесваше ми ореди да стигна до "Не искам много... искам всичко". Еми и аз искам, баце, ма нема. :-| Виж, разбирам, че несподелената любов е болезнена, но ако толкова искаше да си с дадено момиче, щеше да се задоволиш отначало с много по-малко...
Иначе е поетично написано, но "искам всичко" ми остави впечатлението на толкова егоистично изказване... Между другото, като "обичаш" толкова едно момиче, защо никъде не видях да пожелаваш щастие за нея или евентуално за двама ви? Защо само "аз", "мен" и пр.? :neutral:

ice_f90
12-26-2007, 06:49
\:D/ много красиво :) Просто ако не ти помогне значи е тъп безчувствен изкуфял дъртак , не изживял това което описа толкова готино :wink:
+1

jane_17
12-26-2007, 11:18
Преди 4 години написах такова :oops: В интерес на истината... желанието ми се сбъдна.. друг е въпроса.. 4е стана с 3 години закъснение... и ве4е 4увствах вси4ко приклю4ило...
Та.. мисълта ми беше... когато вярваш в нещо... то ще се слу4и рано или късно... желанията никога не остават не 4ути... но.. само от теб зависи... превръщането им в реалност.... ;)

kifla
12-26-2007, 13:12
Здравей, мили Дядо Коледа! Извинявай, че като дете не ти писах! Все не намирах време. Все нещо ми пречеше. Но тази година е различно. Много по-различно. Тази година беше наложително да ти пиша. Трябваше! Понеже подаръкът, който ще поискам, ми е много скъп. Досега не се бях обръщал към теб за помощ, но вярвам, че ти с твоя магически прашец, ще ми помогнеш. Преди да започна, трябва да те питам нещо много важно. Ти, разбира се, раздаваш подаръци на децата, но само на послушните ли?! Ами влюбените?! За тях няма ли нещичко?! Не знам тази година дали бях послушен, но влюбен бях много! И все по-влюбен ставах! Та, ще може ли да дариш подаръче на едно влюбено сърце? И ти сигурно си бил влюбен и може би ще разбереш желанието ми. Аз не искам много... Искам всичко! Искам нейната любов! Искам да я прегръщам силно и да бъда до нея, докато спи и да знам, че сънува мен. Но дори, когато ме сънува, да й липсвам. Искам да съм единственият, когото целува за лека нощ. Искам да ме обиква повече с всеки поет дъх. Да съм нейната мечта, нейното желание, нейната фантазия. Да съм нейната единствена истинска любов!!! Искам всичко това! Искам го повече от всичко друго. Мислех, че сам ще се справя. Но усещам как силите ми бавно ме напускат. А не искам да спирам. Не и преди щастливия край. Така че, моля те, помогни! Нали по Коледа стават чудеса... Нека и аз изживея своето чудо!
P.S. Пращам ти сърцето си. Надникни вътре. Надявам се това, което видиш да те убеди в искреността и силата на желанието ми.

какво мислите за моето коледно/новогодишно желание ???...
Това е най-романтичното и мило писмо ,което някога съм чела. :cry: И аз бих написала такова на Дядо Коледа :cry: :smt007

punkrock
12-26-2007, 13:15
ХАхЗха Ако чакаш нещо от Дядо Коледа.... само с чакането ще си останеш :D 8-)

mon4eto
12-26-2007, 15:55
Mnogo e hubavo daje me raz4uvstva...znai 4e si golqm 6tastlivec 6tom si nameril lubovta :)

suantito
12-26-2007, 16:02
Дядо Коледа подярява само материялни подараци.

Sukrovishte
12-26-2007, 17:24
Дядо Коледа подярява само материялни подараци.
не съм съгласна!!! ама ако ще носи материални подаръци, хей Дядо Коледа!!! Аз бях много послушна тази година, и искам този подарък - http://marquise-group.com/shop/product_info.php?cPath=1_21&products_id=332

ако ти не ми го донесеш ше врънкам на гаджето цяла година, така че... имай милост към момчето :D :smt001

ZaI4I
12-29-2007, 22:16
Направо неверотно :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Glorious
12-30-2007, 11:46
Направо неверотно :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Да много е красиво! :-k

MoHuTo
12-30-2007, 12:13
Много е хубаво, дано Дядо Коледа ти донесе желания подарък :)

the_unknown
12-30-2007, 12:17
:razz: :razz: Ти на колко години си,че да вярваш в чудеса и в дядо Коледа?::: Ама като се замисля, май повечето потребители тука вярват, щом влизат в раздел "Любов". :D :D