View Full Version : Скапани родители
Излейте си гнева.
Напсувайте ги на воля. Скарайте им се....
Майка ми е ш**ана истеричка а баща ми пияно коп*еле което само знае да удря!!!
Явно си пуснала темата си в изблик на гняв. Ако имаш проблем и имаш нужда да споделиш, направи го малко по-обстойно и обмислено. Много тийнове имат проблеми с родителите, но ако всеки тръгне да ги ругае в нета, най-много да създдаде не особено добро мнение за самия себе си... И така- ако искаш да споделиш нещо- направи го, убедена съм, че много хора ще те изслушат, и ще те посъветват нещо!
Cool_Bitch
12-26-2007, 10:44
Az nqmam kvo da kaja na moite roditeli mn si me kefat
ani4ka_bani4ka
12-26-2007, 10:47
и моите си ме кефат, ама при първа възможност се изнасям... 8)
Явно си пуснала темата си в изблик на гняв. Ако имаш проблем и имаш нужда да споделиш, направи го малко по-обстойно и обмислено. Много тийнове имат проблеми с родителите, но ако всеки тръгне да ги ругае в нета, най-много да създдаде не особено добро мнение за самия себе си... И така- ако искаш да споделиш нещо- направи го, убедена съм, че много хора ще те изслушат, и ще те посъветват нещо!
Ахахахахахах
Добре бе....
Точно в момента няма да се оплаквам от наще...
Благодаря ти искрено за съвета но не съм я пуснала в изблик на гняв , наистина.
Просто ми хрумна такава идея защото съм сигурна че поне един път в живота си някой е искал да си напсува родителите и понеже не може даим го каже в лицето реших че би било полезно тоа да стане тук :)
А относно това да си напиша проблема , едва ли ще стане защото не бих могла да получа по адекватен съвет от този който ми идва от сърцето...
Жалко е, че темата ти не е била пусната в изблик на гняв, а си е съвсем осмислена. Не знам защо смяташ родителите си за скапани, и чак ти идва да ги напсуваш. но ти си знаеш най-добре. Пожелавам ти един ден нещата да се променят и да четем тема: "Прекрасните родители", пусната от теб. Пожелай си го- нали знаеш... на Коледа се случват чудеса! :)
Нееее , разбрал/а си ме погрешно :)
Не твърдя че си мраза родителите , просто реших да напиша това което ПОНЯКОГА ми се е искало да им кажа...
Ами сори, че съм те разбрала погрешно, просто в друга тема четох, че искаш вашите да се разведат, и затова останах с такова убеждение. Но се радвам, че е нещо, просто дошло ти на момента. :) Be happy :)
KimBerLy1912
12-26-2007, 17:16
Майка ми е супер истерична и невротична...квото и да стане се аз съм и виновна :-x Кат не е на кеф си го изкарва на хората около нея...Подлудява ме :-x Баща ми е ужасен баща...или по-скоро по-рядко е добър баща...изнерват ме мнооого...подлудяват ме...и ме нараняват..
Офф колко ми помогна тая тема да си излея гнева 8) :grin:
Saymon90
12-26-2007, 18:02
Какво съм искал да им кажа...? Ами, повечето неща, които са ми били на сърцето, са ми били и в устата (може би за това сме в толкова лоши отношения). Аз не приемам начина им на живот за правилен, бих направил много от нещата, които те правят по различен начин...
С баща си съм в ужасни отношения - говорим си само за най-важните неща и от време на време си казваме по едно Здрасти.
С майка ми повече се разбираме, но пак в рамките на битовото ежедневие. Не споделям нищо лично с тях и това не ми пречи.
Абе, аз може много неща да мисля за тях, но за сега завися от тях, тъй че ще ми се наложи да се примирявам още няколко години :) Не си мислете, че родителите са ви длъжни за нещо - във всеки един момент могат да ви зарежат като кучета, тъй че си мерете приказките, все пак. ;)
ludoto_f
12-26-2007, 18:03
Az s moite nqmam gore dolu.. :P
pepelq6kaaa
12-28-2007, 16:58
napravo ne gi ponasqm ponqga sa ujasni i mi idva da si hvana bagaja i poi4e da ne se vra6tam dano pobarzo minat godinite i da otida da u4a v dr gr sama i palna svoboda nqma da ima koi da ti mranka vnimavai s koi se sabira6 ne zakasnqvai 4isti otidi do magazina vse vs za brat mi ama toi da ne e car na disko ne moje opasno e ooo q stiga be do koga taka iskam na disko s moite frrr tam me 4aka edno m