View Full Version : Как да и покажа,че съм се променил?
adidas_boy
12-26-2007, 11:15
Ами влюбен съм в едно момиче и много я обичам но тя не ми вярва казва ми веднъж ти повярвах дадох ти сърцето ти а ти го разби страх ме е пак да ти повярвам .. а аз няма да я нараня обичам я много но тя ме отблъсква знам че тя още ме обича но просто я е страх да не я нараня защото миналият път 2 седмици неспряла да плаче .. Никога повече не бих и сторил това но тя не го разбира и сега се държи зле с мен ту е мила ту ми вика изчезни :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Казва ми не съм ти играчка когато ме поискаш да ме имаш и после пак да ме захвърлиш .. знам че не е играчка тя е много по различна от момичетата с който съм ходил до сега и е невероятно красива .. и понякога се чудя какво намери в мен горе долу съм хубав незнам вика ми държиш се гадно с хората обиждаш ги гаден си ... скоро ми вика нещастник лъжец шибаняк хаха копеле винаги ми се кара за нещо защо съм казал еди какво си .. и също не ми вярва че ще е единствена за мен.. защото познава някой от бившите ми приятелки и те са и напълнили главата че съм бил най големия лъжец на света и че ми е било само за ебането.. а точно с това момиче не е така обичам я много но тя не ми вярвя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ами..кажи и вси4ки тези неща на нея... обясни и..., покажи, 4е ве4е си разли4ен... и я остави сама да прецени.. не можеш да я насилваш... маги4еска тайна..която ще и помогне да забрави сълзите няма...
Приказката за лъжливото ов4ар4е... 4ел ли си я.... :? :(
sasha_90
12-26-2007, 12:14
Обясни и го по начина,по който и на нас тук.Но аз лично не бих ти имала доверие отново.
ne pravi nishto a i kaji vsichko tova koeto spodeli s nas :wink:
Съжляааам.... изпърдял си си шансовете, за тебе няа прошка!!! и на мен ми се случи да ме излъжат и въпреки, че ми се искаше повече не повярвах...
Каква до болка позната история :cry: колкото и пъти да и го кажеш доверие няма да има в теб винаги ще си има едно на ум че пак ще я нараниш изпуснал си шанса вече е късно...
punkrock
12-26-2007, 13:08
Обясни и го по начина,по който и на нас тук.Но аз лично не бих ти имала доверие отново.
+ 1 И аз също..
Но все пак опитай да и обясниш, а ако не се получи, то поне ще знаеш за в бъдеще да не правиш отново такива грешки :)
Ами влюбен съм в едно момиче и много я обичам но тя не ми вярва казва ми веднъж ти повярвах дадох ти сърцето ти а ти го разби страх ме е пак да ти повярвам .. а аз няма да я нараня обичам я много но тя ме отблъсква знам че тя още ме обича но просто я е страх да не я нараня защото миналият път 2 седмици неспряла да плаче .. Никога повече не бих и сторил това но тя не го разбира и сега се държи зле с мен ту е мила ту ми вика изчезни :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Казва ми не съм ти играчка когато ме поискаш да ме имаш и после пак да ме захвърлиш .. знам че не е играчка тя е много по различна от момичетата с който съм ходил до сега и е невероятно красива .. и понякога се чудя какво намери в мен горе долу съм хубав незнам вика ми държиш се гадно с хората обиждаш ги гаден си ... скоро ми вика нещастник лъжец шибаняк хаха копеле винаги ми се кара за нещо защо съм казал еди какво си .. и също не ми вярва че ще е единствена за мен.. защото познава някой от бившите ми приятелки и те са и напълнили главата че съм бил най големия лъжец на света и че ми е било само за ебането.. а точно с това момиче не е така обичам я много но тя не ми вярвя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Просто и кажи това ,което си написал на нас от форума :mrgreen: Купи и една червена роза и и се извини .Помоли я за последен шанс да и докажеш ,че тя е твоето момиче и че си се променил ,ако наистина е така . :wink: Успех!Явно наистина я обичаш .Дано да се сдобрите отново :wink:
мойто момче, какво си и сторил че е плакала две седмици :?:
adidas_boy
12-26-2007, 15:00
Казвал съм и го милион пъти това което написах тука даже и мн по хубави неща но тя все не та не вика писна ми през ден да се чувствам зле заради теб познавам те от 3 месеца и през повечето време ми е било зле заради теб обичам те прекалено много за да ти позволя пак да ме нараниш .. Кво толко съм и направил и аз незнам вика ми 1 месец ме омайваше и накрая като ме имаше се държеше безразлично а аз немога да понеса момчето което обичам да е безразличен към мен а пък и аз излизах с още 1 моми4е тогава и така въртях ги без да осъзнавам че тя е момичето което обичам променил съм се много и я обичам давам всичко за нея но тя не го разбира вика една червена роза аз в продължение на 1 месец само цветя и подарявам и изненади и правя и всичко давах за нея но тя .. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Казвал съм и го милион пъти това което написах тука даже и мн по хубави неща но тя все не та не вика писна ми през ден да се чувствам зле заради теб познавам те от 3 месеца и през повечето време ми е било зле заради теб обичам те прекалено много за да ти позволя пак да ме нараниш .. Кво толко съм и направил и аз незнам вика ми 1 месец ме омайваше и накрая като ме имаше се държеше безразлично а аз немога да понеса момчето което обичам да е безразличен към мен а пък и аз излизах с още 1 моми4е тогава и така въртях ги без да осъзнавам че тя е момичето което обичам променил съм се много и я обичам давам всичко за нея но тя не го разбира вика една червена роза аз в продължение на 1 месец само цветя и подарявам и изненади и правя и всичко давах за нея но тя .. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Не си достатъчно настоятелен!
Имам една любима фраза: "Ако не си получил нещо ,то не си го желаел достатъчно"! Замисли се и не се предавай! Бори се до край!!! ;-)
adidas_boy
12-26-2007, 15:32
ами боря се и сега тя ми вика пак ме омайваш и 2-ри път няма да понеса това което ми причини преди :grin: :grin: :grin: :grin: много се радвам защото много я обичам не съм се чувствал толкова щастлив никога и то от 1момиче което дори не е мое направо полудявам :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt008
Първо.
Казваш й,че е права. Че е точно така. Но в минало време. Вярно е ,че си бил лъжец,шибаняк и т.н., но когато хората имат стимул те правят и невъзможното. Тя е била твоя стимул и ти си се променил. И ще продължаваш да се променяш,защото знаеш какъв е залога и какво би могъл да изгубиш. Но за това трябва да имаш нейната подкрепя,да е до теб докато ти ..се преобразяваш. Да,права е ,че още има остатъци от онова,миналото момче,което си бил. Но без нейна помощ и подкрепа няма как да завършиш процеса,който си започнал. Помоли я за 1 последен шанс. АКо го пропилееш ще си тръгнеш сам от нея. Кажи й ,че не очакваш чудеса от нея,не очкваш да има веднага същите чувства. Защото ти знаеш,че си убил чувствата в нея чрез постъпките си. Ще започнете от 0. Помоли я да ти позволи да я направиш щастлива :)
Дано съм помогнала. Методът е изпитан и върши работа. Но аз молех за 4ти пореден шанс и ми го дадоха..хм.. А ти за 2ри,така че...дано наистина имаш успех :)
pi4 razbiram te napalno moita istoriq e sa6tata nz za teb no i az ne sam koi znae kva hubost i ako si bil jenkar predi da q sre6tne6 i tq go znae tva ne6to vqrvane nqma mn vreme ve4e sme zaedno obi4am q pove4e ot sebe si no zagubi6 li si doverieto bratko vra6tane nqma tq nemoje da se pogldne prez tvoite o4i i da vidi kolko q obi4a6 ako te obi4a istinski i tolkova kolkoto ti neq 6te ti dade 6ans no doverie nqma da ima6 ta e mn kofti vrazka bez doverie no obi4ai q opitvai se da si spe4eli6 doverieto otnovo i kakvoto ima da stava 6te stane to 6te si pokaje az moga da ti pojelaq samo uspeh i dano ti povqrva
SandForGaara
12-26-2007, 17:28
Съжляааам.... изпърдял си си шансовете, за тебе няа прошка!!! и на мен ми се случи да ме излъжат и въпреки, че ми се искаше повече не повярвах...
С тас пръдня си представих романтиката в теб :-#
ZaHaRcHe
12-26-2007, 18:13
Не знам дали найстена си се променил но ако е така просто поговори с нея.Кажи и какво значи тя за теб.Покажи че не си вече същи и кажи на твоийте бивши да си затарят малко устите защотот искаш с нея да се получи найстина
adidas_boy
12-26-2007, 18:54
е то вече никой не ми вярва :cry: най вече тя много я обичам и и го казвам всеки ден и и го доказвам днеска отивам до тях взимам я да ходим на кафе тя ме гушка цунка ме по бузката =P~ и аз се кефа смисъл като малките деца сме е така и мен ми беше яко разхождахме се и всичко беше перфектно но изведнъж както си я държа за рачичка хаха тя се дръпна и вика стига стига пак ме омайваш няма да ти позволя пак да ме нараниш и аз такъф викам няма бе мило обичам те много и тя вика знам я твоята обич докога до утре до другата седмица аз не съм като теб и немога така и аз от там викам не е така и я гушкам и тя седи и немърда и аз и викам ако ме обичам ме прегърни със сичка сила и тя ме гушна и аз викам добре и тя аз ще си ходя и аз ок ще те изпратя и я изпратих и тя след 15 мин ми пише смс немога да съм с теб не ме търси повече немога да ти вярвам :cry: :cry: :cry:
emi pi4 tfa e mn gadno prosto se druj milo s neq ne se zanimavai s drugi momi4eta produljavai da i hodi6 po guza o6te 1 2 sedmici ako o6te te reje zna4i prosto nqma da ste zaedno
love_enrique
12-27-2007, 07:26
Ако беше тооолкова влюбена щеше да е с теб :-D Според мен това с доверието вече са оправдания,щом си направил толкова и тя е безразлична,значи просто не те иска и тва е...Истината боли понякога
Victorya
12-27-2007, 08:56
В моя живот най-голямата любовна глупост е точно същата.И аз не му вярвам,само дето аз му подарих цяла една година от живота си,а после 2 години ревах като луда за него.А сега той също като теб се връща с теорията "Промених се".Не може да ни съдите за това,че не ви вярвам,но понякога си мисля,че и ние не сме прави....Понякога тия мелодрами са излишни-не е ли по-добре да сме щастливи заедно за малко,дори и да страдаме после,отколкото всяка минута да е страдание,защото искаме,а не можем да сме заедно.Не е ли по-добре да спрем да се преструваме на лесно раними-и ние ви жалим,колкото и вие момчетата-от днес до следващия.САмо дето при нас следващия се появява след по-голям период от време.И въобще това,което сами си направим,и Господ не може да ни го стори.И после вместо да обвиняваме съдбата,живота,любовта,хор та,света за това,че сме изпуснали щастието,по-добре да обвиним себе си.Защото както тя,така и аз изпускаме много ценен шанс,правейки се на раними и недостъпни.Много мислим и ние,ама на 2 половинката няма да я измислим,така че....отдръпни се,кажи й че си опитал,че винаги ще я обичаш,но след като тя не те иска няма как да се бориш повече.Гарантирам ти,че ще те потърси.А ако не те потърси-тогава какво търсиш още с нея?Тя не те обича просто. Успех,приятел,пожелавам ти много щастие и не забравяй,че на Коледа стават чудеса :)
adidas_boy
12-27-2007, 09:10
ами тя просто ми вика обичам те но неискам да ме преебеш пак бла бла немога да ти вярвам всеки път ме лъжеше бла бла и само такива неща аз и викам е кво извинение ли си търсиш да не си с мен и тя вика не искам да спра да те обичам и да те забравя защото 2-ри път няма да понеса всичко това и аз :cry: :cry: :cry: :cry: само и обяснявам колко я обичам и че ще направя всичко което тя поиска и тя ми каза искам да ме оставиш и да забравиш че някога си ме познавал и аз се здухах като ми го каза това и тя ми вика повече не ми звъни не ми пиши смс-и блокирай ме от скайп и ще ме забравищ (защото ние сме от различни квартали и няма как да се виждаме ако аз не хода) и аз и казах добре спирам и тя само ме погледна и очите и бяха пълни със сълзи и си тръгна направо се едно някой ми хвана сърцето и почна да го настъпва и да се гаври с него сега незнам какво ще правя без нея ..
sladkata_91
12-27-2007, 11:52
ami qvno mn si q naranil predi Ostavi q sama tq 6te preceni dali 6te bude s teb ili ne ako vi e pisano da ste zaedno 6te budete zaedno
adidas_boy
12-27-2007, 12:29
как ще я оставя толкова много я обичам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 просто трябва да и го докажа ама аз правя всичко възможно а тя не та не
Victorya
12-27-2007, 14:47
Всичко е просто параван :) Няма чак такъв страх мама му,че да се дърпа толкова много.
adidas_boy
12-27-2007, 16:35
а бе незнам параван ли е всичко кво е ама аз я обичам и няма да мога да живея без нея ако тя не е с мен по добре да не живея за първи път и аз се почувствах щастлив неискам нищо друго освен тя да бъде с мен :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Бих станал какъвто иска ако не харесва това как се обличам ще се променя ако не харесва че тренирам футбол ще спра ще променя всичко което тя не харесва но искам да сме 2-та
adidas_boy
12-28-2007, 16:17
krai vsi4ko svur6i :cry: dotuka bqh po dobre da umra !!
gPa3HuTeJl
12-28-2007, 16:37
Ведн1ж загубиш ли си доверието после трудно се вр1ща...
glezan4e
12-28-2007, 16:59
oh.. kak iskam avtora na tazi tema da e moeto gadje.. ili mi se vodi biv6... :cry: :cry: :cry:
ina4e.. pokaji e tova s koeto si razli4en... zapo4nete otna4alo... podari i cvete, izvini i se, kaji i vsi4ko koeto ni napisa tuk...
adidas_boy
12-28-2007, 17:38
mi ne to vsi4ko svur6i tq mi kaza nemoga da ti vqrvam ve4e za6toto razbra o6te tam nqkakvi ne6ta koito ne iskah da znae i taka.. si4ko se preeba :cry: :cry: :cry: :cry: emi qvno ne ni e pisano da sme zaedno ina4e Blagodarq na vsi4ki koito pisahte :wink:
i na men tova mi e mnogo poznato :-# no kogato kazah krai go napravih za vinagi,i ti ako ne uspee6 da q obedi6 4e si se promenil naistina ..moje bi nqma da uspee6 da si q varne6.trqbva da napravi6 taka,4e tq otnovo da ti ima dove4erie,v protiven slu4ai...tova e kraq!Uspeh i ako uspee6 ne zabravqi kolko mnogo e tq za teb :)
just_smil3_f
12-30-2007, 09:48
Ti naistina si postupil ujasno predi ... no vajnoto e 4e si se osuznal i si se promenil. Kaji i 4e si bil golqm tupak 4e ne si razbral kakvo momi4e ima6 do teb ... 4e ne si iskal da q narani6 ... 4e e nai - vajnoto ne6to v jivota ti
4e ako ti prosti nikoga nqma da se povtori .. kaji i 4e vseki 4ovek ima pravo na vtori 6ans i ako ti go dade nikoga nqma da q razo4arova6.. nakraq i kaji prosto obi4am te ne moga bez teb i i dai 2-3 dni da pomisli.. ako ne jelae da e s teb priemi go i q razberi. ostavi q ako ne jelae da e s teb
Знаеш ли че и на нея и се иска да си с нея?
Но след врмее ще се откажеш от нея.. Сигурна съм... И то защото тя вече няма никога да ти повярва... ! Никога... Дори да тръгнете пак... Тя ще продължава с хапливите забележки... На тебе ще ти псине.. и пак ще я зарежеш.. Защо да и вгорчаваш живота пак? По добре я остави... Така няма да се излекува тя...
love_enrique
12-30-2007, 16:06
А ти откъде си толкова сигурен,че си се променил като казваш,че е научила неща,които не си искал да знае...Явно няма да стане,откажи се.
adidas_boy
12-30-2007, 16:08
daa az se otkazah hmm kazahme si mn ne6ta i pff mai ne sum q obi4al taka kakto az si misleh prosto mai naistina si4ko e bilo e taka kogato q iskam da q iam razbrah go sega hmm i tq kaza ok i do tam :grin: sega sym s drugo momi4e :D :smt007 =P~
такива сте всички голяма обич голямо чудо и какво каде избяга обичта пффф :-k
Las Vegas, Baby!
02-05-2008, 20:42
много я обичам но тя не ми вярва
вярва ти ама не ти се кефи вече. Сори, търси си нови увлечения.
Това е интересното и жалкото че хората разбират колко много са имали чак когато го загубят.Според мен ти нямаш никакви шансове, просто си се подиграл с чувствата на момичето.Не съм никой че да те съдя,но просто ти не я заслужаваш.По-добре се промени и продължи напред , но за да се промениш трябва да си силен а аз не мисля че ти си силен...
hooliganka89
02-05-2008, 21:26
Сегашният ми приятел е правил същото с мен и то вда пъти :lol:
Вда пъти в живота си се влюбвах адски силно в него и вда пъти той се подигра с мен :lol: На третият път вече не го исках да го видя и на снима ама вда месеца ме гони и показа,че наистина се е променил и аз пак се влюбих в него и сега живея с него и сме згодени и ше се женим. :) Ама не винаги момичетата дават втори шанс,ако аз не му бях дала сега щях да съм сама :lol:
adidas_boy
02-06-2008, 07:17
hehe taq tema ot mn otdavna puk ste q vurnali am da trqbva da se davat pove4e 6ansove :P