View Full Version : Оплакване
Така...Не ми работи автоматичния вход...всеки път като влизам трябва да си пиша името и паролата!
trittico
12-26-2007, 15:34
еми то като влизаш си пише нещо от сорта на: Автоматичен вход, или запомни ми паролата.... просто трябва да му сложиш тикче, ако не става не знам \:D/
chipi_kaoo
12-26-2007, 15:47
еми то като влизаш си пише нещо от сорта на: Автоматичен вход, или запомни ми паролата.... просто трябва да му сложиш тикче, ако не става не знам \:D/
Така е, на макар че аз не ползвам "Автоматичен вход"
Mortificatiоn777
12-27-2007, 08:55
Както каза exploitedteen, изтрий си cookies.
MS Internet Explorer: Tools -> Internet Options -> <Delete Cookies>
Mozilla Firefox: Tools -> Clear Private Data и даваш чафка само на Cookies. :)
Късмет. :)
bp1912fc
12-28-2007, 21:30
ОПЛАКВАНЕТО ми е свързано с това че е хувабо по 1 админ да има онлайн , знам че трудно може да стане защотото повечето се занимават и с други неща но вижте просто тоя Res5kT както прави в раздел СЕКС просто ме хлващат лудите и моля да бъдат взети някакви мерки.Не само с премахването на темите му и банн по ИП-адрес ,но и по големи защити...
тъпото лапе ще събори форума до утре сутринта ... нестига че не знае какво прави ами незнае и за какво :x Дайте права на някой по "доверен" юзър да се справя с подобни ситуации :x
Ruthless
12-28-2007, 21:43
Изпратих смс до Алекс. Не се притеснявайте, без паника.
П.П.: Дразнитела е отстранен!
За да работи трябва да ти работят бисквитките на браизъра. И когато излизаш не трябва да излизаш с ИЗХОД
Аз никога не излизам с Изход! Освен тва винаги си давам авто вход
sweetsunshine
01-11-2008, 16:32
Така и без това темата е оплакване аз искам да попитам модераторите защо една тема стои 2 дни и еи така решавате да я заключите без никаква причина??? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :x :x :x :x
Теми без причина не се изтриват. За да не бъдеш голословен - говори с примери.
Но в отделна тема.
Тази се изчерпа. Приятен ден.