Влез

View Full Version : Течение ..

alehole
12-26-2007, 17:19
Абе знам че най добре е да отида на лекар или да си купя тест за бременност но в момента нямам вазможност защото съм в провинцията и само лаптопа ми е тук и тук няма магазини и няма как .. Та имам нещо като течение не е цикъл а е едно м/у червено и кафяво :-s Правила съм секс миналата седмица с презерватив сичко си беше точно .. Абе нз помня че веднъж пак ми беше така и май нищо .. Ама се пак дайте съвет че тука откъсната от света съм мн притеснена :(

SilverAngel
12-26-2007, 17:21
ами.. .мисля че просто се прочистваш :)

alehole
12-27-2007, 09:31
ами.. .мисля че просто се прочистваш :)
дали ? .. дано да е така !

bebito0o
12-27-2007, 09:36
да не би да ти дойде скоро?или може би си настинала и покрай бялото течение което се отделя при настинка да отделяш и по малко кръв :twisted:

rali4ka91
12-27-2007, 10:13
Aко е горе долу по средата на цикъла ти или 10тина дни преди датата на която трябва да ти дойде най вероятно е да е овулационно течение. Преди няколко месеца ходих именно поради тази причина на гинеколог и ми казаха че е овулационно течение и че е възможно понякога да го имам, друг път не. От 2-3 месеца не съм го имала. Но все пак иди и ти на лекар като се прибереш от провинцията :P

Glezanka
12-27-2007, 10:42
Имала съм подобен случай,бях настинала и трябваше да ми дойде,всъщност не ми се е случвало само веднъж.

vaniLL
12-27-2007, 10:54
i az imah podobno "procapvane nqkolko dena"
beshe mi svyrshilo i sled sedmica pak mi procapvashe , no go otdavam na tova , che ot stress mi beshe sprql cikyla posredata i sled den pak mi prodylji i sig se e "dootticalo" sled kato mi svyrshi
predi mi se e sluchvalo oshte 1 , kogato bqh bolna i se bqh natypkala s kakvi li ne hapcheta i pak taka mi procapvashe ...
edva li e ot sexa , no vse pak idi na lekar , kato se priberesh :-)