View Full Version : ''Приятелки'' но само на приказки
ZaHaRcHe
12-26-2007, 18:21
Здравейте..Честита Коледа на всички!!! :-D
Така имам един проблем който неска така доста ме разстрой.Значи ние сме няколко приятелки ..или аз поне си мислех че сме такива.Но неска една от тях ми показа ясно колко мн ме мрази.Незнам защо е това нещо.В смисал тя говореше от името на всичките.Че не ме били понасяли и т.н.Че не съм ги зачитала и т.н.
А при секи техен проблем съм била до тях,помагала съм им с каквото мога.А аз когато имах тежки моменти те не ме поглеждаха даже не ме питаха какво ми има камо ли да се опиат да ми помогне с изключение на едното момиче.Тя беще до мен в най-трудните ми моменти.Но явно едното момиче ги настроива всички срещу мен.А аз на нея мн и помогнах когато целия клас я изостави аз бях до нея и гледах да не остава мн мн сама и така стана част от моя компания.А сега те ме оставиха зарад нея..Нз какво да направя дали да ги оставя и да си намеря други или .. и аз нз вече моля кажете ми какво да правя :cry:
~Make~Me~Feel~
12-26-2007, 18:36
Takiva priqteli ne ti trqbvat ... :o Moje da pogovori6 s momi4eto,koeto kaza ,4e e bilo do teb v trudni momenti,da i kaje6 nqkoi ot ne6tata ,koito si napisala tuk i 6te razbere6 dali ti e istinska priqtelka ili ne.
Cool_Bitch
12-26-2007, 18:38
Ostavi gi pokaji im,4e i bez tqh 6te prejivee6 nameri si istinski priqtelki,koito 6te te razbirat i pomagat.Uspeh4e
pirataaaaa
12-26-2007, 18:40
Здравейте..Честита Коледа на всички!!! :-D
Така имам един проблем който неска така доста ме разстрой.Значи ние сме няколко приятелки ..или аз поне си мислех че сме такива.Но неска една от тях ми показа ясно колко мн ме мрази.Незнам защо е това нещо.В смисал тя говореше от името на всичките.Че не ме били понасяли и т.н.Че не съм ги зачитала и т.н.
А при секи техен проблем съм била до тях,помагала съм им с каквото мога.А аз когато имах тежки моменти те не ме поглеждаха даже не ме питаха какво ми има камо ли да се опиат да ми помогне с изключение на едното момиче.Тя беще до мен в най-трудните ми моменти.Но явно едното момиче ги настроива всички срещу мен.А аз на нея мн и помогнах когато целия клас я изостави аз бях до нея и гледах да не остава мн мн сама и така стана част от моя компания.А сега те ме оставиха зарад нея..Нз какво да направя дали да ги оставя и да си намеря други или .. и аз нз вече моля кажете ми какво да правя :cry:
Пфф, ако някой авер ми го напрай т'ва... ше ме запомни ! Махай се от такива тая е била комплексарка... не обръщай внимание деца всякви не знам на колко си ама тая се държи като 10 годишна !
te zavijdat za6toto si po krasiva ot tqh!povqrvai mi i tova ne sa istinski priqtelki!tova daje i priqtelki nemogat da se narekat!mi zna4i zareji gi!!!postepenno 6te si nameri6 drugi!te sa neblagodarnici!moje bi onazi iska pove4e da se spriqteli s drugite ti priqtelki tq tova i celi i postepenno teb da te otblusnat!no da ne ti puka!samo nagoree :smt001 :smt001 :smt001 \:D/
pirataaaaa
12-26-2007, 19:19
te zavijdat za6toto si po krasiva ot tqh!/
Тва го има :oops:
Според мен няма к'во повече да говориш с тях. Ясно са ти показали, че не им пука за теб, тогава защо на теб трябва да ти пука за тях?!Няма какво да им се извиняваш или да се сдобряваш с тях. Щом са ти извъртяли веднъж мръсен номер няма да се поколебаят да го повторят. Най-добре им тегли една майна на всичките "интригантки" и си намери нови приятели, нова компания и така. Айде успех и Честита Коледа на всички и от мен :-)
ZaHaRcHe
12-26-2007, 19:37
Мерси мн за съветите..Но не мога еи така да се откажа от някой от тях..С едни съм приятелка вече от 8 години...И не мога толкова лесно да ги забравя
povqrvai takiva pr ne ti trqbvat i az sam imala po4ti sa6tiq slu4a i gi zarqzah prodaljih na pred oba4e me zapomniha kakto s dobroto taka i sled tova s lo6oto koeto sam napravila ostavigi da si 4ukat glavite te ne te zaslujavat
Не си заслужава да се занимаваш с такива момичета.Като не искат да са ти приятелки много им здраве.И аз имах такава "приятелка", която се опита да настрой другите от компанията ми срещу мен,но я игнорирах и я заразах,макар че бяхме приятелки от 5 години. Поговори с другите си приятели и се изяснете и ако не те приемат вече, и ти ги зарежи и си намери нови. Не са единствените, нали :)
Ми аз съм горе долу в същото положение! Имам си компания, с която много съм близка! Има и едно момиче дето до скоро ми се пишеше най-добра приятелка, а всъщност и чета злобата в очите! Всеки път като се скарам с някоя от приятелките ми, тя веднага почва да им говори глупости за мен(тва ми го каза едно от момичетата)! Ако аз нещо харесам в някой магазин и тя е с мен, на другия ден си го е купила, за да ме дразни, убедена съм! Има много повече пари от мен и знае че аз никога няма да имам нейните скъпи маркови дрешки, затова всеки път кат ми се обади, ме пита с един лигав глас как съм, после почва да ми се хвали каква нова блузка си взела от бенетон и т.н. Винаги е на противоположно мнение на моето, и акоаз предложа нещо интересно, тя почва да убеждава другите че не съм права! Много пъти е говорила зад гърба ми, даже веднъж аз сама я чух, без да искам!
Повярвай ми, не ти трябва такава приятелка! Аз също бях единствената близка на тва момиче, понеже никой не я приемаше за приятелка, а сега тя ми забова нож в гърба! Зарежи я, поне нея и говори с другите ти приятелки, дано ви се оправят отношенията и я зарежете тая овца!
prettyIdeath
12-27-2007, 10:06
Как не си осъзнала че не си за там, още като са ти обръщали гръб при твой проблем.. И как си била толкова наивна че да не го разбереш това по отдавна... Понякога много се ядосвам когато разбера подобни неща.. Дай им да разберат що за човек си ...
Знаеш ли... Един ден,всички на които си помогнала (от "приятелките ти") ще осъзнаят какво са загубили... Тогава не ти ще си на прицел.. а тази която ги е настроила срещу теб... [!]
А до тогава излизай и се забавлявай! Не им показвай че страдаш! Успехчета! \:D/
Мерси мн за съветите..Но не мога еи така да се откажа от някой от тях..С едни съм приятелка вече от 8 години...И не мога толкова лесно да ги забравя
много добре те разбирам. И не мен веднъж ми се случи. Познавахме се доста отдавна и бяхме най-добри приятелки докато една от тях не се обърна срещу мен. Не съм си правила труда да им ходя подир гъзовете и да ги моля за прошка, която не заслужават. След време се сдобрихме колкото да може да се гледаме в очите и това е. Съветвам те да не се занимаваш с тях и да не им се оправдаваш с туй онуй....щом са повярвали на оная използвачка и интригантка, техен си проблем. Ти си гледай живота на пред с нови приятели и ново обкръжение ;)
te zavijdat za6toto si po krasiva ot tqh!
От къде знаеш как изглежда...ахахах :D
Може да ги превъзхожда по някакъв начин и за т'ва да се дразнят
заеби ги ве
p4ti vsi4ki sa gadni intrigantki [-X :o
chocoleptic
12-27-2007, 16:35
Навсякъде едно и също.. Вече ти казаха ..
Не се коси за глупости.. и на мене ми се случи това нещо на скоро, компанията ми ме остави и ми беше гадно няколко дена, но после са оправих. Гадно е докато ти пука .. ;-)
Няма истински приятели
:!: запомнете го!!!
Всичко е лицемерие или се превръша в такова.Във всяко приятелство нешо рано или късно изчезва.Няма такова нещо като вечно приятелство и никога няма да има!!!
PETRU6KA PAMU6KA
12-28-2007, 22:31
i na men mi se e slu4valo i nai dobre e da m kaje6 slednoto:
a we smotli takiva az na vas vi pomagah v vsi4ko a sa vie egoistki 6ibani me zarqzvate nai bezceremonno !сори ама сте ебати ку4ките и аз няма да ви се моля 6тото не ми е на нивото ! пожелавам ви мноо ви здраве !!
Това не са ти приятелки, колкото и да ги настройва това момиче, те ако другите ти бяха фр-ки нямаше да слушат нея, всичките под ножа. Не се занимавай с тях - няма смисъл. Това не са истински приятелки.
Ivs Jonas
01-02-2008, 18:34
e to se e vidqlo kakvi priqtelki sa ti...az bih govorila s tqh i vidq kude e problema no moje bi prosto sa si takiva i bih gi zarqzala kakto te teb... :/
ThePainIsReaL
01-03-2008, 19:52
Просто не си имала приятелки, само така си си мислила.. такива са хората- гадни- помнят само лошото, и никога доброто, което си сторила за тях. Споки.. боли от мисълта, ама всичко минава.
stealthyGirl
01-03-2008, 20:07
Просто не си имала приятелки, само така си си мислила.. такива са хората- гадни- помнят само лошото, и никога доброто, което си сторила за тях. Споки.. боли от мисълта, ама всичко минава.Дам.. аз като, че ли почвам да мисля по-трезво и стигам до извода, че когато човек е "над тия неща"(интриганщините и т.н.) ще се ценим повече :) Ноо.. лошото е, че доста хора не "порастват" :-#