View Full Version : Не сте ли искали ?!
Здр.Някога ядосвалили са Ви толко мноо ваще,че да сте искали да се Killnete?Имало ли е такъв момент и к'ва е била причината :?:
chipi_kaoo
12-26-2007, 19:08
НЕ :-({|= Понякога ми се изкало да си събирам крушите и айде, ма толкова далече да стигна не :-P
ДА ! особено баба ми като почне да ме излага пред приятелите ми :(
НЕ :-({|= Понякога ми се изкало да си събирам крушите и айде, ма толкова далече да стигна не :-P
И аз така. Веднъж, в една зимна вечер в студа, се ядосах на нашите и тръгнах ама се спрях на долния етаж и се върнах :-D Усетих се, че няма къде да отида и най-много някой мангал да ме сграбчи, защото бях малка (не, че сега съм голяма :-D ) :-D
Little_Raspberry
12-26-2007, 20:06
Живея със сестра ми, вероятно затова го няма тоя синдром :D
Barbaronche
12-26-2007, 20:32
yeah
~Jenito93~
12-26-2007, 22:09
Да! И то мн пъти... нараво ме побъркват! :-x
И на всичкото отгоре живея с наще, баба ми и дядо ми! :-x
Грррр... :lol:
Ами чак до там не съм стигала =D>
AtMosFera
12-27-2007, 12:21
То за това си има "обучение"на родителското тяло :D .
Аз съм си ги обучила и не се караме за щяло и нещяло.Само ако е доста сериозно може да се заформи скандал и не ми е идвало да се самоубия аз,а тях да ги убия.Еми последното,за което се сещам беше за 1 златен пръстен,който вързах защото нито го носех нито нищо!Ама нее,бил ми подарък-не било хубаво!Неневиждам да ми се разпореждат с вещите и мн се вбесих и дори на др ден го отвързах ама още не съм им казала нарочно.
До крайности не съм стигала,но какви грандиозни скандали заформяме с майка ми,че после 1 месец може да не си говорим,което мен в някой случаи много ме устройва :-D
FatPanda
12-27-2007, 13:30
може би.....
voodoodoll1
12-27-2007, 13:39
има скандали,но чак до там не съм стигала
dosta 4esto osobeno na posledak zaradi teq tehni prostytii. :l
Еми наще толкова са ме дразнили, че и на мен ми е идело да си обера крушите и бег! За жалост няма къде да отида, а и нямам пари! :D Чак да се самоубия или да си причиня болка не бих посмяла!
DisciplineAndOrder
12-27-2007, 16:05
чак самоубийство-не...
LaDy_DaQnA
12-27-2007, 16:49
ti go kaza
Абе зле ли сте?
Ако се самоубивам секи път като майка ми ми прай скандал...
#-o
ThePowerOfLove
12-27-2007, 17:23
Не :wink: Самоубийство...Това е доста крайно решение и не мисля,че някога ще го взема заради скандал с родителите ми... ;-)
Май да... ама по принцип ми се иска тях да ги убия.
по принцип ми се иска тях да ги убия.
hah dobre tova me razbi.
to i na men mi sa iska po nqkoi pat ama ne6to se me spira nz kakvo.
am mn 4esto se sly4va ama ne zaradi roditelite mi 8-)
Е па баш да слагам край на ценния си животец- не съм си го и помисляла, но ми е минавало през главата идеята да си фащам чукалата и да офейкам на някъде, ама си оставам само с идеята
Караме се доста, ама чак пък да искам да се самоубивам заради тях... Не.
Ъъъ...да,ма не беше заради родителите ми... :oops:
ами не, баща ми е мн печен а майка ми не се интересува от мен така че...но пък струва ли си да се самоубиеш само зарадиняква караница
Много пъти съм искала да се махна от нас и да не весна повече,ма няма къде да хода 8-)
Чак дотам не могат да повлияят на психиката ми! Каквото и да става, това е последното нещо, което би ми дошло на ума. Все пак...нека мислим и преценяваме ситуациите по-трезво (празниците минаха 8-) ) Пък дори и да се появят такива мисли, едното "Заслужава ли си?!" би ни отказало от по-нататъшни действия :) Определено е имало моменти, когато едва съм сдържала гнева и нервите си, но след това съм осъзнавала, че е било за добро. Това обаче не означава, че съм им мълчала - напротив, казвала съм си всичко, което мисля, винаги. С по-умерен тон, разбира се. Така съм спестявала много неприятности. Пък и като се замисля, почти винаги съм успявала в борбата си за нещо. Явно това е ключът към успеха! :wink:
lovetanya
01-14-2008, 05:54
Ами не мисля да слагам край на безценния си живот заради няква си караница! Пък и те наще като се скараме веднага осъзнават че грешат и ми се извиняват...Мале като кученца съм ги дресирала!!! 8-)
Victorya
01-14-2008, 09:06
Миналата седмица бях на крачка да се изнеса,но до самоубийство...не :)
Seducti0n
01-14-2008, 14:50
Твърдо не,.Колкото и сериозно да се скарам с родителите си, съм неспособна да посегна на живота си.Ядът връхлита неочаквано, без да предупреди.Той е следсвие от натрупани нерви,ядът не може да потикне към самоубийство,поради факта, че е твърде краткотраен и преходен, като чувство. :wink:
Когато бях по-малка ми се искаше да отида да живея при баба и дядо в провинцията, сега обаче, като се сетя на какви глупости съм била готова и си се чудя сама на акъла. :-D
HAGVXSXVH
01-20-2008, 19:09
чак до там-НЕ :!:
emi 4ak do samoubistvo mi se e iskalo edin dva p1ri no po skro iskam da s1m na ostrov samo s nai dobrite si priqteli i nikoi drug
ThunderGoddess
01-22-2008, 19:36
Да убия себе си - не, но да убия тях -да.
BrokenInnocence
01-25-2008, 01:05
Ммм не, още по- малко заради някакъв си спор с родителите. Минавало ми е от време на време през главата какво би станало, ако някой ден стигна до степен, в която бих го направила, но никога не съм го обмисляла сериозно като идея.
theEXPLOITED
01-25-2008, 08:16
преди много 4есто ама сега ве4е не.
Галена_Петрова
01-25-2008, 09:01
да
bloodfrozen
01-25-2008, 12:35
Абсурд.. ако беше така, то сега да съм депресирана отчаяла се от живота девойка.. Толкова нормално нещо като караниците с родителите не би ме изкарало до такава степен извън контрол, че чак да си правя планове за самоубийство.
Има толкова по-сериозни проблеми от обичайните спорове с родителските тела, обаче не самоубийството е начина да се решат.. Все пак на тея години е съвсем нормално да не се разбираме с родителите.. Не е болка за умиране.. :wink:
theEXPLOITED
01-25-2008, 15:56
ne
НЯяяяяя :grin:
ина4е веднъж от ярост щях да помета една приятелка и да гушне букета,но това беше отдавна 8-) :shock: :D
jeni92_abc
01-25-2008, 17:46
нееее :!: иначе мнооогооо често ми опъват нервичките :-x
LadyCarameL
01-25-2008, 17:48
Естествено..Но никога на сериозно .. И мисля че все още има трезвомислещи хора!
Mihitu_`
01-25-2008, 17:50
dam i na men mi se e cluchvalo.
Не. Но ми се е щяло да избягам. И макар да имам достатъчно мои си пари да живея дълго време у някоя приятелка /сещам се за една, която ще ме приюти на драго сърце без да ми поиска и стотинка за храната и другите неща/, никога не бих дори избягала. Глупаво е.
Хах, не. Най-много да ма занимават с глупости понякога, които и без тва са безсмислени за коментиране.
sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:54
posledno vreme mi se iska shtoto maika mi ne mi dava da se mestq.. poneje v novoto daskalo mi padna i uspeha i daskalite se zaqjdat... ama poneje e mat. gimnaziq i spored neq trqbva na sqka cena dasum tam... a vsu6tnost podgotovkata izob6to ne mi se vijda dobra... :?
TheGirlNextDoor
08-08-2008, 08:09
ооо не в никакъв случай :?
ами не :lol: нервират ме понякога, ама какво толкова?
GlOrSiTy
08-13-2008, 19:25
ужасн0 мн0г0 пъти ми се е искал0 да се изнеса при баба,п0-рядк0 да се килна,н0 е бил0 за м0менти .. все пак си 0бичам навите :)
Понякога са ме ядосвали до такава степен, че да искам да си събера багажа и да се изнеса от вкъщи, но не и да се Killna 8-)
shokolladd
08-14-2008, 06:34
емии да много често се случва особено напоследък.Най-вече за това,че искат твърде мноого от мен а не осъзнават какво ми дават ..
buffalo88
08-14-2008, 06:39
Ами чак да искам да се KILL-вам не са ме . :lol:
Искала сум ..мн да избягам от тях..щото се караме сериозно..слу4вало ми се е да си сабирам багайа да стигна до гарата и да се вурна,защото се замислим куде ще отида нямам пари..!!Но самооуубииство искало ми се е ,но никога няма да има слост да си навредя на живота :? :? :? :shock:
Pedigree
08-14-2008, 08:17
Първо, да сме наясно, че каквото и да става, в никакъв случай не бих посегнала на живота си. Самоубийството е проява на слабост, а и голяма работа, ако с нашите имаме някакви проблеми. Каквито и да са тези проблеми, те не струват човешки живот, не струват моя живот. До сега сме имали изключително малко спорове и всичките са били дребни и незначителни. Ако се случи нещо подобно, ще се оправим за цифра кратко време.
В живота ми ще ми се случват най - различни неща, ако една караница с родителите ми е способна да ме сломи, то мога да си представя какво ще правя при някои по - сериозно ситуации. :p
mistik_love
08-16-2008, 12:30
Да,много пътии... направо не ги понасям и то не ги понасям всичките,защото когато майка ми е в лошо настроение и напушва и останалите и всички са настроени срещу мен иииии.... ужасно е :( :(
Sweet_Play_F
08-16-2008, 12:55
Естествено..Но никога на сериозно .. И мисля че все още има трезвомислещи хора!
+1Mноого ме дразнят понякога(особено мама) :-x
Pliok0019
08-16-2008, 13:16
Не, но сме имала бая жестоки скандали.
gothic_angel
08-16-2008, 13:26
Не.
krisence
08-16-2008, 15:11
Да се самоубия само защото родителите ми са ме изкарали от релси. Това е прекалено, а те са губили веднъж дете, ако това стане пак не знам дали ще издържат. :(
аз да се килл-на ?нее..
да килл-на тях? даа.
ама тва са глупави мисли,никога не бих го направила.. :?
psychopath
08-17-2008, 02:43
не
аз да се килл-на ?нее..
да килл-на тях? даа.
ама тва са глупави мисли,никога не бих го направила.. :?
+1
Crissy [*]
08-17-2008, 13:13
Че що аз,а не тях .. не съм искала да килл мене си,ама тях да..но това са само моментни мисли
it_ends_tonight_
08-17-2008, 19:28
Да, особено последните дни тук. Най-често споровете почват от неприбрани ластички или книги и прерастват в измишльотините на майка ми, че съм лека, че гъза не мога да си обърша, че съм мързелана, че я мразя и така нататък. Когато се опитам да я опровергая и тя разбере, че съм права ме наказва за седмица и тогава ми става най-криво и ми се е искало да се самоубия. Но за щастие при мен всички ми минава за максимум един час и след ред сълзи, ред сополи си усмихвам като репичка :)
sladka__droga
09-07-2008, 22:49
Хах ,, * до там не се е стигало ......... за сега :D
Sensuality
09-08-2008, 07:17
Да :D
miss_asi
09-08-2008, 07:28
има скандали,но чак до там не съм стигала
Seducti0n
09-08-2008, 08:02
Хех, чак до такива кризисни моменти, нямам спомен да се е стигало, но като се ядосам на самата себе си и изпадам в едни тежки-тежки размисли относно смисъла и стойността на живота ми... :-o
Силен характер съм не се давам :)
krisiiiiito
09-08-2008, 09:14
може би но само на думи ... никога не бих го сторила наистина
ScaRLett*
09-13-2008, 11:26
Ее чак толкова-НЕ.Може да се каже,че ми идва да "Kill-na" тях :D :D :D :D
Да, когато чаках 10 месеца за да си купя мотор и накрая наще ми забраниха. Но все пак се оправихме и си купих.
Im_on_the_Outside
09-13-2008, 15:17
Случвало ми се е много пъти.
Причина за това са били по-сериозните скандали вкъщи.Също така случаите,в които родителите ми са показвали,че съжаляват за това,в което съм се превърнала. По този начин се чувствам адски неразбрана и самотна.
Krasencety
09-15-2008, 14:14
+1 :o Беше станало страшно! :(
sexy_baby_originale
09-15-2008, 19:18
Чак мене да Killnа не, ама да killna наще :oops: . Често ми се иска да ги... :grin: ама се се сдържам. 8)
HardcoreSyndrome
09-15-2008, 19:53
Обичам си живота! И заради такава простотия, никога :)
redovno do takava stepen 4e 4ak na men mi e idvalo da se gramna 6tot se zanimavam da se karam s tapi i zadrasteni sazdaniq kat tatko i nai ve4e maika :-x :-x :-x :-x :-x
pepita87
09-25-2008, 16:33
Не,имало е доста изострени ситуации,в които ми се е искало да се махна от дома ми,но да се "Kiilna"-не!
Ничии чужди думи или действия не могат сами по себе си да ме накарат да се самоубия. Иначе мислила съм си за самоубийство, но естествено, никога със сериозни намерения.
Yancheto
09-25-2008, 17:21
Хаха...Да килна тях може би да,но не и да се самоубивам.Какъв е смисъла?
moon_flower
09-25-2008, 17:30
Не,ама съм искала тях да ги килна! :D
lifelesscorpse
09-26-2008, 13:53
все още не,но нали знаете...никога не е късно за първия път :razz:
sexy_bebz
09-26-2008, 14:07
Да и то съвсем на скоро... Причината е, че всичко в живота ми се обърка...
glupacheE
09-26-2008, 15:23
Не ...да не казвам никога..ноо едва ли щще има момент в които да искам да се самоубия
kuklichka_bg
09-26-2008, 16:17
Здр.Някога ядосвалили са Ви толко мноо ваще,че да сте искали да се Killnete?Имало ли е такъв момент и к'ва е била причината :?:
омг хахахахха :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Много неща ми се е искало да направя,когато ме ядосат...но за щастие бързо ми минава :)
princesa_viki
09-27-2008, 09:38
Имало е такива моменти,но не само заради родителите ми.Ако нещо ме е ядосало през деня,като се прибера вкъщи,дори и най-малкото нещо,ме подтиска още повече.
И все пак-никога не бих го направила
mim4ety_sara
09-27-2008, 12:27
Samo0 mum me pita kade 6a idi6 togava i az pri tati,i tq ami ako go nqma,pri baba i dqdo ami ako te sa umreli pri edi koi si i tka do bezkrai :D :D a edin pyt bqh kam 9-11 i tq kat mi nagrabi kufarite i vika are mar6 ot ky6ti i aaz nee i rev,ama ne moja da me izgoni :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
FiRe_LaDy
09-27-2008, 14:00
Ами чак до там не се е стигало.СЛучвало се е няколко пъти да си събера багажа и майка ми да ме хване на вратата със сака или най - добрата ми приятелка да ме спре ...
mArMaLaDkA
09-27-2008, 14:34
Моето мнение сигурно ще е най-фрапиращото от цялата тема,ама...Мдам,имам желание от няколко месеца(през последните дни ми се засили желанието) да убия майка ми.Понеже е тъпо същество,което ни заряза.Факт е,че за няколко месеца(годините не ги броя) това чудовище ме изпълни със злоба.Ако ми се мерне някой път извън съдебната зала,сигурно ще се опитам да й счупя главата... :?
Metal_kids
09-27-2008, 21:07
Хах ,ами чак себеси да килна не,по скоро тях ми се е искало да ги килна :-D Иначе причина няма да коментирам....
NightGuardian
09-27-2008, 22:59
Да ме ядосват и да се самоубия? 8-) Imposible както се вика... 8)
zagrijena
09-28-2008, 10:36
Ммм да се самоубия - НЕ, но да избягам от нас - ДА :-D
snejana67
09-28-2008, 10:52
:? :? нееее това е тъпо :? :?
Нее ..или поне не се сещам :-o
dark_angel3
11-22-2008, 19:49
емии да много често се случва особено напоследък.Най-вече за това,че искат твърде мноого от мен а не осъзнават какво ми дават .. +1 :(
зависи се пак и от родителите,но аз живея с майка ми и само се караме без насилие и заплахи макар че понякога ми кипва и си спомням какво направи когато бях малка и ми се е приисквало тя да не ми е майка..но все пак :?
Абе чак да се килна не, но да си тръгна - Да
calipso0
11-25-2008, 20:11
yeah
Има.. Дори веднъж тръгнах хапчета да пия..Смешно ама бях страшно изнервена..А сега даже не се сещам за какво се бяхме скарали .. Тъпотия . :booooomb:
Ами чак до там не съм стигала =D>
+1
Krasencety
11-27-2008, 17:54
:( Да исках да се изнеса ама беше отдавна! :o Защото брат ми посягаше да пипа пари и ядеше бой, а мен ме беше хванал страх! :shock: Сега ми се струва глупаво,но тогава бая се бях оплашила... :? :shock: Е, чак до желание за самоубийство не се е стигало. :wink:
AvRiLFaN95
11-27-2008, 18:28
Няма такъв случай. :)