PDA

View Full Version : Помогнете ми, защото съм объркана

drankaloto
12-27-2007, 07:53
imam 2 vaprosa...kato si stimuliram klitora i kato svarsha se rasti4am i tazi te4nost ima mirizma ne e gadna no ima mirizna tova normalno li e ili poprincip kakvo se pravi mejdu tekovete...?

pitan4icata
12-27-2007, 08:01
normalno e pri vazbuda da se uvlajni6 ,qvno e tova..
ina4e az prosto se izbarsvam ili kogato priklu4im s priqtelq mi otivam da se podmiq, no ne sam usetila koi znae kolko da miri6e...

aniezina
12-27-2007, 08:16
Всичко относно миризмата си е индивидуално. Проблема се решава единствено със кърпички(има даже акива интимни, препоръчвам ти тях) Може да ти прозвучи странно, но тази миризма има за цел да възбуди мъжката половина и понякога успява а ако пъке прекалено силна има обратното действие. Просто потдържай личната ис и най-вече интимна хигиена и няма да има проблем :wink:

Kanela
12-27-2007, 08:33
Всичко е в рамките на нормалното,освен ако миризмата не е прекалено остра и неприятна.В такъв случай е много вероятно да имаш инфекция и се налага да отидеш на гинеколог за преглед. :)

DevilWish
12-27-2007, 09:47
Всичко е в рамките на нормалното,освен ако миризмата не е прекалено остра и неприятна.В такъв случай е много вероятно да имаш инфекция и се налага да отидеш на гинеколог за преглед. :)
Nqmam kakvo drugo da kaja ,tova e nai-pylniqt otgovor ;-)

bebito0o
12-27-2007, 09:56

+1 :twisted:

vaniLL
12-27-2007, 10:59

+1 :-)

drankaloto
12-27-2007, 13:15
da mnogo vi blagodarq.... ne e silna mirizmata lichna higiena imam dobra...:) prosto mi beshe interesno dali trqbva da q ima...a sled parviq tek da kajem se miq ili se zabarsvam ok mn mersi :)

vaniLL
12-27-2007, 13:17
da mnogo vi blagodarq.... ne e silna mirizmata lichna higiena imam dobra...:) prosto mi beshe interesno dali trqbva da q ima...a sled parviq tek da kajem se miq ili se zabarsvam ok mn mersi :)

emi da , po lichna precenka se zabyrsvash ili podmivash , ama po-dubre da go pravish da si chisticka i dovolnichka :-)