Влез

View Full Version : Еротични сънища... все по-често

RIOKOKER
12-27-2007, 13:11
Здраевйте.Искам да ви питам следното нещо.Значи все по-често преживявам еротичните сънища.Но напоследък дори без да съм се възбудил отново се отделя течност.Не съм сигурен .Смисъл повечето пъти съм се възбудеил и съм свършил , но вече и без да се възбуждам отново се отделя течност може и да се сперма.И то само докато спя.Нормално ли е това? :roll:

Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!

vaniLL
12-27-2007, 13:12
Здраевйте.Искам да ви питам следното нещо.Значи все по-често преживявам еротичните сънища.Но напоследък дори без да съм се възбудил отново се отделя течност.Не съм сигурен .Смисъл повечето пъти съм се възбудеил и съм свършил , но вече и без да се възбуждам отново се отделя течност може и да се сперма.И то само докато спя.Нормално ли е това? :roll:

emi zavisi kolko e kaot kolichestvo :neutral:

alex
12-27-2007, 13:16
Може разбира се. Трудно е да разбереш какво се е случило докато си спал. Освен това не е нужно да имаш ерекция за да свършиш. И все пак ако прочеш статиите ни за маструбацията ще си отговориш на доста въпропси а и ще решиш проблема си.

RIOKOKER
12-27-2007, 13:30
Еми не мога да кажа колко точно.Със сигурност по-малко от например при мастурбация.Понеже стана по-често затова малко се притеснявам

swords1010
12-27-2007, 13:38
Здравей!
Мисля, че говориш за така наречените мокри сънища. Не се притеснявай, това е нормално явление и означава, че половата ти система функционира нормално. Тялото ти произвежда семенна течност и има нужда да се освободи от нея. Успокой се, нищо тревожно не се случва. Всъщност на колко си? :)

RIOKOKER
12-27-2007, 13:44
Здравей!
Мисля, че говориш за така наречените мокри сънища. Не се притеснявай, това е нормално явление и означава, че половата ти система функционира нормално. Тялото ти произвежда семенна течност и има нужда да се освободи от нея. Успокой се, нищо тревожно не се случва. Всъщност на колко си? :)

Знам ,че са нормални мокрите сънища и преди съм имал ,но станаха често и даже без да се възбуждам.Иначе съм на 16 :wink:

swords1010
12-27-2007, 13:50
А какво всъщност имаш предвид под "без да се възбуждам"? В повечето случаи при мокрите сънища, самият сън е със сексуална насоченост и все пак не е задължително. А много често може въобще да не си спомняш, за какво е ставало въпрос в съня, камо ли дали си се възбудил от него.

RIOKOKER
12-27-2007, 13:59
А какво всъщност имаш предвид под "без да се възбуждам"? В повечето случаи при мокрите сънища, самият сън е със сексуална насоченост и все пак не е задължително. А много често може въобще да не си спомняш, за какво е ставало въпрос в съня, камо ли дали си се възбудил от него.

Точно това се притеснявам,защото когато имам мокри сънища се възбуждам и свършвам,но сега пак има някаква течност дори без да се възбуждам.Прилича ми пак на сперма,не знам ,а иначе мокрите сънища имат ли определен период смисъл от кога до кога?

CragHack
12-27-2007, 14:06
Много важен въпрос е - намалил ли си чекиите? Защото ако си редовен в това отношение почти няма да имаш мокри сънища, изтичания и т.н.

Обаче ако редовно биеш чекии и въпреки това пак течеш - това не е нормално и май треба да ходиш при чичо доктор.

bulgarche
12-27-2007, 14:07
Напълно нормално, особено ако не мастутбираш

swords1010
12-27-2007, 14:07
Точно това се притеснявам,защото когато имам мокри сънища се възбуждам и свършвам,но сега пак има някаква течност дори без да се възбуждам.Прилича ми пак на сперма,не знам ,а иначе мокрите сънища имат ли определен период смисъл от кога до кога?

Мокрите сънища са характерни предимно за годините на пубертета, тогава, когато развитието на организма е най-ускорено. Възможно е обаче да се появят и в по-късен етап. Както казах, не мисля, че има нещо тревожно.

RIOKOKER
12-27-2007, 14:15
Много важен въпрос е - намалил ли си чекиите? Защото ако си редовен в това отношение почти няма да имаш мокри сънища, изтичания и т.н.

Обаче ако редовно биеш чекии и въпреки това пак течеш - това не е нормално и май треба да ходиш при чичо доктор.

Смисъл редовно всеки ден ли,защото аз по принцип не го правя всеки ден??

CragHack
12-27-2007, 14:31
Е, не е казано чак всеки ден. Ама на възраст 15-17 години е нормално почти всеки ден. В смисъл - нормално е да ти се иска, без да се замисляш пак да млатиш чекии почти всеки ден.

Ти на колко си години и по колко пъти седмично се отчиташ?